Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak jsem si konecne nasel chvilku prolistovat novy Loupe magazin a zustal jsem lehce v rozpacich z velikosti a tvaru te nove hodinove rucky na Tridentech Mk3. Jsem opravdu zvedav jak to bude celkove ve skutecnosti vypadat. I kdyz C65 Diver to u me asi neprekona, i tak se kazdopadne tesim na leto...

4b00d132a671952dc3974b07799cbb16.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Odpovědi 4,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Prototypy už mají kluci z Ward fóra a údajně jo mnohem méně výrazná než na skicách designérů z Loupe.

Taky jsem hodně zvědavej

Odesláno

pokud to bude opravdu mensi, tak me ten tvar asi vadit nebude. Jinak minutova rucka bude asi stejna jako na C65 Diver, jak tak koukam. To bombirovani a vyrez u stredu je naprosto shodne, ale tipl bych, ze konec bude spicaty misto zakulaceneho...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

....a čo tie C7 rapide ma to nejake Lumi ? nikde nemožem najst obrazok....pisu ze tie čisla su plnene

Upraveno uživatelem Karol
Odesláno

Přesně tak. Ten způsob komunikace od CW mi přijde dost nešťastný. Jsou to hodinky, nad kterými jsem docela přemýšlel, a pokud bych měl informaci, že budou ukončeny, koupil bych je. 

Odesláno

Zmiňoval jsem to, že bych je koupil, pokud bych věděl, že je přestanou vyrábět. Hodinek, které se dají koupit (=přemýšlím nad nimi) je až příliš. Takhle to možná je rozhodnuto... a konečně, je to taky řešení

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...