budo Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2008 Co tohle? http://www.watcharama.com/ct081.htm Včera jsem na to náhodou narazil a dost mě zaujaly. Teď koukám, že něco takového hledáš... Ovšem zkušenost s tím webem nemám.
dido Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2008 A co tieto: Citizen BJ7010-24W Promaster, uplne nove za 5100kc plus postovne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DavidC3 Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Odesláno 7. června 2008 Nechápu ty ceny např na tom webu 21jewels.com.. znám nákupky všech modelů v čr ale ty ceny venku jsou neuvěřitelné. . . je na ně taky 3 roky záruka jako u nás? ????
mirecc Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Odesláno 7. června 2008 Dodatek: koukni na diskusi: Citizen Promaster Pilot radiocontrolled AS4050-51E Hodně napoví Hezký den. Mirek
Penca Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Odesláno 7. června 2008 Nechápu ty ceny např na tom webu 21jewels.com.. znám nákupky všech modelů v čr ale ty ceny venku jsou neuvěřitelné. . . je na ně taky 3 roky záruka jako u nás? ???? Mezinárodní záruka bývá obvykle 1 rok.Muselo by se zjistit u dovozce,jestli se dá u Nás uplatnit záruka.
kubson Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Odesláno 7. června 2008 Nechápu ty ceny např na tom webu 21jewels.com.. znám nákupky všech modelů v čr ale ty ceny venku jsou neuvěřitelné. . . je na ně taky 3 roky záruka jako u nás? ???? a znáš nákupky prodejců nebo i dovozců
autoEKOmotion Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Odesláno 19. července 2008 No vidíš, mně se zrovna ta bílá nelíbí :-) Té bílé se neboj. Pokud už chceš změnu jak si říkal, je to přesně co potřebuješ.
ogar Odesláno 2. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2008 Ahoj, přidej pár peněz a kup raději s radio-control Citizeny AS2020-53E. Nebudeš litovat. Taky jsem se kdysi rozhodoval a na radu zde členů fora jsem si je pořidil. Naprostá spokojenost.
tyfo Odesláno 2. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2008 Ahoj, přidej pár peněz a kup raději s radio-control Citizeny AS2020-53E. Nebudeš litovat. Taky jsem se kdysi rozhodoval a na radu zde členů fora jsem si je pořidil. Naprostá spokojenost. Proc radio-control podle mne je presnost dostatecna, pri zmene casu vzdy presne nastavim a navic tam musi byt nejaka dira aby se tam dostal signal nejaka soucastka navic (asi civka na prijem signalu) zere to o neco vice energie (pri eco-drive to asi neni treba resit). Ano je to pekna frajerinka ale stoji za ten rozdil ? A nebo jsem jen neznaly a ty RC jsou fakt i v necem jinem lepsi ?
pavel23 Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2008 No ty RC v titanu mají i safír, ale u těch základních jsem ještě safír neviděl a to by bylo u mě důležitý.
Baker Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2008 No ty RC v titanu mají i safír, ale u těch základních jsem ještě safír neviděl a to by bylo u mě důležitý. Mas pravdu, u ocelove verze safir neni.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se