Bert Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 No, jenže ten jeden úder po hodině je pořád stejný, takže pokud se na hodinky nepodíváš, tak stejně nevíš kolik je. KELEK! https://www.chrono24.cz/chronoswiss/vintage-kelek-5-minuten-repetition-ref-ch8735-herrenuhr--id24964434.htm Mimochodem, já je mám ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 před 1 minutou, Bert napsal: No, jenže ten jeden úder po hodině je pořád stejný, takže pokud se na hodinky nepodíváš, tak stejně nevíš kolik je. KELEK! https://www.chrono24.cz/chronoswiss/vintage-kelek-5-minuten-repetition-ref-ch8735-herrenuhr--id24964434.htm Mimochodem, já je mám, jenom se mi teď v rámci reindexace nenalézá má vlastní recenze Díky. Nicméně si myslím, že to pojetí Wardů je opravdu zdařilé. Moc ty jejich top limitovaný hodinky nelupuju, ale tyhle se mi opravdu líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Naprostý souhlas. Design super. No, a o tom zvuku můžeme diskutovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 (upraveno) před 3 minutami, Bert napsal: Naprostý souhlas. Design super. No, a o tom zvuku můžeme diskutovat Já jsem je právě objednal, ale budou až v březnu. První stovka byla v říjnu, druhá stovka v lednu a třetí v březnu. Myslím si, že je brzo vyprodaji, jako všechny tyto limitky mimo standartni portfolio Jsem rád, že konečně udělali něco jiného než X variací na potapky a sportovní modely Upraveno 1. listopadu 2022 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Tos IMHO udělal dobře. Budou fajn. Rád na ně potom kouknu. 300 ks zmizí jak pára nad hrncem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Rád je někdy někam vezmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 před 1 hodinou, Dokusan napsal: Já jsem je právě objednal, ale budou až v březnu. Tak už víme, že zde na fóru budou 2 Někdo další? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Před hodinou, DarylVanHorne napsal: Tak už víme, že zde na fóru budou 2 Někdo další? Že by další ChW ambasador hned po Dokusanovi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 před 3 hodinami, Bert napsal: Tos IMHO udělal dobře. Budou fajn. Rád na ně potom kouknu. 300 ks zmizí jak pára nad hrncem. Měl si pravdu. Už je vyprodáno. Nicméně se proslýchá, že bude následovat jiná barevná kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 (upraveno) před 3 hodinami, Dokusan napsal: Měl si pravdu. Už je vyprodáno. Nicméně se proslýchá, že bude následovat jiná barevná kombinace To mě nechává chladným. Modrá je perfektní. Obzvlášť proto, že po hodinkách s modrým číselníkem (které nemám) koukám už delší dobu. To jako fakt? Už je to všechno vyprodané? No neke! před 4 hodinami, Lookyn napsal: Že by další ChW ambasador hned po Dokusanovi? To těžko... Já mám zatím jen jeden kousek. @Dokusan je úplně jiný level. Podezírám ho, že má s Wardy nějakej tajnej deal, který mi zatím nenabídli Upraveno 2. listopadu 2022 uživatelem DarylVanHorne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 https://wornandwound.com/introducing-the-christopher-ward-c1-bel-canto-the-worlds-most-affordable-swiss-made-chiming-watch/?fbclid=IwAR0Cmoe4vO2QHbdSoa8bBo5col3tTqqdGpivBqYckb5n2kNKPY_FwkB61bo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 před 9 hodinami, DarylVanHorne napsal: To mě nechává chladným. Modrá je perfektní. Obzvlášť proto, že po hodinkách s modrým číselníkem (které nemám) koukám už delší dobu. To jako fakt? Už je to všechno vyprodané? No neke! To těžko... Já mám zatím jen jeden kousek. @Dokusan je úplně jiný level. Podezírám ho, že má s Wardy nějakej tajnej deal, který mi zatím nenabídli Hodně rychlej výprodej! Dopo už bylo u všech variant SOLD OUT a teď už je na shopu ani nemaj. Sice od nich máš jen jeden kousek, ale za to naprosto parádní! Před hodinou, Dokusan napsal: https://wornandwound.com/introducing-the-christopher-ward-c1-bel-canto-the-worlds-most-affordable-swiss-made-chiming-watch/?fbclid=IwAR0Cmoe4vO2QHbdSoa8bBo5col3tTqqdGpivBqYckb5n2kNKPY_FwkB61bo Že by konečně i Wardi začali přecházet na šroubovací články tahu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 před 52 minutami, Lookyn napsal: Sice od nich máš jen jeden kousek, ale za to naprosto parádní! Díky moc. A druhý na cestě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 před 29 minutami, DarylVanHorne napsal: Díky moc. A druhý na cestě Já sem chvíli váhal, takže jsem až ve třetí várce s dodáním v březnu. Ty jsi stihnul první nebo druhou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 Před hodinou, Lookyn napsal: Že by konečně i Wardi začali přecházet na šroubovací články tahu? To už dělají delší dobu a je u všech nových modelů. Mají jej jak Aquatine, C60 300 tak nový Sandhurst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 před 26 minutami, Dokusan napsal: Já sem chvíli váhal, takže jsem až ve třetí várce s dodáním v březnu. Ty jsi stihnul první nebo druhou? Jako mě dnes přišel mail s pozitivní zprávou, že mi je budou odesílat příští týden na špatném řemenu Tak jsem je poprosil o ten správný a kdo ví, kdy teda dorazí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 před 5 minutami, DarylVanHorne napsal: Jako mě dnes přišel mail s pozitivní zprávou, že mi je budou odesílat příští týden na špatném řemenu Tak jsem je poprosil o ten správný a kdo ví, kdy teda dorazí Ty jsi je nevzal na tahu? Já z principu beru vše na tahu a pak to hodím na řemen, pokud se k daným hodinkám hodí víc (což bude tento případ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 před 29 minutami, Dokusan napsal: To už dělají delší dobu a je u všech nových modelů. Mají jej jak Aquatine, C60 300 tak nový Sandhurst. Kdyby to začali dělat i u Abyss, tak bych byl zase o kousek nalomenější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 A upřímně je mi jedno, kdy dorazí, hlavně aby dorazily a dorazilo číslo, které mám slíbené. Ve chvíli kdy je zmerčí manželka, tak mi vyškrábe oči - to se to cinkání pak bude hodit Ne nevzal - já jsem rád že je budu mít aspoň na řemenu. Cena na tahu už byla přes můj limit a případně, byť zbytečně dráž, to uznávám, půjde tah dokoupit. Vůbec mě to mrzí, neb stylově mi k nim tah vůbec nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 Jasně dokoupit půjde, chvíli, za pár let už jej nekoupíš, stejně jako u většiny starších Wardů (C9 Harrison tah už sháním tři roky a nic). O tom, že budou lepší na kůži asi není pochyb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se