Návštěvník YPO Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 na tom obrázku není víc jak 300 v tehdejší měně ..... teda cca
villain83 Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 To jo, ale z toho dvakrat 7750 dohromady za 2 kila.
Návštěvník YPO Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Odesláno 2. března 2017 no vidíš ... děsná píčovina ...... jako reinkarnovaný samuraje .... ještě ke všemu modrý .... za 15 ..... a von to někdo koupí ..... to je divnej svět
Jiří Štencek Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 V 2. 3. 2017 v 13:11, Chumpus napsal: Já myslel u nás jako v ČR Nebo že by se Karlín oddělil? ne ne, Karlín zatím nemá separatistické tendence Aspoň dle mých informací. V tom případě u nás v ČR .. myslel jsem, že zmiňuješ Koscom Mea culpa
McStinger Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 Takto na fotke ako dvojka s novou legendou vyzerajú celkom fajn.
Návštěvník YPO Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 V 10. 3. 2017 v 20:19, McStinger napsal: Takto na fotke ako dvojka s novou legendou vyzerajú celkom fajn. včera sem to přesně takhle viděl naživo želvy se mnou vůbec nic nedělají ani v jedné variantě a samuraje jsou přesně takový jak si je pamatuju z roku 2009 ....akorát teda sou modrý .... no .... cena pekelná fakt je, že se mi na samurajích zdála ta modrá koukatelnější (hezčí) ..... ale to byl asi jenom pocit
McStinger Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 Možno som povedal A a B zostalo nevypovedané. Je to celkom podarená farebná kombinácia, mohli by v nej robiť aj niektoré (preboha, nie všetky) iné modely, nech je viac takých fotiek . Ale keď už z tejto dvojice, tak radšej samuraje. Ale to už by som si kúpil radšej SBDY001.
farbakp Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Odesláno 17. března 2017 Ahojte.. Precital som si toto vlakno a aj sa bojim priznat, ze som ich cerstvym majitelom.. ale predsa to skusim, pretoze moje prve pocity z novych Samuraiov su velmi pozitivne.. Odoslané z iPhone 7 Plus cez Tapatalk
Bob Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Odesláno 17. března 2017 Ja jsem taky spokojenej, maj vse co jsem chtel
farbakp Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Odesláno 17. března 2017 Bob: ty za to mozes, ze ich mam.. myslim to v dobrom.. spracovanie je perfektne, ta modra je taka zvlastna, ale velmi prijemna, taka upokojujuca.. stosi: vdaka.. isiel som do toho s tym, ze som ich nevidel nazivo.. a prijemne ma prekvapili.. Odoslané z iPhone 7 Plus cez Tapatalk
AngryKai Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 V 17. 3. 2017 v 20:42, farbakp napsal: Ahojte.. Precital som si toto vlakno a aj sa bojim priznat, ze som ich cerstvym majitelom.. ale predsa to skusim, pretoze moje prve pocity z novych Samuraiov su velmi pozitivne.. Odoslané z iPhone 7 Plus cez TapatalkVypadají hodně dobře.
farbakp Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 AngryKai: dakujem.. su uzasne.. mam ich uz tyzden a este som ich nedal z ruky.. Odoslané z iPhone 7 Plus cez Tapatalk
MichalSVK Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 Od vcera sa aj ja pridavam! Nepaci sa mi ale OEM tah, je strasne plechovy a klepotavy
farbakp Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 MichalSVK: mohol by si prosim ta postnut fotku /detail/ ako to vyzera ked si dal dole ocelovy tah aka je tam medzera medzi puzdrom a baretou..? rozmyslam kupit nejaky gumak, len neviem aky.. a inak mas pravdu, ta origo spona dost chrasti.. Odoslané z iPhone 7 Plus cez Tapatalk
MichalSVK Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 V 24. 3. 2017 v 9:35, farbakp napsal: MichalSVK: mohol by si prosim ta postnut fotku /detail/ ako to vyzera ked si dal dole ocelovy tah aka je tam medzera medzi puzdrom a baretou..? rozmyslam kupit nejaky gumak, len neviem aky..a inak mas pravdu, ta origo spona dost chrasti.. Odoslané z iPhone 7 Plus cez Tapatalk Som v praci, napis mi prosim sukromnu cez vikend a poslem ti co budes presne chciet
Jörg8X Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 V 24. 3. 2017 v 8:11, MichalSVK napsal: Od vcera sa aj ja pridavam! Nepaci sa mi ale OEM tah, je strasne plechovy a klepotavy Hlavně spona bývá většinou strašná... Ale na natu jsou super
jacob Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 Co si myslíte u dvojici Samurai/Turtle Blue Lagoon jako investice? Koupil jsem dvoje Samurai Blue Lagoon (jedny na nošení, druhé na uložení), k tomu jedny Turtle Blue Lagoon rovnou na uložení a jsem zvědavý třeba za 20-30 let :-).
villain83 Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 Ja ti nevim, to uz by bylo podle me vyhodnejsi sehnat stary Samuraje, pripadne nejaky limitky, ktery sem do prodeje ani nepujdou.
lucid Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Odesláno 24. března 2017 V 24. 3. 2017 v 11:33, jacob napsal: Co si myslíte u dvojici Samurai/Turtle Blue Lagoon jako investice? Koupil jsem dvoje Samurai Blue Lagoon (jedny na nošení, druhé na uložení), k tomu jedny Turtle Blue Lagoon rovnou na uložení a jsem zvědavý třeba za 20-30 let :-).Cena asi bude vyšší než je nyní, ale že by si za to děckám postavil barák, to asi ne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se