Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 7 minutami, Dokusan napsal:

Tak na ebay určitě. Zde o tom silně pochybuji. Nechtěl sem kecat do inzerátu, tak jsem si srdce vylil zde :)

uvidíme či sa niekto nájde :) 39mm verziu som videl na chrono24 od 800-1650 čo je tiež celkom raketa :)

• Odpovědi 4,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Cakal som horsie, sa priznam. Skor 10-15% plosne.
Aquatine dole 9%. Hm, zeby sa nepredali podla predstav?
Si pockam na letny sale (ak bude) a skocim po C60 300.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jsem zvědavej na tenhle nový kousek....Royal Oak...?

A novinka? Tah s motýlovou sponou?

From Loupe 27:
It’s only in the last decade that 1970s watch design has become appreciated – witness the price of vintage Royal Oaks, Speedmasters and Nautiluses for proof. And nowhere is this appreciation stronger than in the Christopher Ward design studio. Over the last few months, the team has been working on a new watch series with a distinctly 1970s feel. “There’s one genre of watch that our collection is missing,” says Mike France, Christopher Ward CEO. “Now we’re on the way to closing that space.” Designer Will Brackfield has already been testing designs, with the 3D-printed prototypes being sent over from the CW atelier in Biel.
“It’s early days,” he says. “But we want to make the most ergonomic watch we can. I can also tell you that this is the first bracelet we’ve designed with a butterfly clasp. Achieving this has been difficult, but we’re getting to the stage where I’m happy with it.” The watch will come in stainless steel and titanium versions, with at least 100m of water resistance thanks to the screwdown crown. “There’s going to be a further step up in finishing,” says Will. “We’re paying particular attention to the dial, so it plays with the light when you wear it.” More details will emerge in the next issue of Loupe – the expectation is the watch will be released in 2023.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Já už 16 dní, netrpělivě čekám na svý první, titanový wardy, tak je tohle sůl do mých ran 😁 ale vypadá to slibně 👌

Odesláno
před 1 minutou, nizkotucnytvaroh napsal:

Já už 16 dní, netrpělivě čekám na svý první, titanový wardy, tak je tohle sůl do mých ran 😁 ale vypadá to slibně 👌

Jako že jsou 16 dní na cestě nebo to byl pre-order?

Odesláno

@Dokusan 16dní na cestě, visí někde na celnici🤔

Odesláno
Právě teď, nizkotucnytvaroh napsal:

@Dokusan 16dní na cestě, visí někde na celnici🤔

Jako u nás na celnici?  DHL ti to procliva?  To je nějak moc ne?

To jsi bral přímo od Wardů?  Já to od nich měl vždy do týdne, spíš dřív 

Odesláno

Bohužel ne, přes Chrono24, šlo to z UK přes MyHermes, na kontinentu to převzala PostNL, a teď to čeká u nás na proclení 🙄

Jak horký brambor, který snad dorazí 🙃

Odesláno

C60 Trident Titanium Pro 600

Odesláno

Sophiina volba, ty řemeny. Mám radost jak malej Jarda🙃!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

@MaaBe Diky! První Wardy, a krom slabší lumi jsem nadšený! 👌

Odesláno

Edit: The Twelve in steel retails for £1,050 on bracelet, £850 on rubber strap. The Twelve (Ti) in titanium retails for £1,595 on bracelet, £1,225 on rubber strap. Within the steel models, movement is the Sellita SW200-1, while the titanium pieces are powered by Sellita SW300-1 COSC-certified chronometer calibres.

Tak i kvůli strojku je titan jednoznačná volba.

Pokud jsou předpokládané ceny správné, 1595 liber za titanový hodinky s SW300-1 COSC je za mě přijatelné

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...