Přejít na obsah

Superocean Héritage 

petik16

Doporučené příspěvky

V dvoch veľkostiach, a to 42mm a 46mm tu máme nový kúsok s vodotesnosťou 200m, kalibrom Breitling 17 (automat samozrejme) a rezervou chodu min. 40 hodín... Viac info aj keď viete kde, tak ten link tu predsa znovu dám...

http://www.breitling.com/en/models/superocean-heritage/superocean-heritage-46/

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som ich nikdy určite nevidel, podľa mňa klameš  :lol2:  Pozerám si kúsky ktoré tu nie sú a mali by byť a čas na hľadanie sarkasm gifu ja obedovať nemiením..

Upraveno uživatelem petik16
Odkaz ke komentáři

Mám rád aktuality!   :clap:

Ze stejného zdroje jsem zaslechl něco o chystaném modelu pro piloty. Zatím unikl jen render, ale mohla by to být bomba! Připojuji obrázek. Kdy, a zda vůbec bude uveden na trh nikdo neví.

Odkaz ke komentáři

Petiku16, každopádně jde vidět, že tomu opravdu rozumíš :lol2: ...

Sa neposer. Chalan v nadseni postne fotky hodiniek a vysluzi si akurat tak ironicky vysmech. Miesto tvojho trapneho splechu si mohol otvorit racej nejake zaujimave vlakno ty.

Odkaz ke komentáři

Neboj, nějak to zvládnu. :) Nikomu jsem se nesmál, jen mi to přijde úsměvné, takže máš asi pravdu, vlastně mi to je k smíchu, když někdo tady postne totální novinku, ale tohle byla totální novinka v roce 2007. Chápu to, protože to  ještě nevěděl zřejmě co je Breitling a Chronomag....proto je raději někdy lépe více číst a méně otevírat neaktuální vlákna.

Sa neposer. Chalan v nadseni postne fotky hodiniek a vysluzi si akurat tak ironicky vysmech. Miesto tvojho trapneho splechu si mohol otvorit racej nejake zaujimave vlakno ty.

Upraveno uživatelem ron
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

ahoj, 

jako začátečník co do příspěvků zde na fóru abych nezakládal nový téma, nemáte někdo SOH bronze na kůži, nebo na meshi? Nějak mi nedaj spát a chtěl bych je vidět naživo u AD sem si prohlížel jen ty vyobrazený nahoře maj černej cifr a luneta je růžový zlato, ale přímo tyhle ne pro ilustraci dodávám obrázek. Na chrono24 jsou. 

díky

Odkaz ke komentáři

jj tak nějak mi došlo, že sem se asi rozhoupal pozdě :) ale nic není ztraceno proto zjišťuju jestli se dá s někým potkat mrknout a pak eventuálně spustit pátrání. Ve výsledku se mi celkem líbí i ty černozlatý. Ale napřed musim vidět i tyhle tu nemoc asi znáte všichni :-D

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Zdravím,

nevíte někdo, jak je to s dostupností modelu Superocean Heritage 44 mm? V Breitling butiku v Pařížské mi k dotazu slíbili, že se zeptají ve Švýcarsku, aby o dva dny později zjistili, že "už se nevyrábí". I na chronu24 je jich málo a s "červeným puntíkem". Chronograph 46mm mi přijde trochu moc velký, model 42mm trochu malý a navíc se mi líbí ta červená vteřinovka. Samozřejmě zbytek v modré barvě .... :-)

Odkaz ke komentáři

Ahoj.

Že by se už nevyráběly ? To by byla velká škoda... Pokud je to pravda, nezbude Ti, než hledat po dealech skladovky.

Díval jsem se na ofiko B web a tam je v produktech mají. Ve stejné variantě ( A2337016 | C856 | 211S | A20D.2 ) podle B webu je retail pro ČR 137.300 ,- Kč. Samozřejmě pak záleží na každém prodejci, co je ochoten slevit.  

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...