Frostie Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Aktualne uz jsou o vic jak 7 minut napred - letici cas v praxi Fakt mne to mrzi, protoze ty hodinky se mi skutecne moc libi. Uz jsem si planoval, jak v pondeli zavolam mistra Simu a domluvim si navstevu kvuli vyberu jedno ci dvou reminku a misto toho budu zarizovat DHLko do rajchu Mate prosim nekdo zkusenosti s posilanim DHL Express do Nemecka? Celkem mne prekvapila cena - skoro 3 000 CZK. Za dopravu do Prahy jsem platil 38,30 EUR. Je mi jasny, ze maji jako firma nejaky vyhodnejsi sazby, ale stejne mi to prijde prestreleny, trojnasobek. Je to alespon za tu cenu pojistene, nebo to musim zvlast pripojistovat?https://www.delibarry.com/cz
Mira S Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Super vlákno s výbornými typy všech možných hodinek. Měl bys do toho dat opravdu spíš menší částku,ať si vyjasnis co vlastně chces za typ a jak se ti budou nosit jinak budeš brzo kupovat jiné. Lehce zacinam, ale nutnost druhých hodinek a nelibost v rolex potvrzuju. Jsem zvědavý jestli se to zlomí nebo spíš kdy Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Axel Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2016 Tady asi nezbyva nic jineho, nez poprat hodne stesti, at dobre dopadne reklamace. Rozhodne mas bod za odvahu.. Nejak ale nechapu ten servis, jestli oni sami servisuji prodavane hodinky nebo autorizovany servis..?!? UN je v nasich koncinach pomerne exoticka znacka, jejich hodinky jsou zpravidla designove vyjimecne. Zatim jsem jim moc neprisel na chut.. Ve svem okoli znam jen jednoho majitele UN. Pocitej s tim, ze servis UN bude z tech financne narocnejsich. Mnohdy i prave tato informace v inzeratech chybi, pritom jde o nemalou polozku v rozpoctu.. Nemluve o pripadne zavade..
filo-boxer Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2016 Aktualne uz jsou o vic jak 7 minut napred - letici cas v praxi Fakt mne to mrzi, protoze ty hodinky se mi skutecne moc libi. Uz jsem si planoval, jak v pondeli zavolam mistra Simu a domluvim si navstevu kvuli vyberu jedno ci dvou reminku a misto toho budu zarizovat DHLko do rajchu Mate prosim nekdo zkusenosti s posilanim DHL Express do Nemecka? Celkem mne prekvapila cena - skoro 3 000 CZK. Za dopravu do Prahy jsem platil 38,30 EUR. Je mi jasny, ze maji jako firma nejaky vyhodnejsi sazby, ale stejne mi to prijde prestreleny, trojnasobek. Je to alespon za tu cenu pojistene, nebo to musim zvlast pripojistovat?Podle me to bude prkotina, nejspis slepeny, nebo preskoceny vlasek, pravdepodobne zpusobeny citlivou prepravou. Pred posilanim tam a zpet bych zkusil YPOtherapii, nebo je nechal otevrit hodinarem, jenom at se podiva na ten vlasek. Co se YPOtherapie k oprave slepeneho/preskoceneho vlasku tyka, doporucuju precist tohle vlakno: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/100229-christopher-ward-jak-vr%C3%A1tit-p%C5%99eklad/
Jörg8X Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2016 Tak UN budou mít Etu, ne? Bych to odnesl k hodinářovi, zas taková raketa to nebude...
VitoCorleone Odesláno 26. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2016 https://www.delibarry.com/czDiky, to vypada hodne dobre! Jsou s tim nejake zkusenosti s posilanim hodinek? Super vlákno s výbornými typy všech možných hodinek. Měl bys do toho dat opravdu spíš menší částku,ať si vyjasnis co vlastně chces za typ a jak se ti budou nosit jinak budeš brzo kupovat jiné. Lehce zacinam, ale nutnost druhých hodinek a nelibost v rolex potvrzuju. Jsem zvědavý jestli se to zlomí nebo spíš kdy No mne se libily na obrazku na prvni pohled a nazivo se mi libi jeste vice Kdyz jsem videl, jak tyhle UN padnou tak plus minus akorat na moje detske zapesti, jeste vice jsem si potvrdil, ze Rolexky by tam vypadaly uplne silene (kdyz bych pominul, ze se mi nelibi vizualne).Jako druhe hodinky by se mi libily Omega Seamaster Aqua Terra s modrym cifernikem. Nejbo tahle James Bond edice: http://www.jomashop.com/omega-23110422103004.html Jen ta cena Tady asi nezbyva nic jineho, nez poprat hodne stesti, at dobre dopadne reklamace. Rozhodne mas bod za odvahu.. Nejak ale nechapu ten servis, jestli oni sami servisuji prodavane hodinky nebo autorizovany servis..?!? UN je v nasich koncinach pomerne exoticka znacka, jejich hodinky jsou zpravidla designove vyjimecne. Zatim jsem jim moc neprisel na chut.. Ve svem okoli znam jen jednoho majitele UN. Pocitej s tim, ze servis UN bude z tech financne narocnejsich. Mnohdy i prave tato informace v inzeratech chybi, pritom jde o nemalou polozku v rozpoctu.. Nemluve o pripadne zavade..Njn, snad to dopadne dobre a nesplacu nad vejdelkem!Ja bych rekl, ze oni sami je servisuji. A delaji zkousku vodotesnosti - u hodinek byl protokol.Mne se taky moc UN nelibi prave, ale tyhle jsou vyjimkou. A pak jeste ta jejich nova verze, ikdyz ta ma uz vetsi cifernik. Podle me to bude prkotina, nejspis slepeny, nebo preskoceny vlasek, pravdepodobne zpusobeny citlivou prepravou. Pred posilanim tam a zpet bych zkusil YPOtherapii, nebo je nechal otevrit hodinarem, jenom at se podiva na ten vlasek. Co se YPOtherapie k oprave slepeneho/preskoceneho vlasku tyka, doporucuju precist tohle vlakno: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/100229-christopher-ward-jak-vr%C3%A1tit-p%C5%99eklad/Vlakno jsem precetl, moc jsem tomu postupu neporozumel, takze se mi do toho moc poustet nechce. Ale hlavne, jemu ty hodinky za den udelaly odchylku vyrazne mene nez mne. Tak UN budou mít Etu, ne? Bych to odnesl k hodinářovi, zas taková raketa to nebude... Nejde o cenu, ale spise o to, ze bych se nerad dostal do situace, ze to u Dusaka otevrou a zjisti, ze to je neco zasadnejsiho, takze to zavrou, ja to poslu zpatky a oni budou delat problemy, ze k te zavade doslo neodbornym zasahem hodinare a kdesi cosi. Mozna jsem prilis vystihovanej z chovani tuzemskych obchodniku pri reklamacich, ale proste z toho mam bobky
VitoCorleone Odesláno 26. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2016 Jo a aktulne jsou hodinky o 28 minut napred, a to prosim pekne za 18 hodin chodu
filo-boxer Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2016 Vlakno jsem precetl, moc jsem tomu postupu neporozumel, takze se mi do toho moc poustet nechce. Ale hlavne, jemu ty hodinky za den udelaly odchylku vyrazne mene nez mne.Jasne. To neva. Radeji je posli zpet.
AndyAaron Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2016 (upraveno) Pokud to jsou nosene hodinky z druhe ruky, ktere uz nekolikrat otevirane byly, tak ti neodborny zasah budou tezko dokazovat. Pokud na nich teda hodinar matla nenecha zvlast zavazne stopy...Jinak tech bondovskych AT nemusis litovat. Byly by ti obrovske. Upraveno 26. listopadu 2016 uživatelem AndyAaron
VitoCorleone Odesláno 26. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2016 Jasne. To neva. Radeji je posli zpet. Dopadne to tak Pokud to jsou nosene hodinky z druhe ruky, ktere uz nekolikrat otevirane byly, tak ti neodborny zasah budou tezko dokazovat. Pokud na nich teda hodinar matla nenecha zvlast zavazne stopy...Jinak tech bondovskych AT nemusis litovat. Byly by ti obrovske.No a to je presne ono - lidsky faktor v podobe hodinare matly. Nerad bych se dostal situace ze tam neco skrabne ci poskodi a ja se pak budu s prodejcem handrkovat. No ty AT maji case diameter 41,5 mm, takze o 3,5 mm vice nez ty moje super rychle UN. Tezko rict, jak velky rozdil by to byl.Ale rozmerove jsou fakt blize tyhle no: http://www.jomashop.com/omega-watch-231-13-39-21-03-001.html http://www.jomashop.com/omega-watch-231-92-39-21-04-001.html Krasne jsou oboje, mozna ty s tim bilym cifernikem o fous vic - ten modrej nylonovej reminek mi prijde, ze se k nim hodi uplne dokonale.
VitoCorleone Odesláno 26. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2016 Jinak za 24 hodin chodu ty UN udelaly 44 minut navic
VitoCorleone Odesláno 26. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2016 (upraveno) Tak uz jsou pekne zabalene a resim dopravu. Dostanu u bezneho doruceni pres https://www.delibarry.com/cz tracking number? A je to bezne doruceni dostacujici, co se zaruky kvality tyka? Cenove to vychazi na cca 600 CZK a trva 2 pracovni dny. Druha varianta je superrychle doruceni za cca 1 400 CZK a ma to byt do 1 pracovniho dne. Tak by mne zajimalo, jestli ty prachy navic jsou skutecne jenom za drivejsi doruceni... EDIT: Tak pardon, pri psani adresy to u toho superrychleho pise 1 200 CZK za dopravu plus 1 400 CZK za pojisteni...to uz je skoro jak ta cena na webu DHL Upraveno 26. listopadu 2016 uživatelem VitoCorleone
Frostie Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 Nepočítej s tím, že to tam bude za jeden den, to by sis to tam musel odvézt sám...Tracking dostaneš, 2 prac. dny už jsou reálné
VitoCorleone Odesláno 27. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 Vsak to v pohode staci. S tou hodnotou zasilky, respektive pojistenim pres to bezne doruceni...mas nejake zkusenosti prosim?
Frostie Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2016 Pojistit určitě, hodnotu zásilky co nejblíž té skutečné. Když uvedeš 5.000 Kč, budou ručit do této sumy...
VitoCorleone Odesláno 29. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 Jinak tech bondovskych AT nemusis litovat. Byly by ti obrovske.Sel jsem kolem Dusaka a vzpomnel si na tuhle reakci, tak jsem tam vlezl a vyzkousel si je. Pro mne prekvapive mi byly akorat! Ono asi fakt jen rozmer samotnej neni vsechno a lisi se to typ od typu, znacka od znacky. Bohuzel jsem mel vybitej mobil, tak jsem nemohl vyfotit, ale priste to udelam. Jinak mne fakt bavi cenova politika u Dusaku - chteji za ne 135 k (nebo 132, tedka nevim). Na Chrono24 jsou pritom k mani uplne stejne, nove, s papirama a od duveryhodnych obchodniku z rajchu za cenu kolem 90 k. To je skutecne sila, 50% rozdil
Slavomír Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 A co něco od Stowy ?Šikovné , ale viac by som bol nalomený tými modrými
AndyAaron Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 Sel jsem kolem Dusaka a vzpomnel si na tuhle reakci, tak jsem tam vlezl a vyzkousel si je. Pro mne prekvapive mi byly akorat! Ono asi fakt jen rozmer samotnej neni vsechno a lisi se to typ od typu, znacka od znacky. Bohuzel jsem mel vybitej mobil, tak jsem nemohl vyfotit, ale priste to udelam. Jinak mne fakt bavi cenova politika u Dusaku - chteji za ne 135 k (nebo 132, tedka nevim). Na Chrono24 jsou pritom k mani uplne stejne, nove, s papirama a od duveryhodnych obchodniku z rajchu za cenu kolem 90 k. To je skutecne sila, 50% rozdil Tak jsem se prohrabal albem a nasel fotku. Nejsou to sice bondovska edice, ale velikost stejna. Nevim, mi prijdou uz velke, mozna by nekdo rekl na hrane, ale ja bych to takto nosit nechtel.
VitoCorleone Odesláno 29. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 Jo, takhle nejak vypadaly na mem zapesti. Sice ne tak umerene, jako ty UN s prumerem 38mm, ale jeste mi to prislo v pohode, ikdyz mozna na hrane, jak rikas. btw, dela Omega tenhle typ s matnym/nelesklym materialem pouzdra?
VitoCorleone Odesláno 7. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 Pokud to nekoho zajima, tak vraceni hodinek do ZA probehlo bez problemu, stejne tak jako vraceni penez. Hodinky jsem odesilal pres DPD 29.11. a penize jsem mel vcera na uctu Munici mam tedy zpatky a muzu pokracovat ve svem honu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se