Návštěvník Kamil Odesláno 29. května 2006 Nahlásit Odesláno 29. května 2006 Zeptej se Viktora, tomu se povedlo lupu bez následků odstranit. Já se o to pokoušel na jiných hodinkách a zatím se mi povedlo jenom odštípnout kousek skla z lupy. Musím si koupit nějaký menší svěrák, pak to budu zkoušet dál. Viktore poraď!
Viktor Odesláno 29. května 2006 Nahlásit Odesláno 29. května 2006 Napřed bych se zkusil zeptat nějakého šikovného hodináře, jestli neumí kyklopa odstranit, zatím dobré zkušenosti mám v pasáži Alfa v Praze. Pokud bych se do toho chtěl pustit sám, tak bych si napřed pořídil tzv. hodinářský nůž s malým tupým ostřím pak s pomocí tohoto nože sundal otočný kroužek, hodinky oblepil tlustší lepící páskou, upnul do hodinářského svěráčku, ten do pořádného svěráku, a pak bych se tím hodinářským nožem snažil kyklopa ze strany narušit a postupně po částech odloupnout. $&$&???!!!! No, a pak bych s krvavou ránou na ruce, poškrábaným sklíčkem a po několika neúspěšných pokusech nasadit nazpátek otočný kroužek vyhledal šikovného hodináře, aby mi vyměnil sklíčko a nasadil lunetu :D
safi Odesláno 29. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2006 To Kamil: Těší mě, že se našel další zájemce kdo si tyto hodinky koupil. S ohledem na cenu jsou moc fajn:-) Jen tak dál..
yacupp Odesláno 8. června 2006 Nahlásit Odesláno 8. června 2006 Ahoj všem, po pročtení mnoha a mnoha diskuzí u nás i ve světě jsem se také rozhodl pro koupi těchto hodinek, jako odměnu za úspěšnou maturitu :-) Problém je že vůbec nemam zkušenost s nakupovanim přes Ebay.... Tak jsem chtěl někoho zde poprosit jestli by mi je neobjednal.... Finanční odměna je samozřejmost. Bydlím v Praze. Mnohokrát děkuju
Kid_A Odesláno 8. června 2006 Nahlásit Odesláno 8. června 2006 Ahoj všem, po pročtení mnoha a mnoha diskuzí u nás i ve světě jsem se také rozhodl pro koupi těchto hodinek, jako odměnu za úspěšnou maturitu :-) Problém je že vůbec nemam zkušenost s nakupovanim přes Ebay.... Tak jsem chtěl někoho zde poprosit jestli by mi je neobjednal.... Finanční odměna je samozřejmost. Bydlím v Praze. Mnohokrát děkuju Kamil rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:)))
Adam Odesláno 20. června 2006 Nahlásit Odesláno 20. června 2006 Ahoj! Rád bych si koupil potápěčské hodinky a tyhle vypadají fakt skvěle a jsou pro mě cenově dostupné. Jen bych se chtěl zeptat, jestli mají snadné prodlužování pásku kvůli neoprenu. Hodlám se s nimi totiž opravdu potápět. Předem děkuju...Adam
Kid_A Odesláno 20. června 2006 Nahlásit Odesláno 20. června 2006 originální tah je hooodně dlouhý. na výměnu jednotlivých částí tahu tuším Invicta vyrábí vlastní "klíč". jediný problém budeš mít dle mého skromného uživatelského názoru s otočnou lunetou, která se i bez neoprenu otáčí zatraceně těžce a prokluzuje. řekl bych, že na skutečné potápění budou lepší (o krapet dražší) monstra od Seiko.
Adam Odesláno 20. června 2006 Nahlásit Odesláno 20. června 2006 Děkuju za odpověď. Podívám se po těch Seiko. Taky jsem objevil podezřele levvný a celkem hoezký hodinky Orient, ale moc se v hodinkách nevyznám, tak bych si nerad naběhl. Já spíš to potápění ) Nicméně ještě jednou děkuju...
Kid_A Odesláno 20. června 2006 Nahlásit Odesláno 20. června 2006 a pokud do toho chceš invetovat víc, tak určitě promastery ne?
Adam Odesláno 20. června 2006 Nahlásit Odesláno 20. června 2006 Jsem bohužel omezen 4000,- Fakt si nevim rady. Původně jsem uvažoval o potápěčskejch Immersion, ale nějak mě to přešlo. Hrozně se mi líbí Ruský hodinky Poljot, ale ty zas nejsou do 200m...Už mám z toho hlavu jak meloun...ale děkuju za doporučení. Na kolik tak přijdou?
Duke650 Odesláno 20. června 2006 Nahlásit Odesláno 20. června 2006 Seiko Samurai se dají pořídit za 170-200 USD = do rozpočtu se vejdeš :-)
safi Odesláno 20. června 2006 Autor Nahlásit Odesláno 20. června 2006 To Adam: Kup si jak Seiko Samurai tak i Invicta..tak jako ja...na akce na kterych hrozi urcite poskozeni si ber levnejsi Invicty:-)
odklizec Odesláno 20. června 2006 Nahlásit Odesláno 20. června 2006 Na ebay poridis nove monstery na kovovem tahu za 128USD poslano ze singapuru za 18USD. Pri trose stesti po tobe ani nikdo nebude chtit DPH a CLO
Adam Odesláno 20. června 2006 Nahlásit Odesláno 20. června 2006 Dík moc, mrknu se po těch Samuraie na E-bay. A dám vědět, jak to dopadlo...)
dogee Odesláno 20. června 2006 Nahlásit Odesláno 20. června 2006 abys v tom mel jeste vetsi maglajz, tak navrhuji ORIENT DIVER 200m, prez ebay jsem za ne dal 2570,-Kc (cena vcetne DOPRAVY!!) a ani clo, ani DPH jsem neplatil!!
safi Odesláno 20. června 2006 Autor Nahlásit Odesláno 20. června 2006 Začni se Seiko Samurai..na více místech jsem slyšel že se už přestaly vyrábět tak ať se na tebe nějaké za rozumnou cenu dostanou.
Adam Odesláno 20. června 2006 Nahlásit Odesláno 20. června 2006 Ty Samuraie už jsem tam pod 200 dolarů nenašel, ale je tam spousta jinejch moc hezkejch potápěčskej modelů. Jenže je jich tolik, že se v tom nevyznám...(
safi Odesláno 20. června 2006 Autor Nahlásit Odesláno 20. června 2006 Seiko Samurai jsou klasika..myslim si ze se vyrabely ca 20 let (opravte me kdyztak nekdo)...urcite bych do nich sel jako do prvnich....Invicta i Orient se budou jeste par let vyrabet...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se