DarylVanHorne Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 Dorazil mail s potvrzením "správné" barvy řemínku. Wardi se snaží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom@s Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 Ahoj kluci, zvažuji Wardy na tahu a chci se zeptat, je to s tahem tak špatné, jako je zmiňováno v tomto videu? Mimochodem nemáte někdo chuť se zbavit C63 Sealander, černý nebo ještě lépe modrý ciferník? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 Ja sa na wardovskie sponu ani naramky stazovat vazne nemozem. Mal som od nich asi 5 hodiniek na tahu s mikroregulaciou, 2 este mam - tie uz maju to rychlo upinanie a su super. Chce to trochu cviku, ale zase kolkokrat clovek meni naramok? Zato mikroregulaciu pouzivam denne. A tie dzindziky na rychloupinanie vobec nie je na ruke citit, ziadne pichanie alebo daco. Ak by mal niekto problem s nastavenim dlzky aj napriek mikroregulacii, tak ward vie poslat aj polclanok pokial viem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 před 3 hodinami, DarylVanHorne napsal: Dorazil mail s potvrzením "správné" barvy řemínku. Wardi se snaží "Správná" je ta modrá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 před 1 minutou, Lookyn napsal: "Správná" je ta modrá? Pro mě určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 před 1 minutou, DarylVanHorne napsal: Pro mě určitě Tak to máme nastavené stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 Také jsi objednal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 před 11 hodinami, DarylVanHorne napsal: Také jsi objednal? Já to myslel s barvou řemínku, že modrý k nim za mě taky sedne líp Neobjednal... chvíli jsem o tom přemýšlel, ale už jsem letos nakupoval na moje poměry až moc Je to krásnej kus hodinařiny, ale vadilo by mi na nich víc věcí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 před 20 hodinami, Dokusan napsal: Jasně dokoupit půjde, chvíli, za pár let už jej nekoupíš, stejně jako u většiny starších Wardů (C9 Harrison tah už sháním tři roky a nic). O tom, že budou lepší na kůži asi není pochyb Nakonec jsem to u svých C9ss vyřešil Hirsch Performance - na tahu beztak vypadaly blbě. Ty máš i C9 Harrison automaty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 před 14 minutami, Locky napsal: Nakonec jsem to u svých C9ss vyřešil Hirsch Performance - na tahu beztak vypadaly blbě. Ty máš i C9 Harrison automaty? Ne, já mám C9 Harrison Small Second s ručním natahem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 před 18 hodinami, shaggy napsal: Ja sa na wardovskie sponu ani naramky stazovat vazne nemozem. Mal som od nich asi 5 hodiniek na tahu s mikroregulaciou, 2 este mam - tie uz maju to rychlo upinanie a su super. Chce to trochu cviku, ale zase kolkokrat clovek meni naramok? Zato mikroregulaciu pouzivam denne. A tie dzindziky na rychloupinanie vobec nie je na ruke citit, ziadne pichanie alebo daco. Ak by mal niekto problem s nastavenim dlzky aj napriek mikroregulacii, tak ward vie poslat aj polclanok pokial viem. Přidám se také a souhlas s napsaným. O rychloupínání na zápěstí vůbec nevím. Mikroregulace i její nastavování je v pohodě a rychle jsem si na její používání zvykl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 (upraveno) před 6 hodinami, Dokusan napsal: Ne, já mám C9 Harrison Small Second s ručním natahem Jo, přesně tyhle (netušil jsem, že i tyto jsou "Harrison", ale to je asi celá C9 řada?) nosím právě na tom Hirsh Perfomance. Pohodlí a vzhled kůže, ale nepropotím to. Origo tah k nim se mi moc nelíbil. Takovej divnej "pětičlánek" (foto z netu): Upraveno 3. listopadu 2022 uživatelem Locky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 Dával jsem fotky do samostatného vlákna Bell Canto, tak dám něco i sem. Foto z Facebooku CWE, první dodávky pristaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 První modré přistály a mezitím vypustili zelené, což mě nechává chladným. Modrá je univerzálnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 Musím tedy říct, že mně trvalo velmi dlouho, než jsem našel jak (resp. kde) vlastně tyhle hodinky ukazují čas Technicky rozhodně zajímavé, ale pro mě už spíš v kategorii "nenositelné". Ale rád si přečtu názory a dojmy z první ruky, pokud by se k nim někdo z místních warďáků rozhoupal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 před 13 hodinami, Radik napsal: Musím tedy říct, že mně trvalo velmi dlouho, než jsem našel jak (resp. kde) vlastně tyhle hodinky ukazují čas Technicky rozhodně zajímavé, ale pro mě už spíš v kategorii "nenositelné". Ale rád si přečtu názory a dojmy z první ruky, pokud by se k nim někdo z místních warďáků rozhoupal 2 modré kousky by se tady na fóru měly objevit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 před 37 minutami, Lookyn napsal: 2 modré kousky by se tady na fóru měly objevit Přesně. Moje tedy až v březnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 24 milionů € za dva dny. Dobrej kšeft Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 @Lookyn @Dokusan Tak to se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 (upraveno) před 6 hodinami, Lookyn napsal: 2 modré kousky by se tady na fóru měly objevit Třeba víc... Neobjednal někdo ty zelené? Ale ano, na 2 modré se tu už čeká... Upraveno 5. listopadu 2022 uživatelem DarylVanHorne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se