paya01 Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Odesláno 31. července 2023 před 6 hodinami, DarylVanHorne napsal: libový plavky Ty letos na fóru letí, tak jsem taky musel...
tlotlo22 Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Odesláno 31. července 2023 Naopak, možná by to bylo pro manželky zadostiučinění a vstupenka k našemu dalšímu nákupu Pokud to bude pro něžnější pohlaví, tak jasných 36mm, což ale bude znamenat strojek Sellita SW200-1. Třeba se pletu a bude to 39mm GMT... uvidíme Plavky bomba , kde se dají sehnat?
tlotlo22 Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2023 Tak nakonec obojí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
paya01 Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2023 Tahle firma mě už začíná s*át. Jen si něco koupím, přijdou do pár týdnů s ještě zajímavějším kouskem. Dragonfly blue rocks a nový náramek taky vypadá pěkně.
Dokusan Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2023 (upraveno) Já vám nevím co si o tom mám myslet, nějak mi to jako celek neladi. Tah je fajn, jsem rád,že udělali nový, ale asi bych si ho uměl představit na jiných hodinkách. Přišel o sponu, což je mínus. Ty 36tky v jiné barvě a s lepším strojkem by se mi líbily. GMT jsou podle mě, v kombinaci s tim tahem, ne zcela povedené . Chtěl bych,aby se vrátili ke kořenům a udělali nějaký univerzalnejsi společenský hodinky. Edit: Ty cerny by za hrich staly, škoda, že mají jen tištěné logo a ne 3D jako větší GMT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. srpna 2023 uživatelem Dokusan
Emiliano Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2023 Já bych zase uvítal 36mm se stříbrným nebo champange sunburstem. Jinak ty nový červený 36mm mají taky 3D logo.
Dokusan Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2023 před 3 minutami, Emiliano napsal: Já bych zase uvítal 36mm se stříbrným nebo champange sunburstem. Jinak ty nový červený 36mm mají taky 3D logo. Černý bohužel ne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Emiliano Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2023 Jo vím, třeba je časem aktualizují a dají jim i to 3D logo.
Diablo1st Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2023 Za mňa tie Dragonfly blue sú parádne, ten ťah môže byť, ale pre mňa isto nie. Najväčšia výhoda spony od Warda je tá mikroregulácia.
horskjan Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2023 před 6 hodinami, paya01 napsal: Tezenis. Ted je maji v akci -50 %. Tak jsem také neodolal...
tlotlo22 Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2023 Tak jsem to s tím věštěním nějak přehnal Díky Wardúm, bude mít manželka nové červené Sealandery na hnědém řemínku. Až přijdou, hodím sem foto. Vyšlo tedy všechno, i na tu vstupenku na další nákup došlo. Díky paya01 budu mít nové
tlotlo22 Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2023 (upraveno) Souhlasím s Martinem, že ten nový Consort tah k těm novým hodinkám neladí. Asi byla i snaha o jeho zmenšení, protože ta standard spona je velká a k tak malým hodinkám moc robustní. Daní za to je ztráta mikroregulace. I vzhledem k tomu, že je částečně leštěný, by se hodil spíš k oblekovkám. Takový nedotažený Jubilee. Je tu ale možnost vybrat klasický Bader. U GMT mě překvapil černý hybrid, tady bych volil buď modrý Aquaflex nebo #tide ocean. Upraveno 1. srpna 2023 uživatelem tlotlo22
tlotlo22 Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2023 Tak to byl fofr a dnes už dorazily. Barva červené moruše je opravdu super, bohužel zatím přes ochranu, neb je manželka ještě neviděla. Zato už přemýšlí o řemíncích Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tlotlo22 Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2023 Pár včerejších mobilovek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
paya01 Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2023 Chodí vám papírové Loupe? Mě od čísla 27 nepřišlo. A to chodily dvě
horskjan Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2023 Já objednal někdy koncem dubna č. 28, pak přečetl online a nějak na to zapomněl. Každopádně nedorazilo. Mail, že je na cestě, přišel...
Pepino777 Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2023 Mě nepřišlo nikdy žádný a to jsem ho objednával snad v únoru
tlotlo22 Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2023 Kdyby měl někdo zájem, v Sale u Wardů se objevily 39mm Bílé C63 Sealandery GMT - Nearly New na Bader tahu.
paya01 Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2023 Tak už vím, proč nechodí: the subscription is for 1 year so you will need to re-subscribe annually.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se