Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
Odesláno

Nechápu ty ceny např na tom webu 21jewels.com.. znám nákupky všech modelů v čr ale ty ceny venku jsou neuvěřitelné. . . je na ně taky 3 roky záruka jako u nás? ????

Odesláno
Nechápu ty ceny např na tom webu 21jewels.com.. znám nákupky všech modelů v čr ale ty ceny venku jsou neuvěřitelné. . . je na ně taky 3 roky záruka jako u nás? ????

Mezinárodní záruka bývá obvykle 1 rok.Muselo by se zjistit u dovozce,jestli se dá u Nás uplatnit záruka.

Odesláno

a znáš nákupky prodejců nebo i dovozců ;)

• po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno

Ahoj, přidej pár peněz a kup raději s radio-control Citizeny AS2020-53E. Nebudeš litovat. Taky jsem se kdysi rozhodoval

a na radu zde členů fora jsem si je pořidil. Naprostá spokojenost.

Odesláno
Ahoj, přidej pár peněz a kup raději s radio-control Citizeny AS2020-53E. Nebudeš litovat. Taky jsem se kdysi rozhodoval

a na radu zde členů fora jsem si je pořidil. Naprostá spokojenost.

Proc radio-control podle mne je presnost dostatecna, pri zmene casu vzdy presne nastavim a navic tam musi byt nejaka dira aby se tam dostal signal nejaka soucastka navic (asi civka na prijem signalu) zere to o neco vice energie (pri eco-drive to asi neni treba resit).

Ano je to pekna frajerinka ale stoji za ten rozdil ?

A nebo jsem jen neznaly a ty RC jsou fakt i v necem jinem lepsi ?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...