Přejít na obsah

Christopher Ward aneb anglický hodinky

Doporučené příspěvky

No, jenže ten jeden úder po hodině je pořád stejný, takže pokud se na hodinky nepodíváš, tak stejně nevíš kolik je.

KELEK!

https://www.chrono24.cz/chronoswiss/vintage-kelek-5-minuten-repetition-ref-ch8735-herrenuhr--id24964434.htm

Mimochodem, já je mám ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 4,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 1 minutou, Bert napsal:

No, jenže ten jeden úder po hodině je pořád stejný, takže pokud se na hodinky nepodíváš, tak stejně nevíš kolik je.

KELEK!

https://www.chrono24.cz/chronoswiss/vintage-kelek-5-minuten-repetition-ref-ch8735-herrenuhr--id24964434.htm

Mimochodem, já je mám, jenom se mi teď v rámci reindexace nenalézá má vlastní recenze 🙂

Díky. Nicméně si myslím, že to pojetí Wardů je opravdu zdařilé. Moc ty jejich top limitovaný hodinky nelupuju, ale tyhle se mi opravdu líbí 

Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, Bert napsal:

Naprostý souhlas. Design super. No, a o tom zvuku můžeme diskutovat :cheers:

Já jsem je právě objednal, ale budou až v březnu. První stovka byla v říjnu, druhá stovka v lednu a třetí v březnu. Myslím si, že je brzo vyprodaji, jako všechny tyto limitky mimo standartni portfolio 

Jsem rád, že konečně udělali něco jiného než X variací na potapky a sportovní modely

Upraveno uživatelem Dokusan
Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Bert napsal:

Tos IMHO udělal dobře. Budou fajn. Rád na ně potom kouknu. 300 ks zmizí jak pára nad hrncem.

Měl si pravdu. Už je vyprodáno. 

Nicméně se proslýchá, že bude následovat jiná barevná kombinace 

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Dokusan napsal:

Měl si pravdu. Už je vyprodáno. 

Nicméně se proslýchá, že bude následovat jiná barevná kombinace 

To mě nechává chladným. Modrá je perfektní. Obzvlášť proto, že po hodinkách s modrým číselníkem (které nemám) koukám už delší dobu.

To jako fakt? Už je to všechno vyprodané? No neke!

před 4 hodinami, Lookyn napsal:

Že by další ChW ambasador hned po Dokusanovi? :speak_cool:

To těžko... Já mám zatím jen jeden kousek. @Dokusan je úplně jiný level. Podezírám ho, že má s Wardy nějakej tajnej deal, který mi zatím nenabídli 🤣

Upraveno uživatelem DarylVanHorne
Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, DarylVanHorne napsal:

To mě nechává chladným. Modrá je perfektní. Obzvlášť proto, že po hodinkách s modrým číselníkem (které nemám) koukám už delší dobu.

To jako fakt? Už je to všechno vyprodané? No neke!

To těžko... Já mám zatím jen jeden kousek. @Dokusan je úplně jiný level. Podezírám ho, že má s Wardy nějakej tajnej deal, který mi zatím nenabídli 🤣

Hodně rychlej výprodej! Dopo už bylo u všech variant SOLD OUT a teď už je na shopu ani nemaj.

Sice od nich máš jen jeden kousek, ale za to naprosto parádní! 👌

Před hodinou, Dokusan napsal:

Že by konečně i Wardi začali přecházet na šroubovací články tahu? :clap:

Odkaz ke komentáři

před 26 minutami, Dokusan napsal:

Já sem chvíli váhal, takže jsem až ve třetí várce s dodáním v březnu. Ty jsi stihnul první nebo druhou?

Jako mě dnes přišel mail s pozitivní zprávou, že mi je budou odesílat příští týden na špatném řemenu 🤣 Tak jsem je poprosil o ten správný a kdo ví, kdy teda dorazí 😂

Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, DarylVanHorne napsal:

Jako mě dnes přišel mail s pozitivní zprávou, že mi je budou odesílat příští týden na špatném řemenu 🤣 Tak jsem je poprosil o ten správný a kdo ví, kdy teda dorazí 😂

Ty jsi je nevzal na tahu? Já z principu beru vše na tahu a pak to hodím na řemen, pokud se k daným hodinkám hodí víc (což bude tento případ)

Odkaz ke komentáři

A upřímně je mi jedno, kdy dorazí, hlavně aby dorazily a dorazilo číslo, které mám slíbené. 😉 Ve chvíli kdy je zmerčí manželka, tak mi vyškrábe oči - to se to cinkání pak bude hodit 🤣

Ne nevzal - já jsem rád že je budu mít aspoň na řemenu. Cena na tahu už byla přes můj limit a případně, byť zbytečně dráž, to uznávám, půjde tah dokoupit. Vůbec mě to mrzí, neb stylově mi k nim tah vůbec nesedí.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...