petandosek Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna Hodně pekny ,tak až se probereš tak ten příběh napiš 1
malda Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna V 17. 1. 2026 v 12:10, Semishak napsal: Krásný den všem, aspoň jako mě, podařilo se mi něco, co jsem ani nedoufal, ani mě to nenapadlo. Moc hezké, gratulace! Krabička super. Jestli jsou neleštěné a ve slušném stavu, tak není, co řešit. Řemen je původní? Já bych k nim dokoupil originál tah. Sehnat ho není až taková věda a ty hodinky si to zaslouží. 1
Semishak Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna před 2 hodinami, malda napsal: Moc hezké, gratulace! Krabička super. Jestli jsou neleštěné a ve slušném stavu, tak není, co řešit. Řemen je původní? Já bych k nim dokoupil originál tah. Sehnat ho není až taková věda a ty hodinky si to zaslouží. Jako leštěný po těch 55 letech jsou, možná škoda ale 1970...... používaný. Řemen je origo a v pořádku, to je neuvěřitelný. No a tah, máš někde nějaký tip? To by bylo moc fajn.
malda Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna Před hodinou, Semishak napsal: Jako leštěný po těch 55 letech jsou, možná škoda ale 1970...... používaný. Řemen je origo a v pořádku, to je neuvěřitelný. No a tah, máš někde nějaký tip? To by bylo moc fajn. Tak správně by tam měl být tah ref. 1162 s koncovkami 172 a plastickým logem na sponě. Starší kusy měly tah ref. 1159 s koncovkami 155. O ničem dalším nevím, ale nemám knihu o Flightmasterech. Třeba jsou i jiné možnosti. Plonkovní 1162/172 snad někde doma mám. 1
Seamaster Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna Tipuju, ze je jeste nema u sebe, myslim ze ta jedina spatna fotka je jeste od prodavajiciho...kazdopadne dobry ulovek a druhy s boxem v kratke dobe po sobe tady na Foru...Flighty jedou Jestli dobre vidim, datum prodeje je 1970 a tam bych to videl na 1159/155. Knihu Flightmastet only tady ma ale tusim jen M-72. 1
Semishak Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ahoj všem, mám je u sebe a za fotku se omlouvám, snad teď trochu lepší. Chtěl sem zachytit spíš ten moment full setu Se @Seamaster sme si psali, tak jen upřesním, že jsem doplnil set ke krabičce, ne že bych měl dvě, bohužel...... A ohledně tahu vím, který tam patří, jen kdyby někdo měl nebo tip ke koupi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. ledna uživatelem Semishak 2
Seamaster Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna Je tu na foru jeste jedna krabka s hodinkama, zluty ruce, non dot dial a uz je tusim v Onyxu…chce to tah no, bez nej je to polovicni, trpelivost… 1
Dzos Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna V 19. 1. 2026 v 16:25, Seamaster napsal: Tipuju, ze je jeste nema u sebe, myslim ze ta jedina spatna fotka je jeste od prodavajiciho...kazdopadne dobry ulovek a druhy s boxem v kratke dobe po sobe tady na Foru...Flighty jedou Jestli dobre vidim, datum prodeje je 1970 a tam bych to videl na 1159/155. Knihu Flightmastet only tady ma ale tusim jen M-72. Knihy máme Když by bylo třeba, můžu taky pomoct, naskenovat atd. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
M-72 Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna V 17. 1. 2026 v 12:10, Semishak napsal: Krásný den všem, aspoň jako mě, podařilo se mi něco, co jsem ani nedoufal, ani mě to nenapadlo. Možná je to i na příběh, až se trochu vzpamatuji Moc pěkný set s krabičkou, original omega dokumenty k tomu a navíc paragon, protože jsou to hodinky od 1. majitele, kterému je nyní 88 let. Obchod, kde je koupil, navíc ještě existuje, tedy alespoň dle Google i Street view. Martine, tak šup sem s příběhem... Je víkend, tak nebudeš mít do čeho píchnout Děkujeme. 1
financ Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Taky se tu něco najde. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se