Přejít na obsah

ORIENT STAR 300M PROFESSIONAL DIVER WZ0251FD

Doporučené příspěvky

Odesláno

No vida, celý jsem to nečet, ale zřejmě maj odpovídat marinemasterům. Asi i cenově ne? Neexistuje taky nějakej nižší model na úrovni Sumo?

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Hodně jsem okolo nich kroužil, mají je třeba zde, osobně se mi více líbí se žlutým číselníkem.

o_wz0172fda.jpg

Edit - na výše uvedených stránce mají i podstatně jiné "kalibry" jako např. SEIKO MarineMaster PROFESSIONAL 600 M Diver Spring Drive

s05051511.jpg

600m.jpg

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno (upraveno)
Hodně jsem okolo nich kroužil, mají je třeba zde, osobně se mi více líbí se žlutým číselníkem.

Hm tak to je úplně jiná dimenze, na ty s černým ciferníkem jsem koukal rozpačitě - líbily se mi, ale pořád mi tam něco nesedělo ale tohle se mi jednoznačně líbí !

Upraveno uživatelem koblih69
Odesláno

Me se libi, jak je to zubaty :D

Takhle zubaty diversky jsem asi jeste nevidel.

Jinak... Nelibi se mi obecne potapky s komplikacemi. Maximalne Day-date, ale chronograf i rezerva chodu mi na potapky proste nesedej, myslim, ze potapky by mely bejt hlavne citelny, cemuz subcifernicky rozhodne nepomahaj. Je to akorat frajerinka ;)

Takze tyhle se na muj dream-watch zebricek nedostanou ;)

Odesláno (upraveno)

Divný se mi zdaj ty odrazy indexů v zbroušení skla. A koukám, že to dělaj i ty Seika Mm...Nikdy jsem si toho nevšimnul, ale čím víc na ty fotky koukám, tak se mi to protiví. Zvlášť u těch žlutejch.

Upraveno uživatelem jackal
  • po měsíci...
Odesláno

Pěkný kousek, na divery zajímavá a užitečná (viz předchozí příspěvek) komplikace. Zajímavá zubatá luneta. Akorát ta cena je trochu nemilá..za tu cenu má člověk 2x Seiko Sumo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...