Dokusan Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Co jsi objednával? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlastaMikel Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Jen pár drobností na tridenty, tah a gumu, byl jsem v pokušení vzít i modré bronzovky , ale zmizely rychleji než jsem se rozhoupal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Moje páteční objednávka už je na cestě. Doručení očekávám pátek nejpozději pondělí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Akurát mi do mailu prišla ponuka Black Friday od Warda, ale len 15% (code BF15). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 15% je dost, vzhledem k tomu, že se to vztahuje na kompletní produkci Wardů. Ostatní slevy jsou cíleny jen na konkrétní modely a pár kusů, které jsou v rámci "vyklízení" skladů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Samostatné sekce se nedočkáme, byť jsou tady vlákna s hodinkama který ani nemají manufakturni strojek, tak to mrsknu sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 musím říct, že se mi ty bronzovky líbí ..... nevím proč, ale připomínají mi něčím glycine (asi tím datum vokýnkem) ..... neskutečně mě ale sere ten nápis ..... to je jak František Novák .... ještě by pod tím mohlo bejt napsaný Smíchov Praha 5 ...... je zajímavý, že třeba takovej Audemars Piguet mi nevadí ...... prostě některý jména jsou divný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 (upraveno) Dokonce tam ta adresa dřív byla Christopher Ward London Byla to součást loga. Začátky jsou těžkýViz úplně první Malverny Upraveno 21. listopadu 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Samostatné sekce se nedočkáme, byť jsou tady vlákna s hodinkama který ani nemají manufakturni strojek, tak to mrsknu semjsou velkoparadnicky, tyhle se jim povedly...a jen tak mimochodem, jak ti Bert zduvodnil, ze nemuze byt samostatna ChW sekce? Nezajimava znacka, nebo se ceka stale na tu novou strukturu fora, jak jsem nekde cetl? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 ježiš ...to zas nebudu spát .....ale svedu to na ty wifi péra v matraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 jsou velkoparadnicky, tyhle se jim povedly...a jen tak mimochodem, jak ti Bert zduvodnil, ze nemuze byt samostatna ChW sekce? Nezajimava znacka, nebo se ceka stale na tu novou strukturu fora, jak jsem nekde cetl? Sent from my iPhone using TapatalkJá jsem to po něm nikdy nechtěl, byl to jiný kolega. Takže nic nevím, jen to, že ta sekce není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Dokusan: ty v nerezovém pouzdru už jsi pustil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Jasně, hned jak jsem objednal bronzovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 (upraveno) Aha, škoda. Vůbec jsem si inzerátu nevšiml. Edit: chtěl jsem je z Tebe vysockovat. Upraveno 21. listopadu 2018 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 (upraveno) Nepoustel sem je tady na fóru, to by nemělo smysl, proje bych kalhoty, přidal jsem je na CW fóru za dobrou cenu. Tady Wardy nemá smysl prodávat. Jinak už k nim mají i tah, k tomu modrým cifru to míč nejde, ale s černým paráda. Jinak v lednu bude to samý pouzdro, GMT a pepsi luneta. Jsem zvedavej Upraveno 21. listopadu 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdan Kocharowski Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Dokonce tam ta adresa dřív byla Christopher WardLondon Byla to součást loga. Začátky jsou těžkýViz úplně první MalvernyJezis, tak to je fakt hruza ale zase je pekny videt, ze je tam progres k lepsimu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdan Kocharowski Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Sem se chtel podivat na jedny časy...a takhle to tedka vypada u Wardu na webu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Black Friday, zase jim to spadlo. To se mi naposled stalo u Omegy, když brali preobjednavky na Ultramany. Divím se Wardům, že už to nevyresili. Ten růst zájmu o jejich hodinky je asi opět překvapil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdan Kocharowski Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Evidetne je tech 15% slusnej tahak...nebo tam maji jeste neco jineho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 (upraveno) Mívají i větší slevy, ale jen na vybraný hodinky, který jsou většinou starší. Teď je 15% na vše včetně limitek a řemenů. Tak je ten zájem asi větší. Navíc za poslední tři roky je to jejich aktuální portfolio nejzajímavější.Jinak je možný, že doplňují sekci Clearance Sale. Upraveno 21. listopadu 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se