odjinud Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 To 50. výročí je tedy až v 2019? Jak koukám na to 1969 - 2019, neuděli by něco tankistického 1968 - 2018? :-)
little_w Odesláno 13. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Kup si nejaky Komandirskije s tancikem, nech si udelat nejakou kulisarnu na dynko a mas limitku 1/1 jako vino
kuncák7 Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Ten zajic by se mi tam libil, ale netrval bych na tom. I to logo chronomagu neni k zahozeni a asi bude i lehci na vyrobu.
JR_2010 Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Dávám tedy, vzhledem k připomínkám, zjednodušenější, realizovatelnější verzi.
little_w Odesláno 13. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Mne to asi nejvic pripomina zajice na speedu nebo Munchuv obraz Krik. Dalsi prakticka potiz bude v tom, ze by se to muselo vygravirovat tak, aby byl zajic usima nahoru pri zasroubovane korunce... a nevim, jak to pujde prakticky zaridit. Mam pocit, ze s korunkama to bude stejne jako s ostatnimi dily - co kus, to unikat. Takze fakt nevim, jak to bude proveditelne. (A neni to nic osobniho proti Vostoku. Na Sumech me to se.e zrovna tak, kdyz netrefim zavit tak, aby bylo "S" hezky srovnane pri plne utazene korunce.) Mozna by to chtelo koupit priste (= priste az nekdo bude z Meranomu neco brat) jednu nebo dve korunky a dat to do nejake sikovne dilny, at si s tim na zkousku pohraji.
JaRooN Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Toto by už podle mě šlo v pohodě realizovat. Když tak, oslovte člena Bohus_76, je to člověk, co dělá v oboru a může vám s tím poradit
JR_2010 Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 (upraveno) Ono je to dost zvýrazněné do hloubky, kvůli představě, ve skutečnosti by mezi těmi gravírovanými plochami a těmi vystouplými nebyl tak kontrastní rozdíl, tak by to víc vypadalo jako zajíc, než jako jiná asociace Možná by bylo řešením, nechat jen obrys, bez těch detailů, potom by to mohlo být gravírované, nebo reverzně frézované. Upraveno 13. ledna 2017 uživatelem JR_2010
little_w Odesláno 13. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Jaroon: ok, diky. Uz pisu. JR_2010: Budu ti verit... ale nejlepsi to bude vyzkouset. Hodime to na imaginarni realizacni seznam pod caru, jako experimentalni bonus Asi to fakt zkusim zrealizovat naostro na nejake zkusebni korunce, jinak to budou jenom dohady.
JR_2010 Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Udělám zítra ještě náhled s tím obrysem, teď už to nedám
kuncák7 Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 JR_2010- kazdopadne se budu opakovat, dik za praci, co tu odvadis ( ja se klidne priznam, ani jsem netusil, ze tohle vsechno jde v pocitaci udelat ).
straspol Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 Dávám tedy, vzhledem k připomínkám, zjednodušenější, realizovatelnější verzi. korunka zajíc 3.pngTo je ,,Vřískot " ? Dobrý !!!
JR_2010 Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 Tak, jak jsem slíbil, vytvořil jsem ještě náhledy, jak by vypadala korunka s vygravírovaným obrysem zajocha a v reversní podobě odfrézováním.
little_w Odesláno 14. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 Musim uznat, ze obrys neni ono. Ptal jsem se a bylo mi receno, ze zajic by na CNC udelat sel, i s temi detaily (oci a huba). Jen by se to muselo udelat jako 3D model.
sashator Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 Pokud by ty detaily šly (oči, pusa, uši), tak bych byl určitě pro zajíce...logo chronomagu se mi nelíbí, to už radši korunku bez ničeho
vanuska Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 Pokud by se mělo něco gravírovat, tak bude potřeba nerezová korunka, standartní je pochromovaná mosaz.Já bych na korunce nechtěl asi kromě loga Vostoku nic. Korunka s tímto logem by neměla být pro Meranoma problém.
vanuska Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 Omlouvám se za mystifikaci, nicméně je asi pochromovaná, takže to rytí nevadí?
little_w Odesláno 14. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 Proc by se nerez ocel chromovala? To je povrchova uprava, ktera se dela kvuli dosazeni urcite odolnosti, ne? Pokud je to ocel typu 316L (predpokladam), tak by chromovani nemelo smysl, rekl bych? Nicmene udelat to jde, toho zajice.
vanuska Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 Máš pravdu, je to nerez, dohledal jsem to na stránkách Meranomu v dotazech: "????????????! ??? ??????????, ??? ??????/???????????????.."
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se