Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím kolegové.Chci si pořídit Hamilton Jazzmaster Chrono. Potřeboval bych poradit ohledně provedení jestli bíle a nebo černé. Co vy na to???

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Již staří Římané říkali, že de gustibus non est disputandum...

Dle gusta mého, obě varianty jsou velice pěkné, černé na mě působí lepším celkovým dojmem, na bílých zase lépe vyniknou některé detaily, třeba ona stylová vteřinovka na devítce... Bral bych černé! :)

Upraveno uživatelem Andreas.ks
Návštěvník YPO
Odesláno
Zdravím kolegové.Chci si pořídit Hamilton Jazzmaster Chrono. Potřeboval bych poradit ohledně provedení jestli bíle a nebo černé. Co vy na to???

tohle rozhodnutí je hlavně na tobě ;) ....... je to jeden model s jinou barvou číselníku a asi bych se řídil tím co nosím častěji na sobě za oblečení ...... měl jsem oba modely v ruce a výraznější jsou pro mě ty bílé .....

Odesláno (upraveno)

Černé. A objednej si rovnou i jiný řemen. Ten orginál je - diplomaticky řečeno - nepříliš vhodný. Za a ) je hnědý v odstínu, který je nevhodný k barvě číselníku a za b ) je příšerně tvrdý a bezlepší se to ani po dvou týdnech nošení. Mám je a nosím je na černém Hirschi. Celkový vzhled je podstatně lepší.

Upraveno uživatelem ctenar
Odesláno

bílé. Jsou civilnější a pro mě praktičtější k oblečení. Ale jak bylo řečeno, záleží hodně na tom, co nosíš...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...