safi Odesláno 1. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2008 Ahoj, nemáte náhodou někdo typ na "přměřeně kvalitní" čínské hodinky s big date a mimostřednou vteřinovou ručičkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 1. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2008 Mrkni k tomuto prodejci: http://stores.ebay.com/CHINABEST2006 Ma v nabidce hodinky cinske znacky Sea-Gull. Asi nejlepsi, co se seriove v Cine dela. Bohuzel cena neni uz moc lidova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. ledna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2008 Mrkni k tomuto prodejci: http://stores.ebay.com/CHINABEST2006 Ma v nabidce hodinky cinske znacky Sea-Gull. Asi nejlepsi, co se seriove v Cine dela. Bohuzel cena neni uz moc lidova. hele to vůbec není špatný odkaz.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2008 hele to vůbec není špatný odkaz.. Rado se stalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubraro Odesláno 3. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2008 Mrkni k tomuto prodejci: http://stores.ebay.com/CHINABEST2006 Ma v nabidce hodinky cinske znacky Sea-Gull. Asi nejlepsi, co se seriove v Cine dela. Bohuzel cena neni uz moc lidova. Mrkl jsem a asi to zkusím. Teda s tou levnější značkou MTE. Zdá se, že by to mohl být důstojný konkurent Alphy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 3. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2008 Mrkl jsem a asi to zkusím. Teda s tou levnější značkou MTE. Zdá se, že by to mohl být důstojný konkurent Alphy. Koukám na to jako blázen Kdybych plánoval nové Nové hodinky, tak bych se asi za 250$ neudržel. Na fotkách vypadají velmi, ale velmi dobře. Pro někoho by mohl být problém průměr 38 mm. Nechceš rozbít prasátko, a udělat testovacího jezdce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubraro Odesláno 3. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2008 (upraveno) Koukám na to jako blázen Kdybych plánoval nové Nové hodinky, tak bych se asi za 250$ neudržel. Na fotkách vypadají velmi, ale velmi dobře. Pro někoho by mohl být problém průměr 38 mm. Nechceš rozbít prasátko, a udělat testovacího jezdce? Nechci Myslím, že bych si za $250 dokázal vybrat hodinky, které by se mi více líbily. Třeba tyhle Orient Star. Nicméně prodejce jsem se rozhodl otestovat v levnější značce M.T.E. a objednal jsem tyhle s mimostřednou vteřinovkou a zdobeným strojkem údajně evropského původu za $45. Upraveno 3. ledna 2008 uživatelem dubraro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 3. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2008 (upraveno) ... a objednal jsem tyhle s mimostřednou vteřinovkou a zdobeným strojkem údajně evropského původu za $45. Řekl bych, že termín "evropskýho původu" znamená čínská kopie UNITAS s můstky nahrazenými "tříčtvrtečním platíčkem" - tenhle strojek se používá v replikách IWC F.A.Jones. Cena je ovšem neuvěřitelně nízká, taky jsem neodolal a jedny si na bastlení a hrátky s ciferníkem objednal . Edit: M.T.E. Mount Everest 8848 metrů - kam na ty názvy choděj by mě fakt zajímalo... Upraveno 3. ledna 2008 uživatelem Viktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 3. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2008 Řekl bych, že termín "evropskýho původu" znamená čínská kopie UNITAS s můstky nahrazenými "tříčtvrtečním platíčkem" - tenhle strojek se používá v replikách IWC F.A.Jones. Cena je ovšem neuvěřitelně nízká, taky jsem neodolal a jedny si na bastlení a hrátky s ciferníkem objednal . Edit: M.T.E. Mount Everest 8848 metrů - kam na ty názvy choděj by mě fakt zajímalo... Taky jsem na ně koukal, ciferník by se musel předělat, ale jinak nevypadají zle a cena je brutální. Prosím, napiště potom své zkušenosti. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 3. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2008 Taky jsem na ně koukal, ciferník by se musel předělat, ale jinak nevypadají zle a cena je brutální. Prosím, napiště potom své zkušenosti. Díky Ž e bysme udělali dva ciferníky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 3. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2008 Tři? Mě se ty hodinky celkově líbí, vyjma toho pitomého loga a grafiky popisu. Jen mají malý průměr, tipuji tak 40-42mm. Apropo, zdá se mi, že ta destička na strojku je jaksi pootočená... Pokud je bude někdo objednávat, tak prosím o echo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 3. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2008 Tři? Mě se ty hodinky celkově líbí, vyjma toho pitomého loga a grafiky popisu. Jen mají malý průměr, tipuji tak 40-42mm. Apropo, zdá se mi, že ta destička na strojku je jaksi pootočená... Pokud je bude někdo objednávat, tak prosím o echo. Jo taky bych se k objednávce připojil ( třeba by nám dali na 5 ks slevu nebo poštovný zdarma... ) , jinak ciferník samozřejmě rád připravím, lehké mutace abychom neměli všichni stejnej samozřejmostí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 3. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2008 (upraveno) Se mnou taky počítejte, naopak bych nepočítal se slevou - už takhle jsou levný. A asi bude lepší, když si je každý koupí sám, IMHO větší šance neplatit DPH než při hromadné objednávce. Mám dotaz! Já bych radši s mimostředkou na šestce, které jsou trochu dražší. Co vy na to? Upraveno 3. ledna 2008 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník RaGe Odesláno 3. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2008 Že by další Chronomag limited edition ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 3. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2008 Že by další Chronomag limited edition ? asi bych se přidal...nevíte někdo tu velikost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 3. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2008 Se mnou taky počítejte, naopak bych nepočítal se slevou - už takhle jsou levný. A asi bude lepší, když si je každý koupí sám, IMHO větší šance neplatit DPH než při hromadné objednávce. Mám dotaz! Já bych radši s mimostředkou na šestce, které jsou trochu dražší. Co vy na to? líbí se mi i ty co si psal...budeš je objednávat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 3. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2008 44 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 3. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2008 asi bych se přidal...nevíte někdo tu velikost? Watch size:Diameter:44mm(excluding the crown). Thickness:11mm Movement:High-quality SS Machine 17 Jewels Movt(From Europe). Vibration:18800A/h Power Reserve:48 hours Case: 316L stainless steel Dial:white Dial. Crystal: sapphire crystal Back cover:sapphire crystal Water-resistant:5 ATM Strap :High quality Leather strap Buckle: Stainless steel Safír ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 3. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2008 44 mm s korunkou nebo bez? kdyby to bylo bez,tak je velikost podle mě dobrá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 3. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2008 Watch size:Diameter:44mm(excluding the crown). Thickness:11mm Movement:High-quality SS Machine 17 Jewels Movt(From Europe). Vibration:18800A/h Power Reserve:48 hours Case: 316L stainless steel Dial:white Dial. Crystal: sapphire crystal Back cover:sapphire crystal Water-resistant:5 ATM Strap :High quality Leather strap Buckle: Stainless steel Safír ??? safir se mi taky nezda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se