rorda Odesláno 31. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2007 (upraveno) Jo, tak tohle jsou hodinky s velkym H, aspoň pro mě ... Všimněte si římský číslice 4 na ciferníku ... Upraveno 31. prosince 2007 uživatelem rorda
NIGHTinGALE Odesláno 1. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2008 rorda napsal: Jo, tak tohle jsou hodinky s velkym H, aspoň pro mě ... Všimněte si římský číslice 4 na ciferníku ... No, ona takhle bývá římská čtverka znázorněna na hodinkách vždy. Možná existuje i výjimka, ale já ji ještě neviděl. A už je to tak několik set let Údajně rozmar jednoho panovníka a zároveň i protiváha znázornění číslice osm.
l3stat Odesláno 1. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2008 NIGHTinGALE napsal: No, ona takhle bývá římská čtverka znázorněna na hodinkách vždy. Možná existuje i výjimka, ale já ji ještě neviděl. A už je to tak několik set let Údajně rozmar jednoho panovníka a zároveň i protiváha znázornění číslice osm. tak tak a každej je z toho pořád vykulenej příjde mi to už k smíchu jak se tomu každej diví a pomalu myslí že má unikát
Hanz21 Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 Ohledně té čtyřky se to probíralo tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...40&start=40 a možná i jinde
Jakubisko Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2008 Tu IIII mam i na svych nastennych z IKEA. Take jsem byl z prvu vykuleny, ze prodavaji nejaky spatne potiskly smejd, nez jsem si precetl ono vlakno add Patek, design mi nic moc nerika, to uz radeji Diplomaty z nasich luhu a haju...
Kupa54 Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2008 Z mého pohledu mají tyto hodinky naprosto dokonalý a puristicky rafinovaný vzhled. Ne každému se líbí tent typ dokonalosti. Pro někoho to může být moc strohé. Jenže oni asi u Pateka doře ví, proč u této cenové katogorie dělají decentní design. Když si ještě představím použité materiály a tu strojovnu uvnitř. Je to nádhera.
Toams Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2008 Kupa54 napsal: Z mého pohledu mají tyto hodinky naprosto dokonalý a puristicky rafinovaný vzhled. Ne každému se líbí tent typ dokonalosti. Pro někoho to může být moc strohé. Jenže oni asi u Pateka doře ví, proč u této cenové katogorie dělají decentní design. Když si ještě představím použité materiály a tu strojovnu uvnitř. Je to nádhera. Santiago Calatrava by z nich bol urcite nadseny ... ja neviem, moj salok kavy to nie je ... ale rocnik 1932 vyzeral o doooost lepsie, tie sa mi dokonca ja pacia
farářskej Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2008 Kupa54 napsal: ... naprosto dokonalý a puristicky rafinovaný vzhled. Přesně takovýhle slova mě napadají kdykoli vidím na obrázku Vacheron Constantin Patrimony Contemporaine. U těchhle pateků mi přebývá datumovka a ta vteřinovka tam taky nemusela bejt... :-)
Jivl Odesláno 12. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2008 No, můj názor je, že kdyby to nebyly hodinky značky PP (z které každý padá na prdel), tak by tu těch negativních názorů možná bylo víc. Design čistý, dovnitř nevidno. (Když vyjede nový model KIA apod. tak ho kdekdo kritizuje. Být na masce logo Mercedes, BMW apod. tak kritiků ubude, obdivovatelů přibude.) P.S.: Nemám korejské auto. PP se mi líbí, ale za ty peníze bych vybral jiné.....
falkkon Odesláno 12. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2008 NIGHTinGALE napsal: No, ona takhle bývá římská čtverka znázorněna na hodinkách vždy. Možná existuje i výjimka, ale já ji ještě neviděl. A už je to tak několik set let Údajně rozmar jednoho panovníka a zároveň i protiváha znázornění číslice osm. Tak jsem honem běžel podívat se na moje a čuměl jsem jako idiot za dva roky jsem si toho nevšiml
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se