Dokusan Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Odesláno 23. června 2023 Mě se naopak celkem líbí. Škoda, že to nejsou C60 600, ty mají širší luneta a líp by to vyniklo
Pepino777 Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Odesláno 23. června 2023 Na tahu to jsou uplne jiny hodinky. Ale na ty bily gume me to teda nebere.
Petr Pavel Odesláno 24. června 2023 Nahlásit Odesláno 24. června 2023 na tom anglickem CW foru je velka spousta modelu o kterych jsem nemel ani paru. Nevite jestli je nekde seznam a ukazka modelu co zatim CW vydali? Nejake stranky s historii modelu jsem nasel, ale na nich jsem zase nenasel ty fotky tech modelu co na foru CW. Nejaky katalog by me docela dost zajimal
paya01 Odesláno 24. června 2023 Nahlásit Odesláno 24. června 2023 https://cwarchive.knack.com/cwarchive/
Petr Pavel Odesláno 24. června 2023 Nahlásit Odesláno 24. června 2023 29 minutes ago, paya01 said: https://cwarchive.knack.com/cwarchive/ presne to jsem hledal.. diky moc
tlotlo22 Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Odesláno 29. června 2023 @Petr Pavel Tak dneska zmizely Concepty z Chrono24 Jsou to pro mě NEJ Wardí hodinky, fakt vymazlený do posledního detailu a ta historie vzniku je úžasná. Teď mě napadá, že Ty jsi si udělal radost k dnešnímu double sváku? Tak i tak, vše nejlepší
Danny35 Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Odesláno 29. června 2023 Před hodinou, Prochy68 napsal: Kdyz je milujes, neni co resit C65 a C65
Petr Pavel Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Odesláno 29. června 2023 7 minutes ago, tlotlo22 said: @Petr Pavel Tak dneska zmizely Concepty z Chrono24 Jsou to pro mě NEJ Wardí hodinky, fakt vymazlený do posledního detailu a ta historie vzniku je úžasná. Teď mě napadá, že Ty jsi si udělal radost k dnešnímu double sváku? Tak i tak, vše nejlepší Oni zmizeli už včera. Ani nevíš jak rád bych si udělal radost. Za přání samozřejmě moc děkuji. Já podezíram Martina @Dokusan Když dělal místo a prodal ty krásné černé
tlotlo22 Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Odesláno 29. června 2023 před 5 minutami, Petr Pavel napsal: Oni zmizeli už včera. Ani nevíš jak rád bych si udělal radost. Za přání samozřejmě moc děkuji. Já podezíram Martina @Dokusan Když dělal místo a prodal ty krásné černé To máš pravdu asi... teda spíš asi určitě Já bych se mu nedivil. Kdyby tam nebylo to DPH a CLO, taky bych do nich šel, chjo
Petr Pavel Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Odesláno 29. června 2023 4 minutes ago, tlotlo22 said: To máš pravdu asi... teda spíš asi určitě Já bych se mu nedivil. Kdyby tam nebylo to DPH a CLO, taky bych do nich šel, chjo Ano. To clo, DPH a shipping z nich dělal nedostupné krásky
tlotlo22 Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Odesláno 29. června 2023 před 30 minutami, Petr Pavel napsal: Ano. To clo, DPH a shipping z nich dělal nedostupné krásky Tak nee, už jsou zase zpátky
Dokusan Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Odesláno 29. června 2023 před 1 hodinou, Petr Pavel napsal: Oni zmizeli už včera. Ani nevíš jak rád bych si udělal radost. Za přání samozřejmě moc děkuji. Já podezíram Martina @Dokusan Když dělal místo a prodal ty krásné černé Určitě ne, kdybych chtěl Concepty, vzal sem je hned,když byly nové. Nemusím mít všechno
Petr Pavel Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Odesláno 29. června 2023 4 minutes ago, Dokusan said: Určitě ne, kdybych chtěl Concepty, vzal sem je hned,když byly nové. Nemusím mít všechno Ani nevíš jakou mám radost, že je nechceš . Vůbec by mi nevadilo kdyby je nechtěl kromě mě nikdo jiný na celém světě.
Petr Pavel Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Odesláno 29. června 2023 Podle článku prostě ještě chvíli počkám a pak koupím ty AP na výměnu za Concepty od @DarylVanHorne https://www.kurzy.cz/zpravy/727723-ceny-luxusnich-hodinek-se-po-pandemickem-rustu-propadaji-jejich-index-je-u-dvouleteho-minima/
tlotlo22 Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Odesláno 30. června 2023 V 29. 6. 2023 v 11:48, Dokusan napsal: Určitě ne, kdybych chtěl Concepty, vzal sem je hned,když byly nové. Nemusím mít všechno Po pročtení komplet Tvého vrcholného chronobundus vlákna musím potvrdit, že je to svatá pravda
tlotlo22 Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Odesláno 30. června 2023 V 29. 6. 2023 v 12:19, Petr Pavel napsal: Podle článku prostě ještě chvíli počkám a pak koupím ty AP na výměnu za Concepty od @DarylVanHorne https://www.kurzy.cz/zpravy/727723-ceny-luxusnich-hodinek-se-po-pandemickem-rustu-propadaji-jejich-index-je-u-dvouleteho-minima/ Njn, není poptávka, ceny klesají. Ono to ale zase půjde nahoru, jen co skončí ekonozdrojo krize... tedy asi
Petr Pavel Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Odesláno 30. června 2023 18 minutes ago, tlotlo22 said: Njn, není poptávka, ceny klesají. Ono to ale zase půjde nahoru, jen co skončí ekonozdrojo krize... tedy asi Doufám, že ty AP půjdou hrozně rychle dolů abych je mohl koupit a vyměnit za ty Concepty. Snad až přijde na směnu tak @DarylVanHorne necukne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se