MaaBe Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Pekné hodinky, vlastne som nenašiel nič čo by mi prekážalo lepené indexy - super glass caseback - pecka 15 Bar - to ich nové logo tiež môžem ale netuším ktoré by som si vybral tam by mohol nastať problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Pokud nějaký kovaný fanda ušetřil během výprodeje, tak se chystá, po velepovedenem deskdiveru,další spolupráce se Seconde. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Tak pouzdro bude neuspiš C65 Super Compressor, což by bylo fajn Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Tohle je zajímavé bespoke C63 z léta, ale tady jsem to nezahlédl. Za mě GMT fakt pěkné. https://www.watchesofespionage.com/blogs/woe-dispatch/christopher-ward-unit-watch-psyop-video US Army’s 4th Psychological Operations (PSYOP) Group Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Tak ztrátou budou asi Twelve... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Tak nakonec "trochu jiné " Twelve... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://www.christopherward.com/integrated-sports-watches/the-twelve-snake/C12-40ADA1-S00SN-B0.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Chápu, že je to jejich strategie, přicházet často s novýma modelama, limitkama apon. Ale vlastně mi to není vůbec sympatický, působí to trochu spotřebně. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna Slabota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip eM Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna Mno, můj názor je takový, že pokud je zde nějaký fanoušek téhle značky, který kdysi na Nokii3310 a nejen na ni, "pařil" hada dnem a nocí.. tak do toho ty peníze pustí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna Deskdiver byl super, tohle je slabý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února Pánové, jak to máte s tím jejich časopisem? Dřív mi normálně chodil, teď už několik čísel ne a to i přesto, že na jejich webu jako vždy vyplňuju formulář... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února Před hodinou, Lookyn napsal: Pánové, jak to máte s tím jejich časopisem? Dřív mi normálně chodil, teď už několik čísel ne a to i přesto, že na jejich webu jako vždy vyplňuju formulář... Stejná zkušenost, asi dvakrát na podzim jsem (znova) odeslal formulář a nic. Tak jsem to pustil z hlavy. Ale dřív chodil v pohodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Já už to vzdal. Tady je všechno (já vím, není to papír): https://cwarchive.knack.com/cwarchive/#publications/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února V 16. 1. 2025 v 12:26, paya01 napsal: Tak aktualizace, pokud by to někoho zajímalo - před svátky jsem je oslovil s otázkou, zda by bylo možné v rámci servisu vyměnit lunetu jako placenou službu - měl jsem v ní zářez, co se mi nelíbil. Požádal jsem o nacenění. Obratem mi přišla informace, že nová luneta s výměnou je GBP 28 a že hodinky budou vyřazeny z fronty na servis a po zaplacení budou znovu naplánovány, zda mám za těchto podmínek zájem. Zájem jsem měl, potvrdil jsem tedy cenu a těsně po novém roce mi přišel (s omluvou za zpoždění během svátků) platební link, na kterém jsem provedl platbu. Po provedení platby mi potvrdili její přijetí a hodinky naplánovali do opravy. Jediné mínus (ale pochopitelné) je, že se přislíbená doba servisu restartovala od začátku (8 - 10 týdnů). Tak uvidíme... Tak dnes dorazilo info,že oprava je hotová a hodinky předávají logistickému teamu k odeslání zpět. Tak uvidíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Kdo má tu možnost, tak tyhle stojí za to. Ty arabský číslice moc pomáhají. https://watchaficionados.net/c63-atlantis-cw-aficionados-2025-le-by-christopher-ward/?fbclid=IwY2xjawIhR7lleHRuA2FlbQIxMQABHew44SRdewKUyTLpRh70j203LwR3yDen5ukAXqReboCG6rt733e6-eBv5w_aem_3eUd_BMBGmvAzqpO4EjESQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února Wardi mají další výprodej a mimo jiné jsou tam i Bel Canta. Přijde mi, že ten model si to nezaslouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února Dalo se to čekat, nový rozměr 38mm v regulérní kolekci The Twelve... "Zatím" v oceli, se základním strojkem SW200 a ve čtyřech barvách číselníku... https://www.christopherward.com/the-twelve-watches/the-twelve/C12-38ADA1-S00A1-B0.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsfmm Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ta lumi je fakt super. C60 trident pro 300 bronze Upraveno 20. února uživatelem rsfmm 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno středa v 07:32 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 07:32 V 12. 2. 2025 v 17:30, paya01 napsal: Tak dnes dorazilo info,že oprava je hotová a hodinky předávají logistickému teamu k odeslání zpět. Tak uvidíme... Takže hodinky dorazily domů ani ne po 48 hodinách (ChW standard, vždycky ultrarychlé doručení). Vůbec nebyl žádný problém s celnicí (u některých ChW objednávek jsem musel vyplnit deklaraci, ale zásilka pak byla DDP, vše platil ChW, tady to šlo samo, jen mi chodily notifikace). Akorát týden čekaly, až se vrátím z dovolené. Výsledek? Balení: luxusní, hodinky přišly v dřevěné krabici (standardní ChW balení jako u nových hodinek), ta byla v ochranném kartonu. Servis: Luneta vyměněná, strojek po 12 hodinách chodu odchylka 0, podle mobilní aplikace chodí podle polohy 0 spd až +4 spd. Zatím dobrý. Jen mi pocitově přijde, že korunka se otáčí víc ztuha, než to šlo předtím. Ale nemám srovnání, jak to bylo před opravou. Co mě trochu překvapilo (ale možná to je v pohodě) - přiloženy jsou dva protokoly z testu voděodolnosti, oba na 3 bary. Hodinky mají mít 150 m (tedy 15 bar). Nechali byste to přetestovat alespoň na 100 m, nebo to je standard, dělat test na 3 bary? Ještě vyzkouším, jak je na tom strojek s přesností během celé rezery chodu a jaká je rezerva chodu - to byl důvod servisu, velké zpožďování, pokud nebyl strojek plně natažen, a malá rezerva chodu. Takže záruka 60 měsíců na strojek u Wardů opravdu funguje a není třeba se bát. Konec reportu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se