Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 2. 2. 2024 v 23:21, horskjan napsal:

ChW_New_Trident_24.thumb.jpg.f4c558ca296e824b3ff893edf0ad9248.jpg

Na tohle se těším, vypadá to zajímavě. Alespoň z toho mála na kresbě a z popisu. Loni takhle dopředu avizovali The Twelve a kesba odpovídala následné realitě...

Zajímavý náčrt. Trojúhelník na 12, který měly zatím jenom Concepty, plastické logo a nově perforované ručky. Snad nezapomenou na Lumi 🙂

Odesláno

Mě zaujaly starý C60 trident v modré..krásný... bohužel opět 40mm. Já jsem je snad nikdy neviděl ani v inzerci v 42mm.. ty tridenty si všichni kupujou v 40. Takže dobrý :D nemusím řešit :D

Odesláno

@Spongebob No není to moc zelený, navíc zelená a bronz k sobě jsou super.

Kůže se dá vyměnit za něco jiného. To je nejmenší problém.

Ale neuráží mě to ani na té kůži

Odesláno
před 5 minutami, Dokusan napsal:

@Spongebob No není to moc zelený, navíc zelená a bronz k sobě jsou super.

Kůže se dá vyměnit za něco jiného. To je nejmenší problém.

Ale neuráží mě to ani na té kůži

Zelenej cifr s bronzí super. Šlo mi o zelenej cifr se zelenou kůží... ale jasný každýmu sedí něco jinýho.

Odesláno

@Dokusan @Spongebob ony jsou na zelené kůži moc hezky, ale je hrozně taková tuhá a mě vůbec nesedí na ruce... Měl jsem ji tak jeden den na ruce. Víc to nešlo. 

Já čekal třeba tři měsíce, jestli se tam neobjeví ten bronzový tah a nic. 2 týdny po tom, co jsem ho objednal, je ve výprodeji 😄 

Odesláno
před 5 hodinami, Lukáš3 napsal:

@Dokusan @Spongebob ony jsou na zelené kůži moc hezky, ale je hrozně taková tuhá a mě vůbec nesedí na ruce... Měl jsem ji tak jeden den na ruce. Víc to nešlo. 

Já čekal třeba tři měsíce, jestli se tam neobjeví ten bronzový tah a nic. 2 týdny po tom, co jsem ho objednal, je ve výprodeji 😄 

Zkus požádat zpětně o slevu :D

Jednou jsem ženě koupil kabelku.. za dva dny jim padla do 50% slevy..tak jim píšu že ji jako vrátím v rámci 14ti dní a vemu ji znovu za půlku... nakonec mi půlku vrátili s tím že si ji mám nechat :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...