feltharg Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Jj, dal jsem je k accutronovi, jen se po nich zaprasilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 A proc jsi to nedal na forum? Byla to mistni limitka, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Jo, mas pravdu, je to limitka z hlavy Strasy a ruky cigiho. Jelikoz jsou to primky, tak jsem si chtel zkusit udelat nejakou referenci i na antik-hovorka, nez to hodim sem na forum, ale nez jsem to sem stacil dat, byly fuc. Tak jsem postnul alespon ten popis s informacema sem do tohodle vlakna.Ja jsem je totiz ukazoval kupci Anthropoidu a on mne druhej den psal, ze se u Hovorky jedny mihly (c. 5 tusim) a to mne vicemene popostrcilo k prodeji.Myslim, ze jsem je tam daval nejak po druhe hodine ranni, rano v sedm hodin tri zpravy a objednavka v emailu... trosku jsem cumel. Snad se na mne ostatni nebudou kvuli tomu zlobit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Já se rozhodně nezlobím, naopak, mám radost, že si na trhu našly pěkné místečko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 Já když viděl prodejní inzerát, tak jsem si na ně vzpomněl a zase je ponosil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Pozvánka. Stojí to za to.Dnes nad klášterem při začátku vernisáže, která začala netradičně na nádvoří, ve 14:00 přeletěly dva gripeny na počest sestřeleného pilota.Ministerstvo obrany tento přelet povolilo a byli přesní, byli tam ve 14:00 V týdnu budu fotit, dnes se opravdu nedalo, moc lidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Mě by zajímal nový majitel / noví majitelé , nechtějí se přihlásit ? že bych vybral tudle modrou na ciferník ??? hmmm, asi teď prožívám jiné období .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 15. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2019 Tak to trochu trvalo, než jsem se tam zase dostal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 15. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2019 moje šly mimo fórum... Mě by zajímal nový majitel / noví majitelé , nechtějí se přihlásit ? že bych vybral tudle modrou na ciferník ??? hmmm, asi teď prožívám jiné období .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reno.f Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Ahoj, sbírám střelivo a možná pokud bude dobrá konstalace hvězd a někdo je opravdu chce, tak mám k dispozici. Jsem první majitel a nenošené.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reno.f Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 A můžete to mít komplet :-)https://aukro.cz/ceskoslovensti-letci-v-raf-letouny-raf-proof-zlato-6950844677 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 (upraveno) Když už jsme u naši pilotů v RAF, jeden človíček si dal tu práci a vytvořil tohle... https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=1ygk61ezfzfq6EUWQP9J9xwG27dg&ll=43.86559910180103%2C6.341342926025391&z=2 Upraveno 26. července 2019 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 A po březnové výstavě je na světě knížka o rodákovi z Milevska https://knizka6.webnode.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se