Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
  • po měsíci...
  • po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno

Už 6 let se mnou, 24/7 na ruce, pokud nepočítám servis a pár pokusů vzít si do práce jiný hodinky :D

Abych k tomu taky něco málo napsal, nejčastěji nosím na tahu (dokupoval jsem originál) a střídám s původním silikonem. Ten je hodně pohodlný, ale špatně se hodinky s ním vlezou pod mikiny atd. Na tahu vklouznou pod rukáv úplně perfektně a nepřekáží. Crafter blue jim sluší, ale co do pohodlnosti...no nic moc. Je to celkem tuhý a na mojí ruce (lovečák) dost tlačí po stranách (ona i vnitřní struktura toho řemenu je celkem hrubá a pohodlí to fakt nepřidává). takže Crafter blue jen hodně sporadicky, spíš tak na moje pokoukání.

IMG_0228.thumb.JPG.e55bb1bab9a91506af2fa7e9ccbb91df.JPG

IMG_0213.thumb.jpg.73c49e476764f2e4e191a94fe392013d.jpg

IMG_5525.thumb.jpg.c8d7ef46093556f8bd3ac8a9afd3da44.jpg

• Like 1
Odesláno

Ono to chce mít gumu vytvarovanou podle ruky za tepla po vyndání z horký vody. Taky mám takovej lovečák 20cm, takže Crafter bych musel hodně tvarovat, jak jsou Seika většinou krátký, tak by obě strany pásku byly hodně u sebe a tlačily by do kostí. To samý třeba levný silikony s tabulkou ND Limits od Frýdla. Jak se nedají vytvarovat do oblouku, tak to tlačí, ale jak mají hodinky třeba 52 lug to lug, tak už to nevadí. Originál PU řemany a kaučuk pěkně povařený a vytvarovaný do oblouku naopak sedí dokonale.

• Dát hlas 1
Odesláno

Díky za tip s tou teplou vodou, to mě nenapadlo. Akorát já mám lovečák 17 cm :D takže jakýkoli tužší řemen je pro mě dost nepohodlný. Proto je ten origo silikon úplně bomba (kromě délky). Každopádně zkusím ten CB potvarovat. Jen otázka - jak cca dlouho ve vodě a jaká teplota? Dejme tomu abych udržel ruku (cca 40 nebo max 50 stupňů)?

Jinak tedy ještě jeden rychlocvak - když Pepsi, tak Pepsi :D

IMG_0238.thumb.JPG.f0eb56d798668da88d443edabdd030b0.JPG

Odesláno

Já je tvaruju tak, že vezmu hrnek vařící vody a strčím do něj tu část, kterou chci tvarovat. Vytáhnu, rukama vytvaruju a rovnou strkám do proudu studený vody. Za prvý to trochu pálí a zadruhý to pak hned drží tvar. Takhle vytvaruju nejdřív ty konce u hodink do oblouku, už ho mám přesně v oku a pak si přihnu konec aby neodstával. Cokoli jinýho čím to zafixuješ může zanechat stopy 

• po 4 týdnech...
Odesláno

Včera jsem po dlouhé době vytáhl Samuraje. Trochu se bojím o tu vystouplou lunetu, proto jsem je tolik nenosil, ale kdo se bojí sere v síni a svádí to na kocoura. To bych si je vůbec neužil a to bych je nemusel mít. Takže na ruku s nima. Nosí se fakt skvěle a jsou to ty nejpřehlednější a nejčitelnější hodinky. Navíc na moji ruku akorát a i laická hodinkami nepolíbená veřejnost (moji kamarádi) je hodnotí velice pozitivně, že jako brutální kladiva, co se ke mě hodí, výrazné, ale žádná leštěnka. A co se týče tý lunety, vidím u ostatních, že ta hrana se otlouká do stříbrné barvy, stejné jako má ta linka takže to není nic drastického a prakticky to není bez detailního zkoumání vidět, třeba ty Jajarovy Pepsi, hrana otlučená, ale furt krásný hodinky.

IMG_20250814_070923.jpg

IMG_20250814_070841.jpg

• Like 4

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...