moralles Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 A co to mas za hodinky? Nejaky cosc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Ale kde! Obycajna Sellita SW200-1 v C8 Flyer -> https://www.christopherward.eu/events/jansale2019/half-price/c8-flyer-automatic-a5d0b7Idu urcite lepsie ako isla ETA 2824-2 v C60 Trident ked pred rokom prisli. Tie som daval regulovat u hodinara, lebo robili skoro -20s/d. Po regulacii sa pri spravnom odkladani da tiez dostat skoro na nulu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 wau tak to ja u seiko 6R15 si muzu nechat zdat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 kluci je nekdo z prahy kdo ma C60 tridenty a ukazal by mi je? Rad bych na ne koukl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 (upraveno) Já kdyžtak můžu předvíst 38mm bronzovky, kdybys nenašel nic lepšího. Mimochodem, vůbec jsem nevěděl, že uměj i titan, dokonce i s tahem - nemusel bych ten šedej cifr s šedejma ručkama a indexama, ale zas žeru tu keramickou lunetu. Upraveno 10. ledna 2019 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 (upraveno) dik to joo bronzovky asi ne. ja prave chic videt zpracovani u ocele. ty titanovky jsou fakt bozi, tech sem si vubec nevsiml Upraveno 10. ledna 2019 uživatelem moralles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 (upraveno) Jasně že sou, kde jinde bych je vzal:) https://www.christopherward.co.uk/watches/dive/c60-trident-pro-titanium-variations Ale ten zašedlej cifr je nehezkej. Upraveno 10. ledna 2019 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 jj ja si jich nejak nevsiml :-) prave ta seda je skvela. jaky jiny bys tam chtel? jiny (cerny, bily, modry) by tam nesedel barevne myslim. takhle je to pekne sladeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Je to takový vyblitý no, plus to nebude moc svítit. Což by mi na potápkách přeci jen kapku vadilo. Nacpal bych tam normálně žlutou nebo zelenou lumi a broušenej titan.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Někdo je chtěl vedle sebe... Tak zde Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Ďakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sláva Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 (upraveno) V January sale jsou teď "téměř nové" C65 za 486,5?. Kdyby je jen tak člověk mohl vidět, aby věděl do čeho jde.. Upraveno 10. ledna 2019 uživatelem Sláva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Tak pri najhoršom zabalíš a pošleš naspäť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 (upraveno) Já je měl a s tím modrým cifrem jsou parádní, pustil jsem jen pro ri, že jsem vzal bronzovky. Pokud ti nevadí, že nemají datum, je to výborná volba. To pouzdro v oceli je parádní. Modrý jsou lepší na kůži, k černým bych bral spíš tah. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. ledna 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sláva Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Jojo, ty modré na kůži se mi právě hodně líbí. Jakože v bronzu bych je bral radši, ale finanční priority jsou teď trochu někde jinde. A ty C65 s 30% slevou už by nemusel být špatný kauf. Chjo...Zajímalo by mě jestli je reálné, že by byly funglovky C65 na summer salu s 30% slevou..?! Jak pravděpodobné to asi je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Hele ty nearly new jsou funglovky... Nemusíš mít obavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Někdo je chtěl vedle sebe... Tak zdeKua oboje bych doma snesl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Mimochodem, vidím na fotkách dobře, že u C60 ti ty koncovky tahu až tak přesně nepřiléhají k pouzdru? Ptám se, protože je to jediná vada na těch mých. Co jsem viděl na internetech, tak to u jejich 38mm potápek není až tak vzácná věc. (U 43mm jsem to ani na fotkách nikdy neviděl a u mých bývalek koncovky seděly naprosto dokonale.) P.S. Spona je perfect. Tak jsem se na to díval a koncovky, pokud je tah do určitého uhlu, sedí perfektně. Ptal jsem se zkušenějších a stačí dít silnější stěžejky, koncovky pak drží na svém místě přesně jak mají.Vyzkouším Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Já kdyžtak můžu předvíst 38mm bronzovky, kdybys nenašel nic lepšího. Mimochodem, vůbec jsem nevěděl, že uměj i titan, dokonce i s tahem - nemusel bych ten šedej cifr s šedejma ručkama a indexama, ale zas žeru tu keramickou lunetu. Micey, můžeš sem prosím hodit foto těch 38mm bronz na ruce? Měl jsem ty starší Tridenty 43mm, byly mi větší, ale ne zas tak o moc a u těch 38mm se bojím, že to zas bude moc málo. Případně postni i velikost zápěstí a ideálně i nějaké jiné hodinky jestli máš, abych si udělal představu. Moc dík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 (upraveno) Bejt tebou, jdu do nich. Jsou mensi, ale clovek si pripada jako vic chlap:) Ruka cca 18cm, 43mm IWC. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. ledna 2019 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se