ggrand Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Odesláno 3. března 2015 Zatím jen mobilem. Stargejty asi nemají chybu. Monstra...nešla vyměnit korunka za tu starou Musím říct, že jsem udělal dobře, že jsem nechal bílé ručky z nových monster, protože ručky ze starých by se ztrácely na indexech. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
karel hb Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Odesláno 3. března 2015 Jirko, máš pravdu, ty Stargejty nemají chybu, mně na nich ale vadí ta "bradavice" na lunetě a navíc nedávám tu dělenou korunku. Ale jinak pouzdro, tah a ciferník nemají chybu a v té Tvojí kombinaci - nádhera. Monstra už nejsou v tomhle provedení úplně můj šálek čaje, ale chce to vidět naživo. Jedna věc je ale jistá, musí svítit jako kráva
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se