Žigi Odesláno 20. června 2022 Nahlásit Odesláno 20. června 2022 Tak pánové, co si necháme vyrobit ? Ale chce to nějaký krásný erb ! https://www.christopherward.com/bespoke-watches.html?utm_campaign=901383_WK8 Bespoke - Peter&utm_medium=email&utm_source=Christopher Ward Limited&dm_i=5P8Z,JBIF,1ALI4W,2D32Q,1
paya01 Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Odesláno 21. června 2022 před 18 hodinami, Žigi napsal: Tak pánové, co si necháme vyrobit ? Bohužel tyhle pokusy tady byly, ale vyhořelo to na tom, že se to nezaplatí a nesežene se dost lidí, co by se shodlo na stejném designu...
Žigi Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Odesláno 21. června 2022 před 11 minutami, paya01 napsal: Bohužel tyhle pokusy tady byly, ale vyhořelo to na tom, že se to nezaplatí a nesežene se dost lidí, co by se shodlo na stejném designu... Já vím, ale také dřív to bylo o tom poskládat pár dílů a nemoct nic měnit. Teď to mají poměrně o dost víc možností, co jde udělat, natisknout, proházet mezi modely. Takový Sealander v modrým poškrábaným cifru s nějakým pěkným potiskem by byla topka
Dokusan Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Odesláno 1. července 2022 Nová limitka za příjemnou cenu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
paya01 Odesláno 2. července 2022 Nahlásit Odesláno 2. července 2022 Za mě tu značku zabili tím "Swish only". Teď už jen čekám, kdy změní jméno...
Dokusan Odesláno 2. července 2022 Nahlásit Odesláno 2. července 2022 před 47 minutami, paya01 napsal: Za mě tu značku zabili tím "Swish only". Teď už jen čekám, kdy změní jméno... Myslíš tím twinflag? To právě symbolizuje propojení anglického designu a švýcarské výroby. Nicméně to jméno na devítce mi tam také trochu chybí.
paya01 Odesláno 2. července 2022 Nahlásit Odesláno 2. července 2022 To vím, logo je pěkné, o to nic. Plastické na bronzácích je skvělé, ale jako doplněk k ChW na devítce. Jako samostatný markant bez textu je to pro mě no-go. Zkoušel jsem to srovnávat - nové swish only C65 Aquitaine se svými C63 s ChW na dvanáctce. Double cross bez textu pro mě ne-e. A jak říkám - cítím z toho palebnou přípravu na změnu jména.
gazdiq Odesláno 2. července 2022 Nahlásit Odesláno 2. července 2022 Mna by hlavne zaujimalo ako z toho vyrobili 600m WR kedze standardny model ma tuším 200.
Robero79 Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Odesláno 3. července 2022 600m je u C60 standard, 200m je u retro modelu C65 (resp. u predchozi generace to bylo jen 150m)
paya01 Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Odesláno 3. července 2022 Ať jen nekecám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shewcza Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Odesláno 4. července 2022 V 2. 7. 2022 v 20:06, paya01 napsal: A jak říkám - cítím z toho palebnou přípravu na změnu jména. Kéž by...
Dokusan Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Odesláno 4. července 2022 před 47 minutami, shewcza napsal: Kéž by... Já jsem si na to jméno zvykl. Je otázkou, jak se po odchodu Chrise Warda z firmy dohodli. Každopádně už tam není a sám má jinou (byť ne zcela úspěšnou) značku. Uvidíme, co přinese čas. Nicméně si nemyslím, že by ke změně názvu došlo (pokud by to nebylo vynuceno třeba soudním sporem)
Dokusan Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Odesláno 4. července 2022 (upraveno) Jinak C60 Atol již na stránkách nejsou, je celkem možný, že už se vyprodaly (dle reakcí na facebooku o ně byl slušný zájem, chvíli byly skladem, pak pre-order a nyní nic. Ale je možný, že je tam ještě vrátí) edit: Tak dle info byly fuč za tři dny...cena byla víc než lákavá Upraveno 4. července 2022 uživatelem Dokusan
shaggy Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Odesláno 5. července 2022 Summer sale! C60 Trident Pro na gume za 520e alebo C65 Super Compressor na tahu za 850e by boli super ulovok!Samozrejme NN.
Dokusan Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Odesláno 5. července 2022 Suoercompressory už tam nejsou. Mě zajímají jen Abyss SH21, ale nemám teď přebytečný cash
shaggy Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Odesláno 5. července 2022 Nie su ani jedny uz. Kto ich zobral urobil dobre podla mna. Som nad tim Compressorom rozmyslal, ale ani cash nie je a moje sucasne C65 Trident a C65 Chronograph pokryvaju vsetky poziadavky. Tie Abyss SH21 vyzeraju uzasne!
lemon Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Odesláno 5. července 2022 Z aktuálnych zliav vyzerajú fajn aj tieto: https://www.christopherward.com/sale/c1-worldtimer---nearly-new/N01-43AWT2-S00W0-CB.html A tieto https://www.christopherward.com/sale/c65-chronograph----nearly-new/N65-41ACH1-S0BB0-B0.html
Dokusan Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Odesláno 5. července 2022 Ty první jsem měl, velký, tak sem je prodal. Ty druhy mám pořád a jsou super.
gazdiq Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Odesláno 5. července 2022 před 2 minutami, Dokusan napsal: Ty první jsem měl, velký, tak sem je prodal. Ty druhy mám pořád a jsou super. Niesu prilis tmave? Mam pocit ze ani na fotke ich neprecitam.
Lookyn Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Odesláno 5. července 2022 Sakra, ty C60 Abyss SH21 jsou vážně parádní, ale jedny bez COSC certifikátu a druhé Nearly New... Nevím, asi bych bohužel nedokázal překousnout ani jedno...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se