Robero79 Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Odesláno 6. března 2019 tak jsem si konecne nasel chvilku prolistovat novy Loupe magazin a zustal jsem lehce v rozpacich z velikosti a tvaru te nove hodinove rucky na Tridentech Mk3. Jsem opravdu zvedav jak to bude celkove ve skutecnosti vypadat. I kdyz C65 Diver to u me asi neprekona, i tak se kazdopadne tesim na leto... Sent from my iPhone using Tapatalk
Dokusan Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Odesláno 6. března 2019 Prototypy už mají kluci z Ward fóra a údajně jo mnohem méně výrazná než na skicách designérů z Loupe.Taky jsem hodně zvědavej
Robero79 Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Odesláno 6. března 2019 pokud to bude opravdu mensi, tak me ten tvar asi vadit nebude. Jinak minutova rucka bude asi stejna jako na C65 Diver, jak tak koukam. To bombirovani a vyrez u stredu je naprosto shodne, ale tipl bych, ze konec bude spicaty misto zakulaceneho... Sent from my iPhone using Tapatalk
Karol Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Odesláno 7. března 2019 (upraveno) ....a čo tie C7 rapide ma to nejake Lumi ? nikde nemožem najst obrazok....pisu ze tie čisla su plnene Upraveno 7. března 2019 uživatelem Karol
Dokusan Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Odesláno 7. března 2019 C7 Rapide Automatic Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shaggy Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Odesláno 7. března 2019 Paradne hodinky a v chrono auto verzii priam dokonale.
ondrejm Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Odesláno 8. března 2019 V nearly new je teď docela zajímavá nabídka na C60 38mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Diablo1st Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Odesláno 8. března 2019 Už nie sú Dúfam, že som to tentoraz stihol a niekto mi ich neuchmatol. Inak sú tam aj nové C65 Automatic s 30% zľavou
Daemonultimate Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Odesláno 8. března 2019 Ten vintage nádech lumi se mi moc líbí na všech potápkách.
Diablo1st Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Odesláno 8. března 2019 Mne zasa najviac matná luneta a čierny dátumový veniec. Po dlhej dobe sa zasa teším z hodiniek
space Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Odesláno 10. března 2019 Nemá někdo ze zasvěcených informaci o C65 trident vintage? Už pár dní se nezobrazují na firemním webu...
space Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Odesláno 10. března 2019 No tak, to je škoda, ani se tu v diskuzi neobjevila žádná výstraha... Sice jsem je trochu upozaďoval kvůli velikosti, ale byly to skvělé univerzály.
Funthom95 Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Odesláno 10. března 2019 Přesně tak. Ten způsob komunikace od CW mi přijde dost nešťastný. Jsou to hodinky, nad kterými jsem docela přemýšlel, a pokud bych měl informaci, že budou ukončeny, koupil bych je.
Dokusan Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Odesláno 10. března 2019 A proč jste si je nekoupili dokud byly? Byly tam dlouho za plnou cenu a mnohokrát ve slevách.
beny Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Odesláno 10. března 2019 Tady jsou jedny v prodeji http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/126365-ocel-bronz-titan-ocel/?hl=christopher
Dokusan Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Odesláno 10. března 2019 Jinak bych sledoval i Nearly New sekci u Wardů, občas se tam objevují
space Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Odesláno 10. března 2019 Já pro koupi nejsem rozhodnut, bral jsem je jako takovou zálohu, něco o čem člověk ví kam sáhnout kdyby...
Funthom95 Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Odesláno 10. března 2019 Zmiňoval jsem to, že bych je koupil, pokud bych věděl, že je přestanou vyrábět. Hodinek, které se dají koupit (=přemýšlím nad nimi) je až příliš. Takhle to možná je rozhodnuto... a konečně, je to taky řešení
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se