Návštěvník Kamil Odesláno 31. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2007 (upraveno) Hezká recenze v angl.: http://www.orientalwatchsite.com/forum/vie...?f=6&t=3652 Cena kolem tisíce USD. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. prosince 2007 uživatelem Kamil
jackal Odesláno 31. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2007 No vida, celý jsem to nečet, ale zřejmě maj odpovídat marinemasterům. Asi i cenově ne? Neexistuje taky nějakej nižší model na úrovni Sumo?
Návštěvník Snow Odesláno 31. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2007 (upraveno) Hodně jsem okolo nich kroužil, mají je třeba zde, osobně se mi více líbí se žlutým číselníkem. Edit - na výše uvedených stránce mají i podstatně jiné "kalibry" jako např. SEIKO MarineMaster PROFESSIONAL 600 M Diver Spring Drive Upraveno 31. prosince 2007 uživatelem Snow
koblih69 Odesláno 31. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2007 (upraveno) Hodně jsem okolo nich kroužil, mají je třeba zde, osobně se mi více líbí se žlutým číselníkem. Hm tak to je úplně jiná dimenze, na ty s černým ciferníkem jsem koukal rozpačitě - líbily se mi, ale pořád mi tam něco nesedělo ale tohle se mi jednoznačně líbí ! Upraveno 31. prosince 2007 uživatelem koblih69
Jakubisko Odesláno 31. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2007 Me se treba nelibi vubec, a to ani ve zlute variante. Design mi prijde takovy moc hagusacky. Uznavam ale ze pod vodou, pri hloubkovem potapeni bude citelnost vyborna
boo-beek Odesláno 1. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2008 Me se libi, jak je to zubaty Takhle zubaty diversky jsem asi jeste nevidel. Jinak... Nelibi se mi obecne potapky s komplikacemi. Maximalne Day-date, ale chronograf i rezerva chodu mi na potapky proste nesedej, myslim, ze potapky by mely bejt hlavne citelny, cemuz subcifernicky rozhodne nepomahaj. Je to akorat frajerinka Takze tyhle se na muj dream-watch zebricek nedostanou
B.F.G. Odesláno 1. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2008 Vůbec se mi nelíbí ty ukousnuté indexy. Vlastně ani cena.
jackal Odesláno 1. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2008 (upraveno) Divný se mi zdaj ty odrazy indexů v zbroušení skla. A koukám, že to dělaj i ty Seika Mm...Nikdy jsem si toho nevšimnul, ale čím víc na ty fotky koukám, tak se mi to protiví. Zvlášť u těch žlutejch. Upraveno 1. ledna 2008 uživatelem jackal
PhoeniX Odesláno 25. února 2008 Nahlásit Odesláno 25. února 2008 Mně se celkem líbí. Ty ukousnutý indexy jsou jednoznačně nevhodný. Ale rezerva chodu u potápek není až zase tak marná. Jdu pod vodu a vím, že je mám natažený.
safi Odesláno 25. února 2008 Nahlásit Odesláno 25. února 2008 Pěkný kousek, na divery zajímavá a užitečná (viz předchozí příspěvek) komplikace. Zajímavá zubatá luneta. Akorát ta cena je trochu nemilá..za tu cenu má člověk 2x Seiko Sumo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se