Petr20 Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 (upraveno) Zdravím Pomůžete mě prosím identifikovat tyto hodinky.Podle toho mála co jsem našel na internetu jde o předchůdce revue thommen. Mocděkuji za odpovědi.Petr Upraveno 14. dubna 2020 uživatelem Petr20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Víc identifikovat není co. Značku (výrobce) znáš, a hodinky samotné jsou dodatečná předělávka z kapesních hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 ahoj Všem našel jsem tyto hodinky v šuplíku,víte někdo o co se jedná.Nápis CHRONO WATCH,ale zevnitř nic ani na dýnku.Mají nějakou cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Prerabka z vreckovych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloslav.neznamy Odesláno 17. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2020 Ahoj neviete povedať o aký typ hodiniek ide? Našiel som ich u starého otca. Hodinky idú s minútovým meškaním cca za 48 h čiže sú funkčné . Premýšľam že by som ich dal spraviť, neviem čo reštaurácia (prečistenie, premazanie a ciferník) môže stať ale chcel by som ísť do toho a rád by som keby tieto hodiny zostali v rodine .. sklíčko je plast . Ďakujem A každú radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 (upraveno) nevim jestli to muzu dat i sem... co ma bob na skafandru za hodinky? jsou to x-33? Upraveno 27. května 2020 uživatelem feltharg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Omega Odesláno 31. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2020 Dokazal by nekdo identifikovat tyto hodinky? Podle me by mohlo jit o Casia, ale vic se mi najit nedari. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinar 1953 Odesláno 17. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2020 (upraveno) V 29. 12. 2012 v 0:37, Onipep napsal: Zdarec borci,přesouvám ze sekce německejch hodinek, dostal jsem teď hromádku Primek a mezi nima jedny Olympia?? Strojek 21 kamenů,shockproof,waterproof, antimagnetic, Na šroubovacím dýnku napsáno ještě 20 MILL! Na strojku twenty one 21 jewels, pod setrvačkou 105 Průměr 33. Nedokázal jsem je identifikovat, až jsem si na cifru dole všiml neznatelného nadpisu made germany!!!!Proto to dávám sem! Neznáte je někdo, nevíte co je to za strojek, připadá mě spíš jako Swiss made?? Moc jsem toho ani nevygoogloval!? Díky za případné info a pěkné vánoce!! Tento strojcek s central.sek.ruckou Olympia ,som niejedne opravoval,nie su vojenske hodinky podla mna,zacali sa vyrabat asi okolo 80-tych rokov.Neni to nic moc kvalita,a ani ako primky 66-ky.Sorry,teraz som na to narazil. Kazdy starsi hodinar ked sa pozrie na prevedenie strojceka,aj na tomto Olympia vidi rozdiel medzi kvalitov a druhov,tretov ,....... triedov.Tiez ked sa pozriem na deteajly puzda,kluč,zadné viko,upevnenie stroku je mi vsetko jasne ,že co je to za kvalita. Upraveno 17. června 2020 uživatelem hodinar 1953 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oťas Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 Nevi nekdo presny typ rolexek, ktere nosi na ruce Christian Manzel v poradu Rychle kolo na auto moto und sport???jsou cerne, no date, mozna keramicka luneta....diky moc odbornici....a moc nenadavejte, ze to sem davam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jorokw Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Zdravím pacienti! Nejedná se ani tak moc o identifikaci (strojek je Omega 503, rolled gold, 55-60?), jako spiše o posouzení stavu a co dál s tím... Hodinky běhají a nosím je 6x ročně na plesy, svatby, pohřby... Vozit je s jinými v rotamatu? Nerad bych něco zanedbal. Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polohrubamuka Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 (upraveno) Ahoj. Našiel som doma tieto zvláštne swiss made quartz chrona. Kuriózne je, že na internete akoby neexistovali. Podarilo sa mi nájsť iba tento jeden link na francúzkom ebay, ale ten v podstate neobsahuje žiadne info. https://www.ebay.fr/itm/montre-amstel-chronograph-swiss-made-42mm-couronne-vissee-fonctionne-sans-pile-/153906690288 Podľa otca hodinky dostal cca pred 15-20 rokmi vo firme na narodeniny, alebo pri podobnej príležotosti (pracoval pre Heineken). Podľa toho a podľa toho, že na internete vlastne nie sú, usudzujem že boli vyrobené iba ako nejaká odmena pre zamestnancov v limitovanom počte, alebo niečo také. Nikde na hodnikách, ani v meteriáloch, ktoré sú na fotke, nie je uvedený výrobca. Resp., nič, čo by mi pomohlo hodniky identifikovať. Evidentne je v nich quartz ETA, ale to je tak maximum na čo som prišiel. Máte nejaký tip? Stretli ste sa snimi už niekedy? Upraveno 20. září 2020 uživatelem polohrubamuka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 Veď to tam píšu: Zvlášť vyrobené pre Amstel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polohrubamuka Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 Před hodinou, orol napsal: Veď to tam píšu: Zvlášť vyrobené pre Amstel. Áno, tie hodinky sú vyrobené pre Amstel, dokonca v záručnej karte je adresa pre reklamáciu sídlo Amstelu. Ale Amstel nevyrába hodinky (pochopiteľne), takže si to nechali vyrobiť. A ja sa snažím zistiť, kto to vyrobil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 před 19 minutami, polohrubamuka napsal: Áno, tie hodinky sú vyrobené pre Amstel, dokonca v záručnej karte je adresa pre reklamáciu sídlo Amstelu. Ale Amstel nevyrába hodinky (pochopiteľne), takže si to nechali vyrobiť. A ja sa snažím zistiť, kto to vyrobil. Kdo asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Jehla Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Ahoj, nevíte co je tohle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucaChangre Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 (upraveno) Philip Stein ? Upraveno 30. října 2020 uživatelem LucaChangre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Dr. Albert Bourla, Pfizer’s C.E.O. má něco na ruce: Ví snad někdo, co by to mohlo být? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Zdravím mohl by někdo, kdo tomu rozumí porovnat tyhle inhouse strojky myslím z hlediska technické dokonalosti i provedení spolehlivosti atd ? Breitling B1 Omega 9300 Tag heuer 02 díky za každé info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 Potreboval by som pomoct s identifikaciou tejto znacky. Gugl som skusal, ale bezvysledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 Kragujevac?Alebo nejaká"Dolná zem" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se