Přejít na obsah

Christopher Ward aneb anglický hodinky

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 2 hodinami, shaggy napsal:

Teoreticky sa da pocitat aj s tym, ze priebezne nieco pribudne. Niektori zrusia objednavky tesne po zaplateni, mozno este nieco najdu na sklade atd atd. Treba to priebezne sledovat.

Ja by som bral este tah na tie C65 trident diver, novy je za 200 eur :(

Jo, na tom tahu vypadají parádně. Na loňském letním salu byly na výběr na tahu, anebo s řemením. Vzal jsem tah a nelituji. 😉 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 minutami, shaggy napsal:

Nepredas?

Skoro som ich mal minuly rok na tahu z ward fora za super cenu, tesne mi usli...

Sent via IPoAC

Haha, to jsi uhodl. Neprodám. 🙂 Ale mám v prodejní sekce nějaké hodinky, tak kdybys chtěl, tak ty ti klidně prodám. 😅

Jinak uvažuji, že bych kromě tahu a chevronového strapu od Crown & Buckle pořídil ještě jeden gumový. Jaké máte zkušenosti s ChW Hybrid rubber strapem, potažmo Tropic rubber strapem? Ten tropic je nějaká novější, tenčí verze?

Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, shaggy napsal:

Mas uz tracking prosim?
Este pred 9 rano mi prisiel link na tracking a doteraz nefunguje. Customer service bez odpovede.

Inac tie chrona vyzeraju paradne!

Sent via IPoAC

A proč jsi jim psal? Tracking číslo ještě neznamená, že je to předáno dopravci. Musíš počkat, až to pošlou. Já ještě nemám ani tracking. Vůbec mě to nepřekvapuje a netrápí. Byl to zatím nejmasivnejsi a nejúspěšnější výprodej, takže to zprocesovani bude trvat a půjde postupně. (předpokládám, že za Express delivery jsi si nepriplacel) 

Odkaz ke komentáři

Jinak mám pocit, že to ještě dodáníme. Nevím jak jinak rozumět následujícímu. Cena než daně, daň cena k platbě. Cena bez daně se rovná ceně k platbě. To znamená, že daň je tam vyčíslena jen orientačně. No uvidíme 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, shaggy napsal:

Prave mi prisla sms ze DHL Express zajtra dorucuje.
To sa mi stalo aj predtym, automaticky bez priplatku to poslali expresne.

"Moze byt zadržaná, ak podlieha colnemu konaniu."

Sent via IPoAC

Tak to som zvedavý, čo sa bude diať. Mne ešte nič neprišlo, takže čisto teoreticky by som ešte mohol dať storno.

Odkaz ke komentáři

Však není možné platit 2x dph ne? Kde by jsme to byli? Podle mě budou chtít doplatit ten rozdíl když už a to jsou drobné.

Edit: ale podle mě se nebude doplácet nic. Tohle musí mít Ward pošéfovaný. Určitě vědí, že takhle by přišli o velkou část klientely. Můj odhad 50-65%

Edit2: jen to bude chtít vychytat tady ty porodní bolesti a s tím si poradí. Řeší se to na rychlo a za pochodu.

Upraveno uživatelem shewcza
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...