NIGHTinGALE Odesláno 22. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2007 Není to tak dlouho, co jsem sem dával Tissot Art Deco s podobnými lepenými indexy. Teď jsou v centrále Tissot a autenticitu zkoumají jejich hodináři. Pokud zjistí, že tak model odešel už z fabriky, koupí si je ředitelka divize kapesních hodinek do své soukromé sbírky. No a teď se mi dostaly do ruky krásné Doxy v perfektním stavu, které mají indexy velmi podobné. Navíc mají i nejhezčí ručky, co jsem kdy na hodinkách viděl (samozřejmě modřené). A nádherně plasticky zdobené víčko. Hezky zdobený strojek, téměř čiré kameny. Prostě krása. V Liberci v antiku je nikdo nechtěl Dotaz - nemáte někdo hodinky se stejným provedením indexů? Zajímalo by mě, kdo všechno to ještě dělal. Díky.
kopferkingel Odesláno 22. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2007 Impertinentní dotaz: Kolik peněz stály, když je nikdo nechtěl?
kubson Odesláno 22. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2007 nádhera! ty ručky jsou jedinečné...
grga_pitic Odesláno 22. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2007 Zeptam se jako uplny diletant - u tech DOXA mely rucky vypln puvodne nebo ne ?
NIGHTinGALE Odesláno 23. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2007 kopferkingel napsal: Impertinentní dotaz: Kolik peněz stály, když je nikdo nechtěl? kopferkingel: 1.200Kč. Ani jsem nesmlouval, cena mi přišla fajn kubson: Díky. Až budu jednou bohatý a nechám si v Eltonu dělat hodinky na míru, budu tam chtít ručky přesně takové. grga_pitic: A já jako úplný diletant odpovím - na 99,9999% byly původně bez výplně. Aspoň tak se to mému starému oku jeví.
B.F.G. Odesláno 23. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2007 NIGHTinGALE napsal: kopferkingel: 1.200Kč. Ani jsem nesmlouval, cena mi přišla fajn kubson: Díky. Až budu jednou bohatý a nechám si v Eltonu dělat hodinky na míru, budu tam chtít ručky přesně takové. grga_pitic: A já jako úplný diletant odpovím - na 99,9999% byly původně bez výplně. Aspoň tak se to mému starému oku jeví. To je skoro drzost, že je nikdo nechtěl! Nigu, máš docela zajímavé nákupní štěstí. Gratuluji.
grga_pitic Odesláno 23. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2007 Pripada mi ze NiG snad uz ani nepracuje a jenom cmucha u zastavarniku a v anticich (mysleno v dobre) - jsou to moc krasne kousky
lolohh Odesláno 23. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2007 NIGHTinGALE napsal: Není to tak dlouho, co jsem sem dával Tissot Art Deco s podobnými lepenými indexy. Teď jsou v centrále Tissot a autenticitu zkoumají jejich hodináři. Pokud zjistí, že tak model odešel už z fabriky, koupí si je ředitelka divize kapesních hodinek do své soukromé sbírky. No a teď se mi dostaly do ruky krásné Doxy v perfektním stavu, které mají indexy velmi podobné. Navíc mají i nejhezčí ručky, co jsem kdy na hodinkách viděl (samozřejmě modřené). A nádherně plasticky zdobené víčko. Hezky zdobený strojek, téměř čiré kameny. Prostě krása. V Liberci v antiku je nikdo nechtěl Dotaz - nemáte někdo hodinky se stejným provedením indexů? Zajímalo by mě, kdo všechno to ještě dělal. Díky. Nejhezčí ručky, které jsem kdy viděl!
NIGHTinGALE Odesláno 23. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2007 grga_pitic napsal: Pripada mi ze NiG snad uz ani nepracuje a jenom cmucha u zastavarniku a v anticich (mysleno v dobre) - jsou to moc krasne kousky Hehehe Spojil jsem příjemné s užitečným. Šel jsem se zákazníkem v Liberci na večeři (takové to obligátní poděkování za spolupráci na konci roku) a cestou do restaurace jsem viděl antik. Druhý den jsem nelenil, zašel se tam mrknout a bylo vymalováno Jinak bylo práce tento rok až nad hlavu. Ani jsem nestihl to vaše vánoční posezení v Ostravě, což mě docela mrzí Místo toho jsem byl na meetingu na Maltě, kde jsem byl zaskočen zimou (10-12C, deštivo) a protože jsem s sebou měl jen letní oblečení, tak jsem se tam nachladil a pak 3 dny nemluvil, jak mi to sedlo na průdušky. Aspoň jsem nemusel nic prezentovat, což také nebylo špatné
koblih69 Odesláno 23. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2007 NIGHTinGALE napsal: Není to tak dlouho, co jsem sem dával Tissot Art Deco s podobnými lepenými indexy. Teď jsou v centrále Tissot a autenticitu zkoumají jejich hodináři. Pokud zjistí, že tak model odešel už z fabriky, koupí si je ředitelka divize kapesních hodinek do své soukromé sbírky. No a teď se mi dostaly do ruky krásné Doxy v perfektním stavu, které mají indexy velmi podobné. Navíc mají i nejhezčí ručky, co jsem kdy na hodinkách viděl (samozřejmě modřené). A nádherně plasticky zdobené víčko. Hezky zdobený strojek, téměř čiré kameny. Prostě krása. V Liberci v antiku je nikdo nechtěl Dotaz - nemáte někdo hodinky se stejným provedením indexů? Zajímalo by mě, kdo všechno to ještě dělal. Díky. NiGu gratuluji - ty Doxy jsou fakt velmi zajímavé, dříve jsem Art Deco příliš nebral, ale dostaly se mi do rukou tyhle kousky a změnil jsem názor. Bohužel na obrázku není vidět že zlacené indexy se krrásně lesknou, ani to, že kosočtverce na ciferníku mění odstín při náklonu... Bohužel ke značce jsem toho moc nenašel
odklizec Odesláno 23. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2007 Krasne kousky! Ja ted par let ulitavam na "art deco" stylu. Otec ode mne dostava k ruznym prilezitostem kapesni hodinky a poslednich par let vyhradne "art deco" styl. Nejen ze maji pekne ciferniky, ale povetsinou i nejak dekorovany strojek. Tyhle ty Doxy a Tissoty jsou fakt paradni a cena je skvela. Fakt dobra koupe!
3dny Odesláno 23. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2007 NIGHTinGALE napsal: ...tak jsem se tam nachladil a pak 3 dny nemluvil, jak mi to sedlo na průdušky... lol me jmeno ti sedlo na prudusky a po dobu meho nicku jsi nemluvil ted jsi me pobavil jojo nemas si porizovat tak prenadherny Doxy. ja pak zavidim a ty choris .) Hezký vánoce ti přeje Filip -3dny- Kašlík
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se