Radik Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 Máš recht a ne se marně honit za OPčkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 před 21 hodinami, Radik napsal: Máš recht a ne se marně honit za OPčkama Tedy ta Watchgecko limitky je fakt mimořádně povedená. Ale 50ks, to jsem se ani nesnažil. A hele - @Dokusan01 nezklamal Dobrá práce. Fakt parádní hodinky. Jsem zvědavý na fota až dorazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 Limitka z CHW fóra. Za mě hodně povedená: https://www.christopherwardforum.com/general-discussion/fle-2023-launch-announcement-t60173.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 V 5. 12. 2022 v 20:49, Emiliano napsal: Limitka z CHW fóra. Za mě hodně povedená: https://www.christopherwardforum.com/general-discussion/fle-2023-launch-announcement-t60173.html Pekný, jsou to takové Ingy od Warda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 Jsou doma 45/50. Věděl sem,že jsou pěkný, ale na živo jsou ještě hezčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 No TVL... Nevím, jak se ti to podařilo, dostat se k nim, ale o to větší gratulace. Opravdu parádní kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 před 2 minutami, DarylVanHorne napsal: No TVL... Nevím, jak se ti to podařilo, dostat se k nim, ale o to větší gratulace. Opravdu parádní kousek No ihned po spuštění prodeje to vypadalo, že jsou všechny fuč, pak se tam ještě objevily na tahu, tak jsem po nich skocil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 před 3 minutami, Dokusan napsal: No ihned po spuštění prodeje to vypadalo, že jsou všechny fuč, pak se tam ještě objevily na tahu, tak jsem po nich skocil Ty taky musíš koupit všechny ChW co za něco stojí Tyhle jsou fakt luxusní. Doufám, že nás budeš pravidelně krmit fotkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 před 19 minutami, DarylVanHorne napsal: Ty taky musíš koupit všechny ChW co za něco stojí Tyhle jsou fakt luxusní. Doufám, že nás budeš pravidelně krmit fotkama Asi se mi v silné konkurenci moc na ruku nedostanou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 To by byla škoda Jsou opravdu povedené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 https://www.christopherward.com/bel-canto-watches/c1-bel-canto/C01-41APT1-T00K0-B0.html Nové nelimitovane barvy v předprodeji. Že bych vzal Cielo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 Mně se z novejch barev cos postoval nejvíc líbi oranžády, ale myslím, že ani jedna z nich se nevyrovná barvám z prvních dvou sérií... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Tak Wardi se posouvají směrem, po kterém mnozí volali. A sice s výjimkou lednových a červencový vyprodeju, které slouží k vyčištění skladů od ukončených modelů či nearly new hodinek vráceny v rámci 60ti denní lhůty, už se budou hodinky prodávat za retail. Žádné slevové kupony a podobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Určite dobrý krok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 No slava. Z pohledu budovani znacky je tohle krok spravnym smerem. Navic jim to ted dava moznost nejakou dobu nezdrazovat, coz se taky hodi.Otazka je jak dlouho bude trvat, nez si na novy system zakaznici zvyknou, protoze ocima zakaznika ted Wardi zdrazili pomerne dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Jo, tak ale jestli to chápu správně, je to jen oficiální potvrzení stavu co trvá dva roky nebo jak dlouho.Těch výprodejů moc nebylo, poslední dobou.. nicméně čekám na lednovej Sale a mám prs na spoušti:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 (upraveno) před 2 hodinami, Micey napsal: Jo, tak ale jestli to chápu správně, je to jen oficiální potvrzení stavu co trvá dva roky nebo jak dlouho.Těch výprodejů moc nebylo, poslední dobou.. nicméně čekám na lednovej Sale a mám prs na spoušti:) Ale zruší všechny slevový kódy a kupony. Což samo o sobě znamená nárůst ceny o minimálně 10% Upraveno 2. ledna 2023 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Jo toe fakt, to jsem nějak přeskočil. To je nemilé, pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 První letošní novinka. Líbí se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 V 2. 1. 2023 v 7:18, Dokusan napsal: Tak Wardi se posouvají směrem, po kterém mnozí volali. A sice s výjimkou lednových a červencový vyprodeju, které slouží k vyčištění skladů od ukončených modelů či nearly new hodinek vráceny v rámci 60ti denní lhůty, už se budou hodinky prodávat za retail. Žádné slevové kupony a podobně Skvělý, chtěl jsem si je už dlouho koupit a takto to vypustím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se