Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

na tom anglickem CW foru je velka spousta modelu o kterych jsem nemel ani paru. Nevite jestli je nekde seznam a ukazka modelu co zatim CW vydali? Nejake stranky s historii modelu jsem nasel, ale na nich jsem zase nenasel ty fotky tech modelu co na foru CW. Nejaky katalog by me docela dost zajimal 

Odesláno

@Petr Pavel Tak dneska zmizely Concepty z Chrono24 🥺
Jsou to pro mě NEJ Wardí hodinky, fakt vymazlený do posledního detailu a ta historie vzniku je úžasná.

Teď mě napadá, že Ty jsi si udělal radost k dnešnímu double sváku? 😃
Tak i tak, vše nejlepší :cheers:

Odesláno
7 minutes ago, tlotlo22 said:

@Petr Pavel Tak dneska zmizely Concepty z Chrono24 🥺
Jsou to pro mě NEJ Wardí hodinky, fakt vymazlený do posledního detailu a ta historie vzniku je úžasná.

Teď mě napadá, že Ty jsi si udělal radost k dnešnímu double sváku? 😃
Tak i tak, vše nejlepší :cheers:

Oni zmizeli už včera. Ani nevíš jak rád bych si udělal radost. Za přání samozřejmě moc děkuji. 😇

Já podezíram Martina @Dokusan Když dělal místo a prodal ty krásné černé 🔱

Odesláno
před 5 minutami, Petr Pavel napsal:

Oni zmizeli už včera. Ani nevíš jak rád bych si udělal radost. Za přání samozřejmě moc děkuji. 😇

To máš pravdu asi... teda spíš asi určitě 🤣
Já bych se mu nedivil. Kdyby tam nebylo to DPH a CLO, taky bych do nich šel, chjo 🤒

Odesláno
4 minutes ago, tlotlo22 said:

To máš pravdu asi... teda spíš asi určitě 🤣
Já bych se mu nedivil. Kdyby tam nebylo to DPH a CLO, taky bych do nich šel, chjo 🤒

Ano. To clo, DPH a shipping z nich dělal nedostupné krásky 

Odesláno
před 30 minutami, Petr Pavel napsal:

Ano. To clo, DPH a shipping z nich dělal nedostupné krásky 

Tak nee, už jsou zase zpátky 😃

Odesláno
před 1 hodinou, Petr Pavel napsal:

Určitě ne, kdybych chtěl Concepty, vzal sem je hned,když byly nové.  Nemusím mít všechno 😀 

Odesláno
4 minutes ago, Dokusan said:

Určitě ne, kdybych chtěl Concepty, vzal sem je hned,když byly nové.  Nemusím mít všechno 😀 

Ani nevíš jakou mám radost, že je nechceš 😀. Vůbec by mi nevadilo kdyby je nechtěl kromě mě nikdo jiný na celém světě. 😀

Odesláno
V 29. 6. 2023 v 11:48, Dokusan napsal:

Po pročtení komplet Tvého vrcholného chronobundus vlákna musím potvrdit, že je to svatá pravda 👼

Odesláno
V 29. 6. 2023 v 12:19, Petr Pavel napsal:

Podle článku prostě ještě chvíli počkám a pak koupím ty AP na výměnu za Concepty od @DarylVanHorne 😀

https://www.kurzy.cz/zpravy/727723-ceny-luxusnich-hodinek-se-po-pandemickem-rustu-propadaji-jejich-index-je-u-dvouleteho-minima/

Njn, není poptávka, ceny klesají. Ono to ale zase půjde nahoru, jen co skončí ekonozdrojo krize... tedy asi 🙃

Odesláno
18 minutes ago, tlotlo22 said:

Njn, není poptávka, ceny klesají. Ono to ale zase půjde nahoru, jen co skončí ekonozdrojo krize... tedy asi 🙃

Doufám, že ty AP půjdou hrozně rychle dolů abych je mohl koupit a vyměnit za ty Concepty. Snad až přijde na směnu tak @DarylVanHorne necukne. 😀

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...