Daemonultimate Odesláno 11. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 (upraveno) Upraveno 11. října 2020 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 (upraveno) Tak Libereci se dříve říkalo, že to je záchod republiky. Stále prší a prší Když do LBC, tak v děšti. vybavený jsi řádně byl, to tě chválím. Na druhou stranu to počasí parádně podtrhuje atmosféru sudet. Na tom městě je po urbanistické stránce jasně vidět dřívější německý vliv a dnes už bohužel zašlá sláva města. Tento klasický německý vliv je vidět i u jiných měst. (Radnice, kašna, výrazné náměstí atd.). Fotky, radost se dívat. Divadlo F.X. Šadly-to poznávám, parádní radnice, co dodat? Super!!! Upraveno 11. října 2020 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 Díky Tano Mám rád, když někam přijedu a vypadá to tam alespoň trošičku jinak. A Liberec je hezky osobitější. I místní ,,Ořechovka" má svou tvář. Vybavenej sem, však víš sám měním a dokupuju...už jsem našel i tu správnou obuv. U Mammuta se trefili do mejch představ. Nejen tvarovací stélka, ale komplet i okolo kotníků, nártu...prostě kolem dokola. Stačí utáhnout a bota nohu krásně obejme. No prostě víš kde nakupovat A ten klid co mám s hodinkama, žádný vymejšlení co kde a kdy, o ušetřenejch prachách ani nemluvim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 Tak ty ušetřené peníze se dají využít jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 (upraveno) Přesně, úspěšně na tom pracuju a je to užitečnejší než přemejšlet, který hodinky si dneska vezmu. Mám už z toho čtvery boty, letní a zimní komplet hadry, sbírku nožů, malou a velkou polní vybavenou tak, že nemusim vylézt z hor. Baví mě to a paní mě podporuje jako vždy. Jen když se sápu někam do vejšek, je raději dole a já jsem rád. Alespoň někdo mi zavolá pomoc Upraveno 11. října 2020 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 Přesně, život je tam venku v přirodě a né žužlat hodinky v ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 Hezky jsi to napsal. A když si do těch svejch stahnes trasu, ony Tě po ní provedou a stačí jim k tomu trochu světla a žádný nabíječky, je pak svět krásně propojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 Myslel jsem, že jsi si chtěl užívat přírody, a Ty se couráš podle hodinek. Když jdu takhle ven, beru si jen ten nejjednodušší mobil kdybyaby, a mapu. Pak si té přírody užiji nejvíc. Jinak fotky dobrý, znám L a je zajímavý se na něj takhle podívat " jinýma " očima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 Každej to máme jinak a to je fajn. Ty hodinky mam taky spíš jen v záloze, ale na dvoudenní pobyt v přírodě, v kopcích, lesích a horách nechodim jen s mobilem. Ale když to tak zvládáš klobouk dolů. Liberec tu asi známe všichni a díky, že jsi se se zájmem mrknul mejma očima. A hezký zbytek neděle, ty vikendy jsou kratší a kratší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 Já myslel jen z elektroniky Noc venku by mi už záda asi nedovolila Chodím jen na den, někdy jen tak courám po okolí, jindy prostě jdu a jdu, třeba i 50 km. Vyčistím si hlavu. " Cizí " oči prostě někdy objeví to, co při denním koukání už nevnímáš. I proto mám Tvé fotky rád. A Tanovo toulání je taky dobré vlákno. On byl nějaký víkend? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 13. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2020 V 11. 10. 2020 v 8:21, Daemonultimate napsal: Ahoj, zajímavý pohled na Liberec. Zamotal jsi mi ale hlavu s tou třetí fotkou. Vůbec netuším, kde by to mohlo být, tipoval bych někde za nádražím, směrem k Ještědu, ale fakt netuším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2020 před 5 hodinami, Kupa54 napsal: Ahoj, ... Díky Lazebnický vrch, vzhůru do kopce a po pravé straně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se