shewcza Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 Kdyby se někomu podařilo uloupit Twelve (raději ty menší) a neklapalo by jim to, tak se jich rád ujmu. Přišel sem bohužel pozdě.
Dokusan Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 před 9 minutami, shewcza napsal: Kdyby se někomu podařilo uloupit Twelve (raději ty menší) a neklapalo by jim to, tak se jich rád ujmu. Přišel sem bohužel pozdě. Bylo to rychlý, já ubohost byl hned ze startu, ale malý dvanáctka jsem nebral. Téměř vše z toho co tam bylo sem buď měl, mám nebo nechci. Ale bylnto vcelku slušný výprodej. Tajně sem doufal,že se vrátí k prodeji "z archivů ", nějaký starý zajímavý kousek bychbasi vzal
shewcza Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 @DokusanVzal bych asi i ty větší na milost. Takže co jsi teda vzal?
Dokusan Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 @shewcza Hele jen tak ze srandy žlutý C63 36 mm
tlotlo22 Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 Zadařilo se mi lapit modré bronzovky C65 Aquitaine COSC. Jsem na ně hodně zvědavý. Je to zase něco úplně jiného. Ty žlutý C63 jsem nejdřív myslel pro manželku, ale nechtěla Zarazily mě ceny u některých kousků. Třebas polární GMT Anthropocene na tahu byly ve výprodeji o 125 liber výš, než před půl rokem
Danny35 Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2024 před 28 minutami, tlotlo22 napsal: Zadařilo se mi lapit modré bronzovky C65 Aquitaine COSC. Jsem na ně hodně zvědavý. Je to zase něco úplně jiného. Ty žlutý C63 jsem nejdřív myslel pro manželku, ale nechtěla Zarazily mě ceny u některých kousků. Třebas polární GMT Anthropocene na tahu byly ve výprodeji o 125 liber výš, než před půl rokem Bronzovky Aquitainy jsou fajn . Taky jsem je zkusil a zatím mi zůstaly. Na fotkách mě moc neoslovily, ale v reálu jsou parádní. Tak jsem zvědav, jestli se Ti budou líbit . Jak píšeš, ceny mi u některých kusů přišly cca o 100 liber výš. Pokukoval jsem po SuperCompressorech, ale cena mě už tolik nenadchla, tak jsem je tam nechal.
shewcza Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2024 před 15 hodinami, Dokusan napsal: @shewcza Hele jen tak ze srandy žlutý C63 36 mm Super těším se na foto. Já to tradičně proje*al, The Twelve bude asi extrémně oblíbený model. Pořád koukám jestli tam nedoplní, zkusil jsem včera ze zoufalství napsat na podporu, ale šanci tomu nedávám. Příští rok třeba už nebude takový hype kolem. Stačily by mi i PRX kdyby se daly nosit, ale po ergonomické stránce je to pro mě nenositelné. Vzal bych klidně i ty titanovky.
actionman1 Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2024 Před hodinou, shewcza napsal: Super těším se na foto. Já to tradičně proje*al, The Twelve bude asi extrémně oblíbený model. Pořád koukám jestli tam nedoplní, zkusil jsem včera ze zoufalství napsat na podporu, ale šanci tomu nedávám. Příští rok třeba už nebude takový hype kolem. Stačily by mi i PRX kdyby se daly nosit, ale po ergonomické stránce je to pro mě nenositelné. Vzal bych klidně i ty titanovky. Bolo ich tam kopu. Hlavne aj 12ok tam boli viac ako som cakal. Ale pozeram, ze ostalo 21 ks tak snad nieco doplnia ked odstartuju ofiko vypredaj. A ked by mne nesadli tie modre ozvem sa. Skusal som uz tyrkysove, ale ta farba nie je pre mna tak som zvedavy ako klasicka modra.
shewcza Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2024 @actionman1 přeji ať Vám to klapne, kdyby ne, víš na koho se obrátit. Díky
actionman1 Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2024 před 18 minutami, shewcza napsal: @actionman1 přeji ať Vám to klapne, kdyby ne, víš na koho se obrátit. Díky
shaggy Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2024 (upraveno) Po dlhej dobe som v ich vypredaji nic nekupil... naposledy minule leto Trident pro 300 a som spokojny. Nizke, relativne lahke, robia +2s/d. Chcel som skusit daky bronz, pripadne titan ale nejak ma nic nezaujalo. Pozeral som to v case ked tam este boli twelve v titane... A nejak mi chybali zlavy 50% alebo aspon 40% ako po ine roky. Upraveno 4. ledna 2024 uživatelem shaggy
actionman1 Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2024 (upraveno) před 44 minutami, shewcza napsal: @actionman1 přeji ať Vám to klapne, kdyby ne, víš na koho se obrátit. Díky Zase prisiel mail s vypredajom. Akurat teraz. Ale nic nove. Sorry za plany poplach Upraveno 4. ledna 2024 uživatelem actionman1
shewcza Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2024 Tak Twelve tam byly relativně dlouho, jenom nešly hodit do košíku...
shewcza Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2024 před 6 minutami, actionman1 napsal: Zase prisiel mail s vypredajom. Akurat teraz. Ale nic nove. Sorry za plany poplach Díky, já stránku obnovuji co deset minut, ale myslím že je to marné
shewcza Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2024 Koukám na videa a čím víc se mi začínají líbit ty zelené. Jsem divnej?
actionman1 Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2024 Podla mna su velmi zaujimave. A nevadilo by mi ani 36mm, ale mam zelene DJ 36 a teraz aj male oblekovky DeVille (do 33mm) s integrovanym tahom tak som chcel vyskusat modre a 40ky. Ale keby som nemal zelene DJ a do minuleho tyzdna aj zelene Seamastre, hned by som siel do zelenych Twelve.
Dokusan Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2024 (upraveno) Něco málo doplněno, celkem v sale 50 ks Upraveno 4. ledna 2024 uživatelem Dokusan
Dokusan Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2024 (upraveno) před 2 minutami, shewcza napsal: Zajímavé, mě to ukazuje 21ks No prtože zbytek už je fuč. Na facebooku je i printscreen všeho co tam bylo. Údajně tam byly i dvanáctky, asi dvě vteřiny Upraveno 4. ledna 2024 uživatelem Dokusan
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se