Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Naopak, možná by to bylo pro manželky zadostiučinění a vstupenka k našemu dalšímu nákupu 😁
Pokud to bude pro něžnější pohlaví, tak jasných 36mm, což ale bude znamenat strojek Sellita SW200-1.
Třeba se pletu a bude to 39mm GMT... uvidíme 🙃

Plavky bomba 🏊🏼‍♂️, kde se dají sehnat?

Odesláno

Tahle firma mě už začíná s*át. Jen si něco koupím, přijdou do pár týdnů s ještě zajímavějším kouskem. Dragonfly blue rocks a nový náramek taky vypadá pěkně.

Odesláno (upraveno)

Já vám nevím co si o tom mám myslet, nějak mi to jako celek neladi.  

Tah je fajn, jsem rád,že udělali nový, ale asi bych si ho uměl představit na jiných hodinkách. Přišel o sponu, což je mínus. 

Ty 36tky v jiné barvě a s lepším strojkem by se mi líbily. 

GMT jsou podle mě, v kombinaci s tim tahem, ne zcela povedené .

Chtěl bych,aby se vrátili ke kořenům a udělali nějaký univerzalnejsi společenský hodinky. 

Edit:

Ty cerny by za hrich staly, škoda, že mají jen tištěné logo a ne 3D jako větší GMT

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno
před 3 minutami, Emiliano napsal:

Já bych zase uvítal 36mm se stříbrným nebo champange sunburstem.

Jinak ty nový červený 36mm mají taky 3D logo.

Černý bohužel ne 

Odesláno

Tak jsem to s tím věštěním nějak přehnal 🔮
Díky Wardúm, bude mít manželka nové červené Sealandery na hnědém řemínku. Až přijdou, hodím sem foto.
Vyšlo tedy všechno, i na tu vstupenku na další nákup došlo. Díky paya01 budu mít nové 🩳 😄

Odesláno (upraveno)

Souhlasím s Martinem, že ten nový Consort tah k těm novým hodinkám neladí. Asi byla i snaha o jeho zmenšení, protože ta standard spona je velká a k tak malým hodinkám moc robustní. Daní za to je ztráta mikroregulace. I vzhledem k tomu, že je částečně leštěný, by se  hodil spíš k oblekovkám. Takový nedotažený Jubilee. Je tu ale možnost vybrat klasický Bader.
U GMT mě překvapil černý hybrid, tady bych volil buď modrý Aquaflex nebo #tide ocean.

Upraveno uživatelem tlotlo22
Odesláno

Tak to byl fofr a dnes už dorazily. Barva červené moruše je opravdu super, bohužel zatím přes ochranu, neb je manželka ještě neviděla.
Zato už přemýšlí o řemíncích 😀

Odesláno

Pár včerejších mobilovek

Odesláno

Já objednal někdy koncem dubna č. 28, pak přečetl online a nějak na to zapomněl. Každopádně nedorazilo. Mail, že je na cestě, přišel...

Odesláno

Tak už vím, proč nechodí:

the subscription is for 1 year so you will need to re-subscribe annually.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...