Dokusan Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Jsem rád, že je tady má někdo dřív jak já. Stále váhám. Chci černou verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Moje prve wardy.. C65 trident automatic blue, cerstvo po vybaleni z krabice. Super, jaké jsou pocity? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Jsem rád, že je tady má někdo dřív jak já. Stále váhám. Chci černou verzi.Tiez som rozmyslal nad ciernou, ale bol som zvedavy na tu premenlivu modru a zena s dcerou vybrali tiez modre. Na ciernej by mi asi casom vadilo, ze na svetle by cifernik kvoli sklu vyzeral casto viac sivy ako cierny. Zatial volbu nelutujem. Super, jaké jsou pocity?Chybal mi pri nich taky ten prvotny "wow" efekt, ale som spokojny. Modra lieta od tmavej po nebickovu, staci pootocit rukou a uz je ina farba. Puzdro ma perfektne rozmery a tvar. Tah je podla mna slabsie opracovany, ma relativne ostre(jsie) hrany. Zvykam si nan, v najhorsom pripade nasadim nejaky remen. Na lumi som zvedavy - v noci otestujem, ale urcite bude patrit k najslabsim co mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Jak velkou máš prosím ruku? A nechal sis zkracovat tah přímo od Wardů? A pokud ano, poslali i zbylé dílky tahu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 (upraveno) Poslední fotka se Ti moc povedla, tam vypadají fantasticky. Gratuluji a ať slouží! Upraveno 22. února 2019 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Jak velkou máš prosím ruku? A nechal sis zkracovat tah přímo od Wardů? A pokud ano, poslali i zbylé dílky tahu?Cca 17-17.5cm, typ skor "lovecak". Tah som si skracoval sam (som zgrlavy dat 10 libier za tuto sluzbu ), ale som si isty, ze Ward odobrate dieliky prilozi do krabice. Poslední fotka se Ti moc povedla, tam vypadají fantasticky. Gratuluji a ať slouží!Dakujem Fotil som len narychlo mobilom a snazil sa ukazat rozdielne odtiene modrej, snad sa podarilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Na slnku im to tiez sekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 38mm by som nezobral, moc male. 41mm je uplne ideal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
space Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Jakým ohniskem jsi to fotil? Vypadá to na mobilovku cca 24 - 28mm eq (vše blízko zvětšuje). Podle té fotky hodinky působí dost velké, ale protože mám podobnou ruku, myslím, že rozměr bude v pořádku a chyba na straně optiky... A nakonec gratulace, sám po C65 koukám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Stejný pouzdro jak automaty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Jakým ohniskem jsi to fotil? Vypadá to na mobilovku cca 24 - 28mm eq (vše blízko zvětšuje). Podle té fotky hodinky působí dost velké, ale protože mám podobnou ruku, myslím, že rozměr bude v pořádku a chyba na straně optiky... A nakonec gratulace, sám po C65 koukám. Presne tak, ide o mobilovku a skreslenie vdaka sirokouhlemu objektivu + natoceniu ruky. Popravde som fotil cifernik a nie ako hodinky vyzeraju na ruke (to by som nemohol pouzit mobil). Realne hodinky sedia tak, ze z oboch stran ostava este aspon cca 1cm volneho priestoru. Len pre velmi rychlu ilustraciu: Ekvivalent 24mm Ekvivalent 52mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Pridaných pár nových kúskov do CLEARANCE sekcie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Něco z historie značky. Uvnitř Unitas 6498-1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Část mé Wardí rodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 A ostatné sú kde? CWE Limitka, Trident 38mm a C65 Vintage? či tie už si poslal ďalej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 CWE Limitka je zapujcena... Zbytek už je pryč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 C65 Trident Vintage DLC.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Tak za chvíli budou mít kolegové z facebookove skupiny CWE k dispozici nové Trident C60, jsem zvědavý. Zejména na nové ručky. Pouzdro bude nižší a víc podobné C65. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Až budou nějaké fotky, tak je sem prosím hoď. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Tak za chvíli budou mít kolegové z facebookove skupiny CWE k dispozici nové Trident C60, jsem zvědavý. Zejména na nové ručky. Pouzdro bude nižší a víc podobné C65. Takže Trident C60 v současné podobě končí??? Tak to musím koupit Trident bronze "Ombré". Neustále je sleduju a nemohl jsem se rozhodnout..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se