Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 2 minutami, DarylVanHorne napsal:

No TVL... Nevím, jak se ti to podařilo, dostat se k nim, ale o to větší gratulace. Opravdu parádní kousek 👍

No ihned po spuštění prodeje to vypadalo, že jsou všechny fuč, pak se tam ještě objevily na tahu, tak jsem po nich skocil

Odesláno
před 3 minutami, Dokusan napsal:

No ihned po spuštění prodeje to vypadalo, že jsou všechny fuč, pak se tam ještě objevily na tahu, tak jsem po nich skocil

Ty taky musíš koupit všechny ChW co za něco stojí 🤣 Tyhle jsou fakt luxusní. Doufám, že nás budeš pravidelně krmit fotkama 😉

Odesláno
před 19 minutami, DarylVanHorne napsal:

Ty taky musíš koupit všechny ChW co za něco stojí 🤣 Tyhle jsou fakt luxusní. Doufám, že nás budeš pravidelně krmit fotkama 😉

Asi se mi v silné konkurenci moc na ruku nedostanou 

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak Wardi se posouvají směrem, po kterém mnozí volali. A sice s výjimkou lednových a červencový vyprodeju, které slouží k vyčištění skladů od ukončených modelů či nearly new hodinek vráceny v rámci 60ti denní lhůty, už se budou hodinky prodávat za retail. Žádné slevové kupony a podobně 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

No slava. Z pohledu budovani znacky je tohle krok spravnym smerem. Navic jim to ted dava moznost nejakou dobu nezdrazovat, coz se taky hodi.
Otazka je jak dlouho bude trvat, nez si na novy system zakaznici zvyknou, protoze ocima zakaznika ted Wardi zdrazili pomerne dost :)

Odesláno

Jo, tak ale jestli to chápu správně, je to jen oficiální potvrzení stavu co trvá dva roky nebo jak dlouho.Těch výprodejů moc nebylo, poslední dobou.. nicméně čekám na lednovej Sale a mám prs na spoušti:)

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, Micey napsal:

Jo, tak ale jestli to chápu správně, je to jen oficiální potvrzení stavu co trvá dva roky nebo jak dlouho.Těch výprodejů moc nebylo, poslední dobou.. nicméně čekám na lednovej Sale a mám prs na spoušti:)

Ale zruší všechny slevový kódy a kupony. Což samo o sobě znamená nárůst ceny o minimálně 10%

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno

První letošní novinka. Líbí se mi.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
V 2. 1. 2023 v 7:18, Dokusan napsal:

Tak Wardi se posouvají směrem, po kterém mnozí volali. A sice s výjimkou lednových a červencový vyprodeju, které slouží k vyčištění skladů od ukončených modelů či nearly new hodinek vráceny v rámci 60ti denní lhůty, už se budou hodinky prodávat za retail. Žádné slevové kupony a podobně 

Skvělý, chtěl jsem si je už dlouho koupit a takto to vypustím. 

Odesláno

Wardy jsem ještě neměl, PVD/DLC můžu a jelikož se mi válely nějaký eura na Revolutce z minulých prodejů, tak jsem je vzal na gumě.

Odesláno
před 1 hodinou, Pavel87 napsal:

Skvělý, chtěl jsem si je už dlouho koupit a takto to vypustím. 

Tvoje volba, kdo zaváhá ,nežere 

Odesláno
před 1 hodinou, shaggy napsal:

Jj, super vyzeraju... ale 42mm nie je pre mna. Skoda.

Hele já mám 40 tky a přijdou mi trochu malý a to mám 17,5 zápěstí. To větší pouzdro jim subjektivně sedí lépe 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...