JanNovakJan Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 Je tam nastavení roku aspoň automaticky nebo ručně jako kdysi?
McLenin Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 Reakcie sú také asi preto, že ti členovia chceli poradit kvalitný kúsok v rámci tvojho rozpočtu, čína a falošné hodinky tam moc nespadajú.Ak ti robia radosť tak si ich užívaj ale tu s moc kladnými ohlasmi na ne nepočítaj. edit preklepy
jetjet Odesláno 23. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 Jo chapu rok i měsíc ručně
Ruiz.aw Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 Když si představím co si mohl mít za ty penize hezkých hodinek, tak je mi do breku....Edit: a pak se divíme, proč kupuje invicta glycine :-(
Axel Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 Mozna by nebylo od veci tohle cele vlakno komplet smazat... Za to mohlo byt neco od Zeno Watch, Junkers, Laco, Hamilton, Steinhart, Certina, Tissot, Christopher Ward, Seika, pripadne i exotika jako Bulova, DeepBlue a tak dale a podobne Nakonec nad vsemi vyhral Ingersoll, no to je dobrej fórek
jetjet Odesláno 23. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 No chapu, ale myslel jsem že hodinář mě poradí líp nakonec mě vnutil toto ještě jsem přemýšlel na zn. Doxa
tomas1346 Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 Pokud muzes, tak mu to pekne zabal a odnes zpatky. A pokud ti to nebude chtit proplatit, protoze ti vnutil nejvetsi pohadku na svete, tak zkus vybrat ve stejne cene, nebo i vic neco jineho, ty doxy by byly OK...Skoda ze si do toho tak hr hr, vim, tesis se abys uz neco koupil, ale prave to vybirani je stejne na tom nejlepsi ;-)
jetjet Odesláno 23. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 no přesně jak říkáš, já už jiný nebudu
Marfael Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 Tak hodinář z toho má zjevně nějaké kačky, jinak by mi bylo záhadou, jak by ti tohle mohl doporučit...Ale pokud ti šly vrátit ty předchozí Citizeny, tak jistě půjdou i tyhle. Rychle se toho zbav a pročti si to tu ještě jednou. Nebo to fakt zamkni a nech smazat, protože takové vyústění je opravdu pomalu na kriminál pro nás:-))
Axel Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 Myslim, ze nebudu mluvit jen za sebe, kdyz reknu, ze nekteri z nas vybirali hodinky i nekolik tydnu/mesicu a pak treba cekali i nekolik let (bez nadsazky), nez nakup realizovali.. A kdyz uz tak spechas, o to vice musis nakupovat chytre a zamerit se na znacky, co se i dobre dale prodavaji. Takove Ingersolly Ti nikdo nekoupi, nebo alespon tady na foru ses bez sance.. Navic na ebayi se podobne kousky prodavaji za necele 4 litry.. A to je ebay, dale jsem po tom nepatral. Chce to nikam nespechat, pekne v klidu promyslet, pockat, vyzkouset a teprve potom kupovat..
jetjet Odesláno 23. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 No jo, ty Citizen jsem kupoval přes internet toto normálně v krámě, no zítra tam zajdu a uvidím co bude. Jinak všem děkuji za cenné rady ale kdybych já nebyl do všeho tak hrr.
tomas1346 Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 Tak hodne stesti zitra, at to dobre dopadne. Obrn se trpelivosti a bud neustupny, ze ti napovidal neco, co neni az tak pravda, ze je to jen vzkrisena znacka, prazdna schranka s pohadkou okolo bez jakekoli navaznosti na puvodniho opravdu historickeho americkeho vyrobce nyni ale made in china..
jetjet Odesláno 23. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 No doufám že mě s tama neodvezou policajti
JanNovakJan Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Opláchnout desítku sice nepotěší, ale jsou v životě horší věci A něco málo za ně při prodeji v bazaru jistě dostaneš (akorát nesmíš dát odkaz na zdejší diskuzi ).
jetjet Odesláno 24. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Tak byla provedena výměna za DOXA snad jsem udělal líp, nic jiného nebylo skladem a byla možná pouze výměna, všem děkuji za rady a názory i když jsem se jich moc nedržel.
Axel Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Tak gratuluji k uspesne vymene.. Samozrejme rozhodne lepsi volba! Kdyz budes mit chvilku, tak sem dej schvalne foto, jak na te Tvoji tlape vypadaji, dival jsem se, ze maji prumer 44mm.. Coz je takove maximum u bezne produkce, kdyz nepocitam potapky, ktere klidne jdou i na 45-46mm Tady jeste foto, co jsem nasel na netu..
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.