Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den!

Zdravím všechny příznivce a fanoušky mechanických hodinek, a tímto se vás dotazuji jestli jste se někde nesetkali s náramkovýma hodinkama s pulsometrem. Nemusí být zrovna swiss made, představoval bych si něco od Seika, Orientu, Citizen, popřípadě jiné značky. Potřeboval bych je sehnat do května pro neteř která končí lékařskou fakultu a chtěl bych jí je darovat k promoci s věnováním. Hlavně aby měli kvalitní strojek např. ETA, Poljot 3133, a pod. s cenou do 5000,-Kč.

Děkuji za odpovědi.

Odesláno
No digi neni problem, ale mechanicke? O tom som v zivote nepocul. :sad01_anim:

napodobne taky jsem o mechanickych neslysel ani si to nedokazu dost dobre predstavit..

jinak co vim tak v nemocnicich nejsou z hodinek obvykle moc nadseni - sestry a chirurgove mozna i dalsi doktori (nevim nejsem od fochu) maji noseni hodinek na ruce v pracovni dobe zakazano - prenos infekce

Odesláno
napodobne taky jsem o mechanickych neslysel ani si to nedokazu dost dobre predstavit..

jinak co vim tak v nemocnicich nejsou z hodinek obvykle moc nadseni - sestry a chirurgove mozna i dalsi doktori (nevim nejsem od fochu) maji noseni hodinek na ruce v pracovni dobe zakazano - prenos infekce

Taky nejsem od fochu, díval jsem se na ebay, jsou tam asi šestery, je to jen stupnice na chronometru, a nějak se to asi odčítá, zřejmě?

Odesláno

Filini, v tomto případě nejde o měření tepové frekvence při sportovním výkonu, ale o normální prvotní vyšetření - palec na zápěstí a počítání tepů v určitém časovém úseku.

Odesláno
Filini, v tomto případě nejde o měření tepové frekvence při sportovním výkonu, ale o normální prvotní vyšetření - palec na zápěstí a počítání tepů v určitém časovém úseku.

no tak takovy jsem videl myslim ze jeden cifernik delal kdysi i Prim, nekde to tu bylo zkusim to najit

Odesláno
Dnes tu poprvé diskutuji, nevím co znamená zkratka sz, díval jsem se na Alphy ale pulsometer jsem tam nenašel?

sz soukromá zpráva nahore na liste mas svoje jmeno "zungar" kdyz na nej kliknes dostanes se do sveho profilu a vlevo uplne dole mas obalku Soukrome

Odesláno (upraveno)

Jednalo se prim Aeskulap viz. fotociferníku, fotku celých hodinek snad někde taky najdu.

post-581-1199699938.jpg

Upraveno uživatelem roon
Odesláno

To jsem měl na mysli, nevím jaká je ta stupnice a jak se to tam počítá, ale zřejmě tam nějaký fígl bude, nebo snad ne? Má s tím někdo nějaké zkušenosti, už jste to někdo viděl v reálu ja se s tím pracuje?

Odesláno

Jinak s pulsometrem dělalo hodinky i Seiko a to konkrétně Chronograph 6139 (hůře se shánějí), ale pokud chceš hodinky nové, tak mě bohužel nic nenapadá.

7efc22dc76348e83ca1367da.jpg

Odesláno
Jednalo se prim Aeskulap viz. fotociferníku, fotku celých hodinek snad někde taky najdu.

No nevím, to by chtělo asi podrobný návod, a funguje toto i jako normální ukazatel času?

Odesláno

Vidím, že jsem se zeptal u odborníků, snad se mi něco povede sehnat, aby to bylo nositelné pro mladou doktorku, já myslím tak do 36 mm, co vy si o tom myslíte?

Odesláno
No nevím, to by chtělo asi podrobný návod, a funguje toto i jako normální ukazatel času?

no podle me pocitas do patnacti tepů a tam kde je ta vterinova rucicka v ten okamzik - tak tolik je tepů

15s = 60 tepů

30s = 30 tepů

Odesláno

Ano jsou to normální hodinky jako každé jiné, jen mají navíc tu stupnici pulzometru.

Na obrázku přikládám návod jak pulzonetr používat od hodinek MIDO.

post-581-1199701029.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...