Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 2
  • Dát hlas 1
  • Odpovědi 4,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník STRKKT
Odesláno

To by ale pak nebylo v barvách PanAm. Na mě barvy působí svěže, akorát to letadélko na vteřinovce mi přijde jako zbytečný prvoplán.

Odesláno

Dnes odpoledne bude představena novinka Adrien Barker (Bark&Jack) x Christopher Ward...

Vypadá to na divery na základě C60 Trident Lumiére, v titanu, s černým matným číselníkem "alá Suby", lehce jiná vložka lunety a plné dýnko s logem B&J.

Jsem na ně zvědavý, Lumiéry a obecně ty indexy z lumi bloků se mi hodně líbí, ale asi bych nemusel mít "Bark&Jack" přímo na číselníku (dýnko za mě Ok). Mělo by snad být omezené časové okno pro objednání...

Níže pár screenshotů z videa a teaser z IG.

UNDEREMBARGOUNTIL5.2.jpg?ixlib=rails-1.1.0&fm=jpg&q=55&auto=format&usm=12&fit=crop&ch=Width%2CDPR%2CSave-Data&alt=

file.php?id=104596

file.php?id=104597

• Like 3
Odesláno (upraveno)

C60 Trident Lumière ‘Green Fifteen’ x Bark & Jack

Za mě pecka, musím to ještě pořádně prohlédnout, ale asi z nich budu mít do toho 12.2. trochu těžkou hlavu... 😉

https://www.christopherward.com/watches/the-green-fifteen/C60-41C3H31T0KK1-B0W.html

https://www.hodinkee.com/articles/the-christopher-ward-c60-trident-lumiere-green-fifteen-x-bark-and-jack

Upraveno uživatelem horskjan
  • Like 2
  • Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...