Coleman Odesláno 20. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2007 Zdravím kolegové.Chci si pořídit Hamilton Jazzmaster Chrono. Potřeboval bych poradit ohledně provedení jestli bíle a nebo černé. Co vy na to??? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Filini Odesláno 20. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2007 Pacia sa mi oboje. Ani jedny niesu vyslovene krajsie alebo skaredsie.
Coleman Odesláno 20. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2007 No právě , nějak se nemůžu rozhodnout!!!
PhoeniX Odesláno 20. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2007 JEDINÉ MOŽNÉ ŘEŠENÍ je černý číselník. Viděl jsem je na živo a vypadají moc pěkně a elegantně. Podle mě je to dobrá volba.
l3stat Odesláno 20. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2007 no těžké to rozhodnutí ja sem tak na 70% pro bílé
Andreas.ks Odesláno 20. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2007 (upraveno) Již staří Římané říkali, že de gustibus non est disputandum... Dle gusta mého, obě varianty jsou velice pěkné, černé na mě působí lepším celkovým dojmem, na bílých zase lépe vyniknou některé detaily, třeba ona stylová vteřinovka na devítce... Bral bych černé! Upraveno 20. prosince 2007 uživatelem Andreas.ks
Coleman Odesláno 20. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2007 V bilém provedení už jsem je měl na ruce ale ten černý číselník mi nedává spát.....!!!!!!
golfik Odesláno 20. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2007 Oboje jsou krásný,ale k oblečení se hodí více černé......šel bych do černé
Návštěvník YPO Odesláno 20. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2007 Zdravím kolegové.Chci si pořídit Hamilton Jazzmaster Chrono. Potřeboval bych poradit ohledně provedení jestli bíle a nebo černé. Co vy na to??? tohle rozhodnutí je hlavně na tobě ....... je to jeden model s jinou barvou číselníku a asi bych se řídil tím co nosím častěji na sobě za oblečení ...... měl jsem oba modely v ruce a výraznější jsou pro mě ty bílé .....
ctenar Odesláno 21. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2007 (upraveno) Zdravím kolegové.Chci si pořídit Hamilton Jazzmaster Chrono. Potřeboval bych poradit ohledně provedení jestli bíle a nebo černé. Co vy na to??? Černé. A objednej si rovnou i jiný řemen. Ten orginál je - diplomaticky řečeno - nepříliš vhodný. Za a ) je hnědý v odstínu, který je nevhodný k barvě číselníku a za b ) je příšerně tvrdý a bezlepší se to ani po dvou týdnech nošení. Mám je a nosím je na černém Hirschi. Celkový vzhled je podstatně lepší. Upraveno 21. prosince 2007 uživatelem ctenar
kubson Odesláno 21. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2007 černé a k nim pěkný řemen z aligátora
viking Odesláno 21. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2007 dříve se mi líbila černá verze, ale teď bych šel asi do těch bílých. jinak na živo obě dvě varianty super.
Návštěvník Odesláno 21. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2007 bílé. Jsou civilnější a pro mě praktičtější k oblečení. Ale jak bylo řečeno, záleží hodně na tom, co nosíš...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se