bicista Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 No nic objednáno chvilku je testnu, seridim a uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Alebo kuknut http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-watches-69/index-1-3a.html?currency=EURIdu uz od !47! eur a pri delivery klasickou postou je velka sanca ze sa vyhnu colnici.tie ceny su perfektne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 ja by som este skusil nieco taketo - https://www.poljot24.de/en/7982g-c.html resp. https://www.poljot24.de/en/7982g-b.html mam za to, ze stary pan sa uz asi nikde extra ponahlat nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 alebo tu, ak ma stihlejsiu ruku - https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_sop=15&LH_BIN=1&_nkw=luch%20one%20hand%20watch&_dcat=31387&rt=nc&LH_ItemCondition=1000&_trksid=p2045573.m1684 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 (upraveno) Tak se trochu uklidnime ...., mne vubec nejde o touhu mu koupit hodinky. Bud mu koupim za 500 nejakou ptakovinu, nebo sem si rekl ze mu misto toho koupim tuhle cinu. Tak me prosim nemusite bombardovat navrhama jaky hodinky by se hodili lepe k narozeninam. Limit meho obdarovani je 500,- nejsme typy co se doma obdarovavame vecma v radech tisicu. Upraveno 1. března 2018 uživatelem bicista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 nebo primky od accutrona.... český zboží.** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 nebo primky od accutrona.... český zboží.**ktore myslis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Tak se trochu uklidnime ...., mne vubec nejde o touhu mu koupit hodinky. Bud mu koupim za 500 nejakou ptakovinu, nebo sem si rekl ze mu misto toho koupim tuhle cinu. Tak me prosim nemusite bombardovat navrhama jaky hodinky by se hodili lepe k narozeninam. Limit meho obdarovani je 500,- nejsme typy co se doma obdarovavame vecma v radech tisicu.Tak mu radsi kup nejakou blbost za 500 a tyhle hodinky si kup pro sebe. Kdyby nahodou odesel strojek za pul roku, tak se nemusis stydet, cos mu koupil za sunt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 code2: tak co nejake nove poznatky okolo tvych Tevise ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Tak mu radsi kup nejakou blbost za 500 a tyhle hodinky si kup pro sebe. Kdyby nahodou odesel strojek za pul roku, tak se nemusis stydet, cos mu koupil za sunt.1/2 roka? davam tomu 2 mesiace, pokial sa nebude musiet pretacat datum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Radsi bych osobni zkusenosti s cinskymi strojky - nez domnenky a placani do tmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 cinske stoje nie su zle, ale cena sa pohybuje niekde inde a neide len o stroje, ale aj puzdro, naramok a ostatne spracovanie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Hodinky těchto značek nevypadají špatně, taky kopírují nejoblíbenější modely, ALE... tady moje zkušenost: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/111802-parnis-planet-ocean/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 lenze ani Parnis nestoja 500 CZK, ale uz som ticho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 lenze ani Parnis nestoja 500 CZK, ale uz som ticho Tak jsem to taky myslel, já dal něco málo přes sto babek na Alibabě a i tak toho moc nevydrží Kdybych našel dřív něčí podobnou zkušenost, tak bych je určitě nekupoval!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Radsi bych osobni zkusenosti s cinskymi strojky - nez domnenky a placani do tmy.Vetsinou to neni placani do tmy. Cist jiste umis , tak si tady precti vic vlaken, dlouho si tady dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Sorry že neodpovídám ale došly mně také hodinky které jsou 27x dražší, tak jsem se věnoval jim . Tady nějaké foto zase: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Jak se u nich vyndava dynko ? nevidim zadne zarezy na sroubovani ?? je jen nacvakavaci ? zkousel si ho sundat ? jde to OK ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Nezkoumal jsem to pořádně, ale na jedné straně je takový výstupek, čili to bude asi jen nacvakávací dynko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 To je jako celonerez, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se