Pitrs Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2008 Zdravim vsechny priznivce hodinek. Pred nedavnem jsem si poridil svoje prvni mechanicke hodinky, samozrejme me velmi ovlivnil chronomag Jedna se o Seiko 5 Sports model SNK029K (kalibr 7S26). S hodinkami jsem spokojen, tikaji nadherne Problem je, ze hodinova rucicka je cca o 3 minuty "opozdena" - napr. je 12 hodin, takze velka i mala rucicka by meli spravne ukazovat presne na 12ku. U mych hodinek ukazuje mala rucicka presne na 12ku az cca 3 minuty po 12te Mate nekdo s timto zkusenost? Zajima mi, jestli se jedna o ojedinelou vadu nebo je to casty ukaz a jak je narocne seridit hodinky, aby ukazovali spravne. Pro nekoho mozna detail, ale me to stve.. myslim, ze prave detaily delaji hodinky hodinkami. Diky
B.F.G. Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2008 Zdravim vsechny priznivce hodinek. Pred nedavnem jsem si poridil svoje prvni mechanicke hodinky, samozrejme me velmi ovlivnil chronomag Jedna se o Seiko 5 Sports model SNK029K (kalibr 7S26). S hodinkami jsem spokojen, tikaji nadherne Problem je, ze hodinova rucicka je cca o 3 minuty "opozdena" - napr. je 12 hodin, takze velka i mala rucicka by meli spravne ukazovat presne na 12ku. U mych hodinek ukazuje mala rucicka presne na 12ku az cca 3 minuty po 12te Mate nekdo s timto zkusenost? Zajima mi, jestli se jedna o ojedinelou vadu nebo je to casty ukaz a jak je narocne seridit hodinky, aby ukazovali spravne. Pro nekoho mozna detail, ale me to stve.. myslim, ze prave detaily delaji hodinky hodinkami. Diky Gratuluju k mechanikám. Nejspíš někdo špatně nasadil hodinovou ručišku při montáži, takže by mělo stačit ji prostě posunout po směru chodu na správnou polohu. To bys mohl zvládnout i sám, pokud máš stahovák na dýnko a pár šroubováčků, popřípadě kterýkoliv hodinář.
kubson Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2008 špatně nasazené ručky, navštiv hodináře...
Jeňa Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2008 (upraveno) Zdravim vsechny priznivce hodinek. Pred nedavnem jsem si poridil svoje prvni mechanicke hodinky, samozrejme me velmi ovlivnil chronomag Jedna se o Seiko 5 Sports model SNK029K (kalibr 7S26). S hodinkami jsem spokojen, tikaji nadherne Problem je, ze hodinova rucicka je cca o 3 minuty "opozdena" - napr. je 12 hodin, takze velka i mala rucicka by meli spravne ukazovat presne na 12ku. U mych hodinek ukazuje mala rucicka presne na 12ku az cca 3 minuty po 12te Mate nekdo s timto zkusenost? Zajima mi, jestli se jedna o ojedinelou vadu nebo je to casty ukaz a jak je narocne seridit hodinky, aby ukazovali spravne. Pro nekoho mozna detail, ale me to stve.. myslim, ze prave detaily delaji hodinky hodinkami. Diky Také to tak mám u svých hodinek Seiko 5. Pověstná kvalita tohoto výrobce už je asi tatam. Upraveno 5. ledna 2008 uživatelem Jeňa
Brumblajs Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2008 Moje hodinky (Seiko 5 Superior) jsou na tom úplně stejně...popravdě řečeno se tim vůbec netrápim, beru to jako fakt.
Ferdo Odesláno 6. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2008 Tiez by som do nich zbytocne nesparal. Ako su na tom s presnostou?
Pitrs Odesláno 6. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2008 Sam bych si urcite netroufl, uprava tahu je zatim moje maximum:) Takze jedine hodinar, ale to se mi moc nechce, protoze mam strach v jakem stavu mi hodinky vrati.. skrabance, prach vevnitr atd. Jaky vliv ma vlastne takovehle rozebrani na vodotesnost (deklarovanych 10 bar)? Gratuluju k mechanikám. Nejspíš někdo špatně nasadil hodinovou ručišku při montáži, takže by mělo stačit ji prostě posunout po směru chodu na správnou polohu. To bys mohl zvládnout i sám, pokud máš stahovák na dýnko a pár šroubováčků, popřípadě kterýkoliv hodinář.
Pitrs Odesláno 6. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2008 Tiez by som do nich zbytocne nesparal. Ako su na tom s presnostou? Presnost je myslim vyborna - cca. -5s denne.
Pitrs Odesláno 6. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2008 Také to tak mám u svých hodinek Seiko 5. Pověstná kvalita tohoto výrobce už je asi tatam. Popravde receno jsem myslel, ze to bude spise kusova zalezitost a ja mel proste smulu.. Tohle je docela prekvapujici, ze si firma Seiko nedokaze pohlidat na hodinkach docela podstatnou vec. Mam uz vyhlednute Black Monstera jako dalsi hodinky, ale kupovat si je s tim, ze mi bude opet spatne ukazovat mala rucicka se mi neche. Nebo je to mozna jenom problem Seiko 5 rady jako low-endu..
Ferdo Odesláno 6. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2008 Presnost je myslim vyborna - cca. -5s denne. O dovod viac do nich neliezt. Ticho zavidim
Drummer Odesláno 6. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2008 Myslím, že u Monster se bát nemusíš. Mam uz vyhlednute Black Monstera jako dalsi hodinky, ale kupovat si je s tim, ze mi bude opet spatne ukazovat mala rucicka se mi neche.
Pitrs Odesláno 6. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2008 Myslím, že u Monster se bát nemusíš. To sem chtel slyset
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se