Přejít na obsah

Christopher Ward aneb anglický hodinky

Doporučené příspěvky

před 11 hodinami, Vally napsal:

Zdravím všechny, přemýšlím nad nákupem C60 Trident Pro 300 a váhám mezi 40mm a 42mm. Zápěstí mám 17cm, což by odpovídalo spíše 40mm, ale nikdy jsem neměl hodinky s lunetou a trochu se bojím, aby nevypadaly malé. Máte prosím někdo tyto hodinky a podobné zápěstí? Jakou jste zvolili velikost? Případně můžete poslat foto? Děkuji. 

Já mám 17,5 cm a nosím jak 40 tak 42, záleží na modelu. Wardy s užší lunetou nebo bez lunety bych bral menší, potápky s širší lunetou a tmavším cifrem bych bral spíš 42

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 4,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ako pisem, nikto nic negarantuje. A ano, zlavy su vacsinou na starsie modely alebo nearly new (t.j. vratene alebo vystavene) kusky. Ja som svoje Pro 300 kupil v letnom sale ako nearly new a boli uplne nove, bez chybicky.

Je to ale aj o stasti. Treba mat zalozene konto, pridane platobne udaje, striehnut na start a co najrychlejsie to odklikat. Kludne zobrat aj viac kuskov a potom vratit tie, ktore nevyhovuju.

Edit: A nakupovat v librach, je tam vyhodnejsi kurz. Dole na stranke sa da zmenit krajina. No pozor, krajiny ako Australia a pod. maju ceny bez DPH, ktora sa ukaze az pri plateni.

Upraveno uživatelem shaggy
Odkaz ke komentáři

Jak píši kolegové výše,  pokud je člověk rychlý a má štěstí, dají se koupit hodinky za super cenu. Jiné slevy už nejsou, jen výprodej skladů, většinou neaktuální modely nebo ty, co se jim vrátily v rámci 60ti denní lhůty.  Tyto jsou z valné většiny úplně nové, ale prodávají se jako nearly new s 30% slevou

Odkaz ke komentáři

Slevy urcite budou, ale doporucuji spise sledovat zdejsi vlakno, nebo treba WUS. Do mailu chodi info relativne pozde a uz to byva dost vybrane. 

Pripadne sledovat zdejsi prodejni vlakno, po vyprodejich u Warda, se tu obcas ukazou hezke kousky od clenu, kteri to hned nechteji posilat zpet v 60ti denni lhute. 

Odkaz ke komentáři

V 27. 11. 2023 v 9:12, Dokusan napsal:

Mimochodem, ty hodinky jsem do ČR dostal já, jsou fajn, cena se dost blbě odhaduje, je to hodně specifický, old school kousek, spíše pro nějakého sběratele Wardů. Doporučuji prodej v zahraničí.  Pokud by jsi měl představu o ceně, zkus mi ji poslat do SZ

Jinak uvnitř je ISA 8174-220 quartz,

Tak to je dobrá náhoda 🙂 já je kupoval tady na fóru ale od jiného člena, ale už je to taky nějaký pátek zpět tipuji tak 5 let. Hodinky se mi líbí, ale vzhledem ke stavu v jakém jsou, tak jsem je ani nenosil, protože mi to přišla škoda. Ptám se i trošku ze zajímavosti, protože jsem jich nikde moc nenašel. 

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...