Návštěvník qoyi Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipVrobel Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 Ten Nato jim opravdu sekne. Co se týče syntetiky tak mám zelený a vintage bond nato, potom šedý eulit perlon ale většinu času je mám na tahu. Po několika nošení mi ten vintage bond nato přijde až moc barevný Odesláno z mého Redmi 3S pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 Mě se líbí ten tah, ale nějak se mi za něj nechce dávat 3,5k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 Mě se líbí ten tah, ale nějak se mi za něj nechce dávat 3,5kŠetříš na kolo nebo co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipVrobel Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 Je pravda že těch 3.5k není zrovna malý peníz ale pokud nemáš v plánu Alpinisty v budoucnu prodávat tak to podle mne stojí za to. Říká se, že by je měli přestat vyrábět tudíž si dovolím říct, že by hodnota mohla v budoucnu vzrůst i přes to, že jich je hodně. Odesláno z mého Redmi 3S pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 Šetříš na kolo nebo co ? Takový to vodpružený, dálniční speciál. Zatím se vyrábí pouze anglická verze, tedy s řídítkama tak, aby se nejlíp jezdilo v protisměru. Ale to mi nevadí. Je pravda že těch 3.5k není zrovna malý peníz ale pokud nemáš v plánu Alpinisty v budoucnu prodávat tak to podle mne stojí za to. Říká se, že by je měli přestat vyrábět tudíž si dovolím říct, že by hodnota mohla v budoucnu vzrůst i přes to, že jich je hodně. Já je koupil trochu přepálený, takže když je zdraží, můžu si pak říct že ty prachy za to fakt stály. Ale jo, 3,5k není moc, ale zatím je ponosím na těch nato strapech, případně počkám až se něco objeví v bazaru. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 Osobně bych tomu tahu šanci dal - hodinky proměňuje neskutečně. Na fotkách mi to tak nikdy nepřišlo, ale ve skutečenosti je ten rozdíl markantní. Já jsem tah nakonec dokupoval pokaždé (už 3x ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 Osobně bych tomu tahu šanci dal - hodinky proměňuje neskutečně. Na fotkách mi to tak nikdy nepřišlo, ale ve skutečenosti je ten rozdíl markantní. Já jsem tah nakonec dokupoval pokaždé (už 3x ). No jo, jenže vždycky když koupim něco s tahem, tak ho pokaždý sundam. Tyhle hodinky se mi právě na fotkách jako jediný asi líbí víc s tahem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 Ten tah je fakt pěkný, ale taky dost na nic, řečeno kulantně - absence pořádné mikroregulace to hlavně v létě dost znesnadňuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Tichy Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 Prave absence mikroregulace me stale odrazuje od porizeni tahu. Nicmene kupovat co rok horween se asi vyplati min nez koupit tah.Kdesi jsem videl alpinisty na jubile a nevypadalo to uplne marne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 shcválně jsem je vyfotil pod lampou, aby byly vidět "drobné" šrámy. a stále jsou to nejlepší univerzální one-watch-guy hodinky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipVrobel Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 shcválně jsem je vyfotil pod lampou, aby byly vidět "drobné" šrámy. a stále jsou to nejlepší univerzální one-watch-guy hodinkyTo je ten nový řemen ze včerejška? Odesláno z mého Redmi 3S pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 na zelenom koňovi ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 na zelenom koňovi !pekné čo to je za koňa ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 To je ten nový řemen ze včerejška? jj, šedý žralok podšitý navy blue cordovanem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 neviem ti to takto z hlavy povedať ale člen Habadej by vedel viac:) pekné čo to je za koňa ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 pekné čo to je za koňa ? Podle struktury kůže bych si tip na exmoorský nebo shetlandský pony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Alpinisty do hôr:-) ...prvý sneh! Odoslané z Lenovo TAB S8-50F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Zítra si půjdu vyzvednout tah ze strapcode, tak se předvedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Velká spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se