Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Mě se poštěstilo sehnat C65 SH21 LE. Jsou to jedny z NEJ hodinek od Wardů, co jsem zatím viděl a momentálně mi chybí, neb jsou u Wardů v servisu.
Na Wardím fóru jsem se dočetl, že se mihly ve výprodeji 10.1. ráno a za hodně zajímavou cenu.

5CC24455-3CB7-4BB2-A9C1-1918B789E4C4.thumb.png.23cda18867c44a8425621eb69c482f5c.png
O těch ve výprodeji vím. Měl jsem je pár sekund v košíku ale nepodařilo se mi je zaplatit. Už to pak házeli chybu takže borec byl rychlejší. Mělo to pak i drama chvíli kdy je prý CW možná poslali i někomu jinému který je obratem za pár minut přidal na ebay. Každopádně krásné hodinky a jedny že 3 které bych si moc přál.

Sent from my Pixel 7 using Tapatalk

Odesláno

Nové potápky, to je jisté.
Rok 2024 sice padnul v souvislosti s novými Concepty, ale na ty je asi ještě moc brzy.
Takže tipuju následovníka Tridentů 600.

Odesláno
před 10 minutami, paya01 napsal:

Hlavně podle poslední upoutávky to budou GMT. Zase mě začíná svrbět karta...

před 1 minutou, horskjan napsal:

Indexy ze včera, ručka z dnešní upoutávky, tipuji Trident Pro 300 GMT... 😉

Ward.JPG.fff18fd471e645a662a3e47b0828f310.JPG

Odesláno

Tak nakonec Sealander GMT 36mm ve třech barvách. Z nápověd zpětně je to jasné. Moře, GMT ručka a 36 v krajině.
Chválím provedení, v této velikosti je GMT dost vzácné, tedy pro někoho s malou ručkou velmi zajímavá možnost mít tuto komplikaci + navíc 56h rezerva.

Odesláno

Ako celkom je to v pohode,lepené indexy a konečne lepené logo, rozmery sú taktiež super na každodenné nosenie.

Chýba mi tam už len keramická luneta 😬  ale budem silno uvažovať nad kúpou

Odesláno

No já jsem zklamaný z nákupu bronzovýho tahu... Objednal jsem v pondělí odpoledne a dnes svítí pořád status ,,příprava k odeslání ". Včera jsem tam zkusil napsat a bylo mi slíbeno, že to ještě včera odejde... Teď je 10 dopoledne a status je pořád stejný 😏

Odesláno

ChW_New_Trident_24.thumb.jpg.f4c558ca296e824b3ff893edf0ad9248.jpg

Na tohle se těším, vypadá to zajímavě. Alespoň z toho mála na kresbě a z popisu. Loni takhle dopředu avizovali The Twelve a kesba odpovídala následné realitě...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...