Dokusan Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Cena vysoko, ale proč ne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 I s výškou 16,3 mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Jasne,tak výška není problém. Mam to vyzkoušený z C60 Trident MkII Chrono ,tam byla výška 17,1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Ta černá je moc černá, jak by řekl Trautenberk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Jj neni vubec videt kolik je hodin.. ale ty chrona s datumem na sesti jsou fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Nova "Lupa " https://issuu.com/christopher-ward/docs/19_20-_202020_20-_20winter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Safra, žiadna zmienka o C60 Trident Classic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 před 10 minutami, Diablo1st napsal: Safra, žiadna zmienka o C60 Trident Classic Classic myslíš Vintage,? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Ee, keď som bol u Warda v showroome, týpek mi ukazoval návrhy nových 39mm hodiniek, ktoré by sa mali volať C60 Trident Classic. Niečo ako C65 Trident Vintage, ale v C60 puzdre s rovným sklíčkom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Tak to jsem sam zvědavý. Mamnpocit,6e poslední dobou tu modelovou radu příliš často obměňuji a rozšiřují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Diablo mel spis na mysli ty bez lunety, ala “expy”, jen v novem pouzdre. C65 chrona fajn, vyska 15mm super, ale takovych uz na trhu je... moc me to za srdce netaha...Abyss pekny, ale zas ta vejska, chjo. nejak moc jsem si zvykl na pohodlnost hodinek do +- 12mm. Uz ani c9 5day moc nenosim, protoze maji 13,5mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 před 6 minutami, Dokusan napsal: Tak to jsem sam zvědavý. Mamnpocit,6e poslední dobou tu modelovou radu příliš často obměňuji a rozšiřují. To asi aby si každý vybral Úprimne môžem povedať, že nákresy a rendery tých C60 Classic ma veru zaujali. By som povedal, že je to presne podľa môjho gusta, ale uvidíme na finálny produkt. Inak zo súčasnej produkcie Warda pre mňa toho veľa nie je. C60 Mk3 mám a som spokojný, z C65 mi sedia len Trident Vintage Mk2, ostatné je pre mňa veľké. Skúšal som aj C8, neskutočné hodinky, mať na ne ruku beriem ich hneď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazdiq Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Mate niekto nejaky zlavovy kod? idem nakupovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Posledný kód bol 100LOUPE18, ale platil do 31.10. Prihlás sa na odber u Warda a ďalší ti pristane na maile. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 před 21 hodinami, Diablo1st napsal: Prihlás sa na odber u Warda a ďalší ti pristane na maile. jooo jooo kéž by!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novopa Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 (upraveno) Pokud by někdo měl zájem: https://www.christopherward.com/last-chance Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. listopadu 2020 uživatelem novopa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 To jsem nemel videt, odeberte nekdo rychle ty pseudoskeletony.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Nearly new sekce už běží tuším druhý den. Já jsem aktuálně zdrženlivy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 V 5. 11. 2020 v 15:44, Spongebob napsal: jooo jooo kéž by!! Akurát mi pristál v maile nový kód 100LOUPE19. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se