Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nějak nejsem nadšený z fungování lunety na svých bronzácích. Když je namočím (a je jedno, zda je to moře  nebo bazén), tak luneta začne jít strašně ztuha a vrže jak rezavé potrubí. Pokud ji promyju v mýdlové vodě, chodí hned krásně, ale v moři, či v bazénu je prakticky nepoužitelná. Máte to taky tak?

Odesláno
před 7 hodinami, paya01 napsal:

Nějak nejsem nadšený z fungování lunety na svých bronzácích. Když je namočím (a je jedno, zda je to moře  nebo bazén), tak luneta začne jít strašně ztuha a vrže jak rezavé potrubí. Pokud ji promyju v mýdlové vodě, chodí hned krásně, ale v moři, či v bazénu je prakticky nepoužitelná. Máte to taky tak?

mal som c65 bronzy a tam to problem nebol

Odesláno

Jen takové ohlédnutí za vývojem loga

https://cwarchive.knack.com/cwarchive/#logo-history/

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ahoj, kdyby se to někomu hodilo, tak vrácení u Wardů proběhlo na jedničku. V pátek posláno, v pondělí u nich, hned v úterý mail že je zkontrolovali a jsou cajk a v pátek peníze zpátky.

• po 2 týdnech...
Odesláno
před 33 minutami, Emiliano napsal:

Rychle to prořídlo. Co jsi vzal? 

Koupil sem si znovu modrý supercompressory a znovu bronzový Ombre 

Odesláno

Tomu sa vravi laska.
Ak by mal niekto zaujem o tie modre kompresory, tak by som pustil svoje kupene pred mesiacom. A este aj dalsie kusky mam v ponuke ak dakto nestihol.
Bojujem s tym, ale musim vykryt iny prirastok.

Odesláno

Já jsem nadšený:

Odesláno

Zdarec, prosím vás, docela pokukuju po GMT Anthropocenech a i když mi cena přijde ok, tak vím, že se u Warda vždycky řešilo, že se vyplatí počkat na nějaký výprodej, kupóny a podobně. Je to ještě pořád tak?

Odesláno
před 45 minutami, Tichus napsal:

Zdarec, prosím vás, docela pokukuju po GMT Anthropocenech a i když mi cena přijde ok, tak vím, že se u Warda vždycky řešilo, že se vyplatí počkat na nějaký výprodej, kupóny a podobně. Je to ještě pořád tak?

Kupóny už nejsou, výprodeje ano, jeden byl teď v lednu a ještě probíhá. Osobně bych u tohoto modelu asi počkal 

Odesláno

V lednovém výprodeji u Warda jsem čekal na Supercompressory. Ty mi utekly a tak jsem zkusil Aquitaine v bronzu. Skoro po dvou měsících si dovolím napsat pár postřehů.  Naživo jsou líbivější než na fotografiích, na kterých vypadá luneta hodně zakřiveně a široce. To je způsobeno klenutým safírovým sklem, jehož hrany šířku lunety na fotografiích zvětšují. Pouzdro C65 Light Catcher mám rád. Jeho krása, členitost a propracovanost nejvíc vynikne při bočním pohledu. K tomu kombinace broušených a leštěných ploch. Výhodou je, že vlásečnice nejsou tak viditelné jako na velkých leštěných plochách pouzder jiných značek hodinek. Wardí logo na korunce je díky bronzu krásně kontrastní. Prosklené dýnko bych oželel. Wardi umí pěkná plná dýnka. Líbí se mi umístění loga Wardů na cifru a poloha datumového okna, ale jejich barvy (loga na cifru a datumového věnce) mi přijdou moc kontrastní a mohly být jako u nových C65 Dune Bronz (zlatá a modrá). Krásné plastické indexy se zlatým orámováním, pěkně dlouhé ručky. Zajímavým detailem je tvar hodinové ručky, který není obdélníkový (směrem od středu se mírně zužuje). Nejlepší ale je barevné sladění. Barva bronzu dokonale ladí s modrou, se zlatou a s barvou výplní indexů a značek na lunetě, takovou nějakou starorůžovou. Luminiscence vydrží celou noc. Po prvních 14 dnech celková odchylka cca 7 vteřin do plusu. Co víc si přát :) Za mě to jsou povedené hodinky. Díky všem za rady a inspiraci 👍 :) .

Odesláno

Ahoj, neřešili jste někdo v posledních 14 dnech něco se zákaznickým servisem Wardů?

Vracel jsem jim hodinky, které jim dorazily 10.2. A pak už dorazilo jen potvrzení, že hodinky dostali a že je zkontrolují a dají vědět do 7 pracovních dní.

Od té doby nic a nereagují mi ani na další dotazy na jejich zákaznickém servise.

Asi toho mají dost a brzy se ozvou, ale už začínám být trochu nervózní.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...