Přejít na obsah

Daemonovo Time is Life

Daemonultimate

Doporučené příspěvky

Tak Libereci se dříve říkalo, že to je záchod republiky. Stále prší a prší :)

Když do LBC, tak v děšti. :D vybavený jsi řádně byl, to tě chválím.

Na druhou stranu to počasí parádně podtrhuje atmosféru sudet. Na tom městě je po urbanistické stránce jasně vidět dřívější německý vliv a dnes už bohužel zašlá sláva města. Tento klasický německý vliv je vidět i u jiných měst. (Radnice, kašna, výrazné náměstí atd.).

Fotky, radost se dívat. Divadlo F.X. Šadly-to poznávám, parádní radnice, co dodat? Super!!!

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky Tano ;)

Mám rád, když někam přijedu a vypadá to tam alespoň trošičku jinak. A Liberec je hezky osobitější. I místní ,,Ořechovka" má svou tvář. Vybavenej sem, však víš sám :) měním a dokupuju...už jsem našel i tu správnou obuv. U Mammuta se trefili do mejch představ. Nejen tvarovací stélka, ale komplet i okolo kotníků, nártu...prostě kolem dokola. Stačí utáhnout a bota nohu krásně obejme. No prostě víš kde nakupovat ;)

A ten klid co mám s hodinkama, žádný vymejšlení co kde a kdy, o ušetřenejch prachách ani nemluvim.

IMG_20201011_164556.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak ty ušetřené peníze se dají využít jinak ;)

Odkaz ke komentáři

Přesně, úspěšně na tom pracuju a je to užitečnejší než přemejšlet, který hodinky si dneska vezmu. Mám už z toho čtvery boty, letní a zimní komplet hadry, sbírku nožů, malou a velkou polní vybavenou tak, že nemusim vylézt z hor. Baví mě to a paní mě podporuje jako vždy. Jen když se sápu někam do vejšek, je raději dole a já jsem rád. Alespoň někdo mi zavolá pomoc :)

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři

Přesně, život je tam venku v přirodě a né žužlat hodinky v ruce :D

Odkaz ke komentáři

Každej to máme jinak a to je fajn. Ty hodinky mam taky spíš jen v záloze, ale na dvoudenní pobyt v přírodě, v kopcích, lesích a horách nechodim jen s mobilem. Ale když to tak zvládáš klobouk dolů.

Liberec tu asi známe všichni a díky, že jsi se se zájmem mrknul mejma očima. A hezký zbytek neděle, ty vikendy jsou kratší a kratší.

Odkaz ke komentáři

Já myslel jen z elektroniky 😄 Noc venku by mi už záda asi nedovolila 😞 Chodím jen na den, někdy jen tak courám po okolí, jindy prostě jdu a jdu, třeba i 50 km. Vyčistím si hlavu.

" Cizí " oči prostě někdy objeví to, co při denním koukání už nevnímáš. I proto mám Tvé fotky rád. A Tanovo toulání je taky dobré vlákno.

On byl nějaký víkend? 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...