Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)

Tak přátelé, dejte si pozor. Hodinky dorazily, jenže vypadají trochu jinak. :( Jsou to kopie IWC F. A. Jones. Pokud by se vám stalo něco podobného a zadržela je celnice, musíte okamžitě souhlasit se zničením věci, i když jste si prokazatelně objednali něco jiného. Jinak byste se nemuseli vyhnout žalobě. Jedná se o osobní zkušenost nejmenovaného člena fóra!

Zmínka o kalibru byla už i tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&amp...st&p=137839

Jinak hodinky jsou docela solidně zpracované, chtělo by to jiný číselník. Kde jsi falkkone?

EDIT: Pokud by je někdo chtěl na pokusy, rád přenechám za nákupní cenu 1.200,-

post-147-1200653070.jpg

post-147-1200653079.jpg

Upraveno uživatelem Kamil
  • Odpovědi 158
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
Tak přátelé, dejte si pozor. Hodinky dorazily, jenže vypadají trochu jinak. :( Jsou to kopie IWC F. A. Jones. Pokud by se vám stalo něco podobného a zadržela je celnice, musíte okamžitě souhlasit se zničením věci, i když jste si prokazatelně objednali něco jiného. Jinak byste se nemuseli vyhnout žalobě. Jedná se o osobní zkušenost nejmenovaného člena fóra!

Tak to je čínský podfuk a prodejce si zaslouží negativní feedback. Copak o ciferník, ten byl stejně na předělávku, ale problém je, že to pouzdro je žluté.

Jinak nevím, co to máš za fotky, ale ty strojky jsou každý jiný.

Upraveno uživatelem dubraro
Návštěvník Kamil
Odesláno
Tak to je čínský podfuk a prodejce si zaslouží negativní feedback. Copak o ciferník, ten byl stejně na předělávku, ale problém je, že to pouzdro je žluté.

Jinak nevím, co to máš za fotky, ale ty strojky jsou každý jiný.

Pouzdro není žluté, jen jsem to tak poupravil, aby se blížilo originálu.

Pro méně všímavé:

Horní obrázek je vždy originál, spodní čínská koipe.

Odesláno
Tak přátelé, dejte si pozor. Hodinky dorazily, jenže vypadají trochu jinak. :( Jsou to kopie IWC F. A. Jones.
Cože?!? :jawdrop:  To vám jako pošle hodinky, který jste si neobjednali a čeká, že z toho budete odvázaný, že máte IWC skoro zadarmo?!? :bangin:
Odesláno

Tak mi dnes taky přišly.

Měl jsem objednané ty velké ale s vteřinovkou na 9, a ty s big date a ukazatelem rezervy nátahu.

Nebudu to protahovat. Ty první nesou hrdý nápis IWC Schaffhausen T. A. Jones, a to i na strojku i na pásku i na sponě.

Ty druhé ... tramtadadááá ... Jaeger LeCoultre. Opět i na rotoru, na pásku, na sponě.

Nebýt podfuku s nápisy, nemám jim co vytknout. Hodinky jsou opravdu hezké, čistě zpracované a vše zdá se funguje jak má. Klidně je mohli prodávat pod svou značkou, není se za co stydět.

Fotky budou zítra.

A tak jsem se stal fejkařem...

Odesláno

To je škoda!A já se tak těšil na M.T.E.,který by se tak krásně dalo vyšperkovat. :angry: Na druhou stranu je neuvěřitelný,co vlastně přišlo.Asi si myslel,jakou nám tím u nás v Evropě udělá radost.A místo toho bude mít po p***li .Tak.

Odesláno
Když jsem tuto story uveřejnil na Timezone public foru, tak mi ji za pul hodiny smazali... :crying_anim02:

nezmazali, stale je tam

Odesláno

Začínám přestávat chápat co se to děje. Ten pi...s má prakticky stoprocentní feedback a přitom poslal dvěma lidem 3 fake. Je to vůbec možné?

Odesláno
Začínám přestávat chápat co se to děje. Ten pi...s má prakticky stoprocentní feedback a přitom poslal dvěma lidem 3 fake. Je to vůbec možné?

Ano je:

1) negativní feedbacky se dají po domluvě kupujícího a prodávajícího stáhnout

2) na watchuseek fóru jsou o tomto prodejci nějaké články....osobně si myslím, že jsou k němu přiliš shovívaví.

3) prodejce neprodává hlavně hodinky, ale jiné harampádí. Hodinky jsou pro něj jen okrajové.

Odesláno
Ano je:

1) negativní feedbacky se dají po domluvě kupujícího a prodávajícího stáhnout

2) na watchuseek fóru jsou o tomto prodejci nějaké články....osobně si myslím, že jsou k němu přiliš shovívaví.

3) prodejce neprodává hlavně hodinky, ale jiné harampádí. Hodinky jsou pro něj jen okrajové.

Vím, že se dá feedback stáhnout pod domluvě, ale já bych ho prostě nestáhl, navíc bych ho na ebay naprášil.

Koukal jsem, že prodává lampy a podobné věci, to nic nemění na tom, že posílá lidem úplně jiné zboží než si objednali, navíc závadné.

Myslím, že spoustě jiných lidí poslal něco jiného, jen nerozumím tomu, že se nebránili.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...