jenik77 Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 zajímavý přehled: http://www.fratellowatches.com/german-watch-brands/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 moc pekny, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Dobré - yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 parádní, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Zajímavé pokoukání, moc díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLenin Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Paráda, ďakujem za link! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Super díky, to mě opětovně přivedlo k myšlence stavit se cestou do Drážďan v Glashütte. Asi se to tady někde už probíralo, ale co se tam o víkendu dá v nějakým rozumným čase zkouknout (jedu se ženou a dvěma dětma, takže dvouhodinová prohlídka fabriky nebo muzea nepřipadá v úvahu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 (upraveno) Super díky, to mě opětovně přivedlo k myšlence stavit se cestou do Drážďan v Glashütte. Asi se to tady někde už probíralo, ale co se tam o víkendu dá v nějakým rozumným čase zkouknout (jedu se ženou a dvěma dětma, takže dvouhodinová prohlídka fabriky nebo muzea nepřipadá v úvahu).V tom případě musíš jet do Glashütte sám. Ještě tak nákupy v Heidenau, bobová dráha Altenberg, případně nově opravená ToscanaTherme Bad Schandau. Upraveno 13. ledna 2017 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 V tom případě musíš jet do Glashütte sám. Ještě tak nákupy v Heidenau, bobová dráha Altenberg, případně nově opravená ToscanaTherme Bad Schandau.No, to jsem si tak nějak po pravdě myslel. Tak to holt budu muset rozdělit na dva výlety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 Zajimave, dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Nedávno jsem byl se ženou a čtyřmi dětmi a tříhodinová prohlídka muzea byla v pohodě. Si udělej doma pořádek Už se těšíme na tématickou procházku po městě, až zase pojedem do Kauflandu. (Bad Schandau jsou lázně. Prima, ale je třeba počítat s tím, že děti nejedou do aquaparku. A dokonce bych řekl, že tam ty ratolesti rušej - asi si budu muset udělat doma pořádek...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Reaguji na toho opilce nad sebou: Bad Schandau je město/městys, ne lázně, m'key?!?Ale snad mu jeho pražané rozumějí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 To vypadá, že sis spletl vlákno, asi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Ne, reaguju na waranna - ale na chvíli jsi mě vyděsil Udělal jsem si doma pořádek a žena říkala, že s dětma na Königstein. Ale to už jsme daleko od hodinek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Ne, reaguju na waranna - ale na chvíli jsi mě vyděsil Udělal jsem si doma pořádek a žena říkala, že s dětma na Königstein. Ale to už jsme daleko od hodinek...JJ, na Festungu pravidelně vystupují rytíři z Čech a i jinak je tam hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Reaguji na toho opilce nad sebou: Bad Schandau je město/městys, ne lázně, m'key?!?Ale snad mu jeho pražané rozumějí...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Nic, jen jsem se upřesňoval. Frostie doporučoval Toscana Therme Bad Schandau, tedy bazén v B. S.. A já pak napsal, že B. S. jsou lázně - nejsou, je to lázeňské město. To koupaliště je Toscana Therme. M'key? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Nic, jen jsem se upřesňoval. Frostie doporučoval Toscana Therme Bad Schandau, tedy bazén v B. S.. A já pak napsal, že B. S. jsou lázně - nejsou, je to lázeňské město. To koupaliště je Toscana Therme. M'key?Počkej, ale teď ti přestávám rozumět i já. Toscana Therme je opravené koupaliště (po záplavách) v Bad Schandau. Bad Schandau je lázeňské městečko (Kneippkurort) u CZ hranic. Co je tam blbě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Nic. Upřesňoval/opravoval jsem sebe. Původně to mohlo vyznít tak, že městečko je koupaliště. že sem se na tonevyflák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Nic. Upřesňoval/opravoval jsem sebe. Původně to mohlo vyznít tak, že městečko je koupaliště. že sem se na tonevyflák... Tak to jo...No, každopádně je to jedno z míst, které se nabízí připojit k návštěvě Uhrenmuseum Glashütte - http://www.uhrenmuseum-glashuette.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se