raduzn1 Odesláno 29. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2024 V 27. 6. 2024 v 8:36, horskjan napsal: ...a ještě "povinný" společný Wardí wristshot Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hezké, moc hezké... Příště písněte, přidám se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 29. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2024 před 2 hodinami, raduzn1 napsal: Příště písněte, přidám se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JorgeJay Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2024 V 26. 6. 2024 v 19:24, DarylVanHorne napsal: Nejsou moje a jsou super. Je těžké je vyfotit protože v reálu jsou mnohem lepší než na fotkách. Tímto moc děkuji @horskjan za možnost vyzkoušet si tuhle super parádu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty 12ky vypadají neskutečně krásně Rozhoduju se mezi nimi a PRX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2024 Před hodinou, JorgeJay napsal: Ty 12ky vypadají neskutečně krásně Rozhoduju se mezi nimi a PRX Jestli není cenový rozdíl zásadní problém, ber Wardy. Jsou skvělý, lépe i sedí na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JorgeJay Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2024 před 21 minutami, horskjan napsal: Jestli není cenový rozdíl zásadní problém, ber Wardy. Jsou skvělý, lépe i sedí na ruce A jaké mas zkušenosti se Sellitou? Myslím tím přesnost +|~ denně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2024 před 17 minutami, JorgeJay napsal: A jaké mas zkušenosti se Sellitou? Myslím tím přesnost +|~ denně? Zrovna nedávno jsem na stejný dotaz tady také odpovídal... Nejde mi dát nějak citace z předchozí stránky, ale píšu tam k tomu podrobněji, koukni tam kdyžtak... Za mě spokojenost se SW300 COSC ve Wardech 12Ti i SW200 v jiných mých hodinkách. Fungují a jdou v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2024 před 4 hodinami, horskjan napsal: Jestli není cenový rozdíl zásadní problém, ber Wardy. Jsou skvělý, lépe i sedí na ruce Mohu jen potvrdit. Stejná zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 3. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2024 Tak co, nakupujete? https://www.christopherward.com/vip-df521d5fz?srule=price-low-to-high&start=0&sz=132 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 3. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2024 Sedím si na rukách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 3. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2024 Jen se tak letmo dívám . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2024 Většinu z těch hodinek sem už měl nebo nechci. Byla tam chvíli jedna zajímavá limitka CW fóra, ale ta byla hned fuč. Uvidíme, co ještě doplní. Ale letos sem žádné ambice neměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2024 Nicméně úplně sem se na to nevysral. Stribrnej cif nepamatuji u Wardů dlouho, limitka 50 ks a 56 hodin rezerva, což je pro mě naprosté minimum Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 4. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2024 Hezké a gratuluji. Ještě někdo nějaký nákup? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 4. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2024 Tyhle stříbrné Sealandery vypadají moc dobře Ani jsem je dřív nezaregistroval, až včera ve výprodeji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 4. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2024 (upraveno) Pro manželku. Má teď safírové období Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. července 2024 uživatelem tlotlo22 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 4. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2024 před 15 hodinami, Dokusan napsal: Nicméně úplně sem se na to nevysral. Stribrnej cif nepamatuji u Wardů dlouho, limitka 50 ks a 56 hodin rezerva, což je pro mě naprosté minimum Ty vypadají luxusně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 4. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2024 Kdybych neměl zelený Oris, vzal bych ty twelve. Škoda že je nemají v jiný barvě co by mě brala (asi modrá) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 4. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2024 Twelve 40 Ti boli tusim vo vsetkych farbach. Aj v zeleze. Bolo cez 100 kusov hodiniek snad, po hodine ostalo prakticky len to co tam visi doteraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 4. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2024 Dotaz do pléna. Myslíte si, že by šel prohodit cifr mezi The Twelve 40mm Nordic Blue a The Twelve (Ti) 40mm Astral Blue? . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 4. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2024 @shaggy byl jsem holt pomalej, já viděl uz jen tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se