lucid Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Ale jo, jak mesh nemusím, tak toto je mnohem menší hrůza než je mít na Natu či podobném hadru. Užívej si jich a ať Ti dělají jen radost.
Ruiz.aw Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 Na srazu si je více než okukoval :-) Gratuluju a ten mesh jim kupodivu docela sekne. Asi to taky vyzkouším.
AKUC Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 Máš to pekné, gratulujem. SARB sú skvelé
969 Odesláno 26. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 díky přátelé, díky moc, jsou to definitivky!
neumann Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 Dodatecne gratuluju! K meshi jsme si rekli osobne;) je veci vkusu kazdeho soudruha. Tyhle hodinky vyzyvaji k experimentum velmi zdarila mi prijde kombinace Arthura N. A definitivky jo? Aha;) Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 Sent from my iPhone using TapatalkTvl, já si pořád říkal, jak se asi řídí ze sedadla spolujezdce a teď mi došlo, že máš hodinky asi na prav ruce co ? Jinak alpinisty super asi je zase dokoupím, vypadají super na tahu a světle hnědé kožce. Mesh ale taky dobrý. Podobný jsem kupoval u Frýdla není to stejný ?
969 Odesláno 27. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 hm to jo, ten bílej bazmek je na nich taky krásnej, asi zajdu koncem tejdne k Frýdlovi... Ve čtvrtek či pátek bychom se pak mohli sejít.. .-)
969 Odesláno 27. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 Tvl, já si pořád říkal, jak se asi řídí ze sedadla spolujezdce a teď mi došlo, že máš hodinky asi na prav ruce co ? Jinak alpinisty super asi je zase dokoupím, vypadají super na tahu a světle hnědé kožce. Mesh ale taky dobrý. Podobný jsem kupoval u Frýdla není to stejný ? Díky, jsou fakt skvělý. Hodinky vždycky na pravý, mám na to takovou teorii, že je pak míň dobiju... jj od Frýdla, přesně tak. To mě naučili tady kluci, jenom tam musí být on a ne nějaká z těch neochotných paní...
Arthur N. Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 Pekne si zachytil tu zelenou na cifru! Ja mit hodinky na pravy ruce, tak bych je mohl za chvili vyhodit. Manzelka je tak nosi a dostavaji zahul.
969 Odesláno 29. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2016 Jeste lumi rychlocvak... :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
meetU Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 velmi pekne zelenace videl som ich asi pred rokom so zelenym krokodylom a bolo to bozie
vintage Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 Jsou to parádní hodinky, kdyby mi nebyly malé, tak se jich nikdy nezbavím, to jediné jim chybělo k dokonalosti. Na Tvé ruce vypadají velikostně OK, závidím :-)
969 Odesláno 4. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 Taky jsem je do srazu měl v kategorii "moc malá hodinka", ale na živo se mi to nakonec zdálo spíše jako pozitivum. Mám zápěstí 17,5 cm, takže v pohodě :-)
martigen Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 Mesh se tady se hodi, moc pekny. Gratulace
Blues Odesláno 19. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2017 Mesh hodnotím jako lepší váriantu, I když zelené hodinky nejsou můj cup of tea, mesh je prostě lepší.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se