Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ty Jumping Hour sou hodně dobrý, Bel Canta mám, tyhle Lumiere opravdu nepotřebuji. 

Budu kuset něco střelil at je na C1 Jump Hour Mk V

• po 2 týdnech...
Odesláno

Nevím, zda to je nejvhodnější vlákno (kdyžtak mě nasměrujte na vhodnější a klidně to tu smažu), ale případným zájemcům o nákup by to mohlo udělat radost. Black friday je už i u Wardů. Konkrétně -15% při zadání kódu "BF15", nevztahuje se na novinky, limitky a "předobjednávky" + příslušenství. 

Kdo tedy čekal na lepší cenu třeba nějakých Twelve, Bel Canto, nebo i Moonglow, tak má možnost. :) 

Za sebe furt čekám na nějaké další zajímavé novinky s SH21 strojkem.

• Like 1
Odesláno

To vypadá na nějakou zajímavou spolupráci...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
před 7 minutami, MíraMíra napsal:

Nekoupím si to, ale baví mě, jak si hrajou. Já jim prostě fandím. 👍

No a vlastně se mi to i docela líbí. 🤷‍♂️😀

Vidím to úplně stejně tak... 🙂👍

• Like 1
  • po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Hm.. nechtěl jsem je, nevim co s nima budu dělat, ale za těch 10,5k za prima zpracovaný automaty s keramickou lunetou.. to bych okrádal rodinu, nevzít je, žejo. Tak jako asi dík:)

• Haha 2
  • Dát hlas 1
Odesláno
3 hours ago, Micey said:

Hm.. nechtěl jsem je, nevim co s nima budu dělat, ale za těch 10,5k za prima zpracovaný automaty s keramickou lunetou.. to bych okrádal rodinu, nevzít je, žejo. Tak jako asi dík:)

Presne tak. Vedel som, ze to dnes spustia, vedel som, ze co chcem bude mimo financnych moznosti.
Ale nevedel som, ze bude nieco co ani nechcem, ani nepotrebujem a vlastne mam uplne to iste len v inej farbe... ale za tie peniaze funky kusok na leto.. preco nie?

A to mam este iny kusok na ceste. Ach jo...

Odesláno

Tiez som stihol C60 Trident Pro 300 40mm Pool Blue

Som zvedavy, ake budu nazivo

• Dát hlas 1
Odesláno

Uz mi koukam od Wardu dlouho nic neslo, pac proces prepravy je ocividne o neco ztizen.. DHL prebralo a uz mi posila na vyplneni formulare k vycleni. Na fakture podminka DDP, tedy doplatek zadnej nebude, ale crcaska s EORI a tak.. to je ted posle dva tri roky standard? Nebejvalo to, ne..?

Návštěvník STRKKT
Odesláno

Mě to poslali taky. Zavolal jsem tam a nějaká žena se mi omluvila, že neví, proč mi to poslali, když je to DDP.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...