Foundryman Odesláno 8. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2008 Nedostal jsem od prodejce zboží, tudíž jsem mu práskl negativní feedback (po 6 týdnech snažení o rozumnou dohodu). Teď mi píše, že mi pošle peníze zpět, jakmile stáhnu negativní feedback. A nastává klasický problém - co dřív,slepice nebo vejce? Mám počkat na peníze a pak stáhnout feedback, nebo ho stáhnout a doufat, že je pošle? Nejedná se o horentní sumu, ale přece jen 50 USD se nepovaluje na chodníku. Prodejce je z USA, asi 10.000 prodejů. Pro všechny případy jsem claimoval na PayPalu.
bender Odesláno 8. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2008 Nedostal jsem od prodejce zboží, tudíž jsem mu práskl negativní feedback (po 6 týdnech snažení o rozumnou dohodu). Teď mi píše, že mi pošle peníze zpět, jakmile stáhnu negativní feedback. A nastává klasický problém - co dřív,slepice nebo vejce? Mám počkat na peníze a pak stáhnout feedback, nebo ho stáhnout a doufat, že je pošle? Nejedná se o horentní sumu, ale přece jen 50 USD se nepovaluje na chodníku. Prodejce je z USA, asi 10.000 prodejů. Pro všechny případy jsem claimoval na PayPalu. Ja bych se drzel zasady neco za neco: Dluzi ti on, takze at nejdrive posle penize, pak stahnes feedback. Protoze jestli se neni schopen po 6 tydnech dohodnout, tak bych mu uz vubec neveril, ze dodrzi co slibil ...
kubson Odesláno 8. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2008 počkat na peníze, refundovat platbu může během minuty
Foundryman Odesláno 8. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2008 Napsal jsem mu, že na základě dosavadních zkušeností stáhnu feedback, jakmile dorazí avizo o platbě od PayPalu
roon Odesláno 8. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2008 (upraveno) Dobře jsi udělal, přijde mi to jako nejlepší možná volba. p.s. držím ti palce ať to dobře dopadne. Upraveno 8. ledna 2008 uživatelem roon
Mech Odesláno 8. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2008 Rozhodně feedback nestahuj dřív, než ti vrátí peníze (pokud ti je vrátí). Slyšel jsem o tom pořad na anglické TV, těchto případů tam zmiňovali hodně, je to způsob, jak prodejci dosahují 100% pozitivní feedback. Poté, co stáhnuli kupující negativní feedback, tak už se s nimi prodejce nebavil. Spíš kontaktuj přímo Ebay.com.
koblih69 Odesláno 8. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2008 Nedostal jsem od prodejce zboží, tudíž jsem mu práskl negativní feedback (po 6 týdnech snažení o rozumnou dohodu). Teď mi píše, že mi pošle peníze zpět, jakmile stáhnu negativní feedback. A nastává klasický problém - co dřív,slepice nebo vejce? Mám počkat na peníze a pak stáhnout feedback, nebo ho stáhnout a doufat, že je pošle? Nejedná se o horentní sumu, ale přece jen 50 USD se nepovaluje na chodníku. Prodejce je z USA, asi 10.000 prodejů. Pro všechny případy jsem claimoval na PayPalu. Nestahovat dokud to nedorazí - teď je řada na něm. A pokud prachy nevrátí tak bych mu napsal, že začnu dražit jeho předměry pod fiktivním Nickem a dávat mu další a další negativy...
Foundryman Odesláno 8. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2008 No vida, najednou to jde, i e-mail mu začal fungovat Prachy jsou zpátky.
roon Odesláno 8. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2008 No vida, najednou to jde, i e-mail mu začal fungovat Prachy jsou zpátky. Gratuluju, o jakého prodejce šlo, ať vim od koho nemám nic kupovat
Foundryman Odesláno 8. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2008 (upraveno) Gratuluju, o jakého prodejce šlo, ať vim od koho nemám nic kupovat Je to jeffsmit1 - objednával jsem kovový tah. Při studiu jeho feedbacků jsem konstatoval, že si kunčofti stěžují na pomalé dodávky. Upraveno 8. ledna 2008 uživatelem Foundryman
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se