Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dodatecne gratuluju! K meshi jsme si rekli osobne;) je veci vkusu kazdeho soudruha. Tyhle hodinky vyzyvaji k experimentum velmi zdarila mi prijde kombinace Arthura N. A definitivky jo? Aha;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

7b9f5a3040722228f607445d31f86c26.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tvl, já si pořád říkal, jak se asi řídí ze sedadla spolujezdce a teď mi došlo, že máš hodinky asi na prav ruce co ?:D

Jinak alpinisty super asi je zase dokoupím, vypadají super na tahu a světle hnědé kožce. Mesh ale taky dobrý. Podobný jsem kupoval u Frýdla není to stejný ? 

Odesláno

hm to jo, ten bílej bazmek je na nich taky krásnej, asi zajdu koncem tejdne k Frýdlovi...  Ve čtvrtek či pátek bychom se pak mohli sejít.. .-)

Odesláno

Tvl, já si pořád říkal, jak se asi řídí ze sedadla spolujezdce a teď mi došlo, že máš hodinky asi na prav ruce co ? :D

Jinak alpinisty super asi je zase dokoupím, vypadají super na tahu a světle hnědé kožce. Mesh ale taky dobrý. Podobný jsem kupoval u Frýdla není to stejný ? 

Díky, jsou fakt skvělý. Hodinky vždycky na pravý, mám na to takovou teorii, že je pak míň dobiju... jj od Frýdla, přesně tak. To mě naučili tady kluci, jenom tam musí být on a ne nějaká z těch neochotných paní...

Odesláno

Pekne si zachytil tu zelenou na cifru! Ja mit hodinky na pravy ruce, tak bych je mohl za chvili vyhodit. Manzelka je tak nosi a dostavaji zahul.

Odesláno

velmi pekne zelenace :) videl som ich asi pred rokom so zelenym krokodylom a bolo to bozie ;)

Odesláno

Jsou to parádní hodinky, kdyby mi nebyly malé, tak se jich nikdy nezbavím, to jediné jim chybělo k dokonalosti. Na Tvé ruce vypadají velikostně OK, závidím :-)

Odesláno

Taky jsem je do srazu měl v kategorii "moc malá hodinka", ale na živo se mi to nakonec zdálo spíše jako pozitivum. Mám zápěstí 17,5 cm, takže v pohodě :-)  

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...