kubson Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2008 Prodejce vypadá dobře. Nabízím závazně 7000 Kč tomu, kdo mi koupí a pak pošle či předá v Praze tyto hodinky - http://cgi.ebay.com/NEW-HAMILTON-VIEWMATIC...oQQcmdZViewItem Částku zašlu na účet, až hodinky dorazí z Asie k vám. Na Ebay nemám účet, jinak to budu muset koupit v normálním internetovém obchodě. Za 420 dolarů je to i s dopravou. Tak kdyby někdo měl zájem, napište. Díky moc. co dph.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnstoppableTime Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2008 co dph.. Nevím, jak to chodí. To jako, že celníci přičtou 19% ?? jestli bych to platil i při nákupu z normálního obchodu, což je nejspíš pravda, tak DPH platím též. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2008 no já jen jestli si jej započítal do svého plánovaného nákupu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctenar Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2008 Jak to nakonec dopadlo s plánovaným nákupem ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnstoppableTime Odesláno 24. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2008 Hodinky už mám a jsou skvělé, pěkné. Velmi dobrý poměr cena/výkon Jak to nakonec dopadlo s plánovaným nákupem ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 25. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2008 Hodinky už mám a jsou skvělé, pěkné. Velmi dobrý poměr cena/výkon Ahoj, Muzu se zeptat, na kolik ve finale vysly? Taky se mi libi a mozna bych o nich do budoucna uvazoval... Kupoval jsi je nakonec sam, nebo ti je vzal na sebe nekdo s uctem na ebay? Diky za odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctenar Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2008 Ahoj, Muzu se zeptat, na kolik ve finale vysly? Taky se mi libi a mozna bych o nich do budoucna uvazoval... Kupoval jsi je nakonec sam, nebo ti je vzal na sebe nekdo s uctem na ebay? Diky za odpoved Obrať se na Kubsona. V základní nabídce chronoshopu je sice nemá, ale mi zajišťoval už několikery Hamiltony a jsem maximálně spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkakoutny Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2008 Obrať se na Kubsona. V základní nabídce chronoshopu je sice nemá, ale mi zajišťoval už několikery Hamiltony a jsem maximálně spokojen. Jee a to je skoda ze je v nabidce nema. :-( Libi se mi hned nekolik typu, ktere zdatne konkuruji (nejen) Arcadiim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctenar Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2008 Jee a to je skoda ze je v nabidce nema. :-( Libi se mi hned nekolik typu, ktere zdatne konkuruji (nejen) Arcadiim... Nemusí je mít v nabídce, stačí, když mu pošleš katalogové číslo/a Hamiltonu, nepochybně je zajistí a určitě budeš se službou spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majorZeman Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2009 Tak ty musim mit :-( ,parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miris Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 Nechce se mi zakládat nový topic, tak to pichnu sem ... pro příznivce jazzmasterů hamilton "trošku" přitlačil na průměru (44mm) http://cgi.ebay.com/Hamilton-Jazzmaster-Viewmatic-44MM-/150483796806?pt=Wristwatches&hash=item2309888346 , co na ně říkáte ? Na ruce můžou v tom průměru vypadat zajímavě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 Jak se Vám líbí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petjaan Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 hezké, no vážně ...jen ta datumovka mi nesedí...cítím ji tak na "6" a na vodorovně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosb Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 ja som prednedavnom pokukoval po tychto, nakoniec som ale zobral nieco ine Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petjaan Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 (upraveno) krásné nebo přesněji...NÁDHERNÉ....slovy nevypovíš...musí se zažít .... jaký je to, prosim tě, typ? díky a kdo by to řek....černá a hnědá...a jak k sobě jdou ja som prednedavnom pokukoval po tychto, nakoniec som ale zobral nieco ine Upraveno 18. ledna 2011 uživatelem petjaan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosb Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 jazzmaster viewmatic 44mm, model H32715531 krásné nebo přesněji...NÁDHERNÉ....slovy nevypovíš...musí se zažít .... jaký je to, prosim tě, typ? díky a kdo by to řek....černá a hnědá...a jak k sobě jdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ade_jirka Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 no ja uz sem si tam take vybral a uz me dost svrbi ruka Ahoj, jsem začínající, tyhle Hamiltonky jsou super, ale proč jsou na každé fotce jinak označeny na ciferníku ?? Mám na mysli nápis SWISS MADE dole pod 6 . Na webu je pouze jen ciferník bez nápisu : http://www.hamiltonw...r/?id=H32515555 Takže tedy co je správně " originá l" ? Díky za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se