zungar Odesláno 7. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2008 Dobrý den! Zdravím všechny příznivce a fanoušky mechanických hodinek, a tímto se vás dotazuji jestli jste se někde nesetkali s náramkovýma hodinkama s pulsometrem. Nemusí být zrovna swiss made, představoval bych si něco od Seika, Orientu, Citizen, popřípadě jiné značky. Potřeboval bych je sehnat do května pro neteř která končí lékařskou fakultu a chtěl bych jí je darovat k promoci s věnováním. Hlavně aby měli kvalitní strojek např. ETA, Poljot 3133, a pod. s cenou do 5000,-Kč. Děkuji za odpovědi.
Filini Odesláno 7. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2008 No digi neni problem, ale mechanicke? O tom som v zivote nepocul.
Pepe Odesláno 7. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2008 No digi neni problem, ale mechanicke? O tom som v zivote nepocul. napodobne taky jsem o mechanickych neslysel ani si to nedokazu dost dobre predstavit.. jinak co vim tak v nemocnicich nejsou z hodinek obvykle moc nadseni - sestry a chirurgove mozna i dalsi doktori (nevim nejsem od fochu) maji noseni hodinek na ruce v pracovni dobe zakazano - prenos infekce
zungar Odesláno 7. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2008 Máš SZ. Dnes tu poprvé diskutuji, nevím co znamená zkratka sz, díval jsem se na Alphy ale pulsometer jsem tam nenašel?
zungar Odesláno 7. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2008 napodobne taky jsem o mechanickych neslysel ani si to nedokazu dost dobre predstavit.. jinak co vim tak v nemocnicich nejsou z hodinek obvykle moc nadseni - sestry a chirurgove mozna i dalsi doktori (nevim nejsem od fochu) maji noseni hodinek na ruce v pracovni dobe zakazano - prenos infekce Taky nejsem od fochu, díval jsem se na ebay, jsou tam asi šestery, je to jen stupnice na chronometru, a nějak se to asi odčítá, zřejmě?
gandalf Odesláno 7. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2008 Filini, v tomto případě nejde o měření tepové frekvence při sportovním výkonu, ale o normální prvotní vyšetření - palec na zápěstí a počítání tepů v určitém časovém úseku.
Pepe Odesláno 7. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2008 Filini, v tomto případě nejde o měření tepové frekvence při sportovním výkonu, ale o normální prvotní vyšetření - palec na zápěstí a počítání tepů v určitém časovém úseku. no tak takovy jsem videl myslim ze jeden cifernik delal kdysi i Prim, nekde to tu bylo zkusim to najit
Pepe Odesláno 7. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2008 Dnes tu poprvé diskutuji, nevím co znamená zkratka sz, díval jsem se na Alphy ale pulsometer jsem tam nenašel? sz soukromá zpráva nahore na liste mas svoje jmeno "zungar" kdyz na nej kliknes dostanes se do sveho profilu a vlevo uplne dole mas obalku Soukrome
roon Odesláno 7. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2008 (upraveno) Jednalo se prim Aeskulap viz. fotociferníku, fotku celých hodinek snad někde taky najdu. Upraveno 7. ledna 2008 uživatelem roon
zungar Odesláno 7. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2008 Filini, v tomto případě nejde o měření tepové frekvence při sportovním výkonu, ale o normální prvotní vyšetření - palec na zápěstí a počítání tepů v určitém časovém úseku. To jsem měl na mysli, nevím jaká je ta stupnice a jak se to tam počítá, ale zřejmě tam nějaký fígl bude, nebo snad ne? Má s tím někdo nějaké zkušenosti, už jste to někdo viděl v reálu ja se s tím pracuje?
roon Odesláno 7. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2008 Jinak s pulsometrem dělalo hodinky i Seiko a to konkrétně Chronograph 6139 (hůře se shánějí), ale pokud chceš hodinky nové, tak mě bohužel nic nenapadá.
zungar Odesláno 7. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2008 Jednalo se prim Aeskulap viz. fotociferníku, fotku celých hodinek snad někde taky najdu. No nevím, to by chtělo asi podrobný návod, a funguje toto i jako normální ukazatel času?
zungar Odesláno 7. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2008 Vidím, že jsem se zeptal u odborníků, snad se mi něco povede sehnat, aby to bylo nositelné pro mladou doktorku, já myslím tak do 36 mm, co vy si o tom myslíte?
Hugo14 Odesláno 7. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2008 http://www.chronoshop.cz/katalog-detail.php?p=22 Tady jsou jedny a i s návodem.
Pepe Odesláno 7. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2008 No nevím, to by chtělo asi podrobný návod, a funguje toto i jako normální ukazatel času? no podle me pocitas do patnacti tepů a tam kde je ta vterinova rucicka v ten okamzik - tak tolik je tepů 15s = 60 tepů 30s = 30 tepů
roon Odesláno 7. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2008 No nevím, to by chtělo asi podrobný návod, a funguje toto i jako normální ukazatel času? Ano jsou to normální hodinky jako každé jiné, jen mají navíc tu stupnici pulzometru. Na obrázku přikládám návod jak pulzonetr používat od hodinek MIDO.
Pepe Odesláno 7. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2008 http://www.chronoshop.cz/katalog-detail.php?p=22 Tady jsou jedny a i s návodem. sakra tak ty se libi i me :-) jen s prumerem 42mm bych rekl ze jsou spis pansky jinak co jsem lital po nemocnicich tak se to obvykle dela naopak - pocitaji se tepy po dobu 15 s a pak se nasoby ctyřmi
zungar Odesláno 7. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2008 http://www.chronoshop.cz/katalog-detail.php?p=22 Tady jsou jedny a i s návodem. No to je přesně ono!! i se safírem, jenom těch 42 mm nebude to velké na mladou slečnu? mockrát děkuji! Možná se najde i něco menšího, uvidíme ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se