Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak nakonec Sealander GMT 36mm ve třech barvách. Z nápověd zpětně je to jasné. Moře, GMT ručka a 36 v krajině.
Chválím provedení, v této velikosti je GMT dost vzácné, tedy pro někoho s malou ručkou velmi zajímavá možnost mít tuto komplikaci + navíc 56h rezerva.

Odesláno

Ako celkom je to v pohode,lepené indexy a konečne lepené logo, rozmery sú taktiež super na každodenné nosenie.

Chýba mi tam už len keramická luneta 😬  ale budem silno uvažovať nad kúpou

Odesláno

No já jsem zklamaný z nákupu bronzovýho tahu... Objednal jsem v pondělí odpoledne a dnes svítí pořád status ,,příprava k odeslání ". Včera jsem tam zkusil napsat a bylo mi slíbeno, že to ještě včera odejde... Teď je 10 dopoledne a status je pořád stejný 😏

Odesláno
V 2. 2. 2024 v 23:21, horskjan napsal:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Na tohle se těším, vypadá to zajímavě. Alespoň z toho mála na kresbě a z popisu. Loni takhle dopředu avizovali The Twelve a kesba odpovídala následné realitě...

Zajímavý náčrt. Trojúhelník na 12, který měly zatím jenom Concepty, plastické logo a nově perforované ručky. Snad nezapomenou na Lumi 🙂

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...